Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ja tez skończyłem , 7 gier zrobionych bonusowo

SperanzaE lubi to.
  2. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

pnącze zdobyte i dalej sieję róze... polatam z koszyczkami do końca eventu... co złapię, to moje

SperanzaE lubi to.
  3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to moje najlepsze koszyki:

reszta to wiadomo jaka.....

Azile i SperanzaE lubią to.
  4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

pnacze odpalone:sleepy: event cieniutki:(:(:( ze hej sieje dalej koszyczki leca :sleepy:w sklepiku nie zostalo nic juz ciekawego:oops::oops: rozczarowanie oooooggggrrrrrooommmnnneee:cry::cry::cry::cry: ale zycie toczy sie :Ddalej czyli do nastepnego eventu:D:D:D:D

Azile i marmlada lubią to.
  5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Koniec :) Pnącze chodzi ale sieję i gram do końca, coś się jeszcze do koszyka uzbiera. Chyba z 7 dodatkowych mi się udało złapać. Mi się event podobał. Sporo SG, farmarek i talarków. Trochę SP, dzięki której podgoniłam drugi event. Wejściówki na koło. Jest ok :)

RudyKocurek lubi to.
  6. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Pnącze mam, różyczki dalej sieję, może jeszcze coś uzbieram, chociaż w poprzednich latach bardziej byłam zadowolona ze zdobyczy. Tym razem jakoś gorzej mi zbiera do koszyczków. Może wzrok już nie ten i reakcja opóźniona...

7. Azile

Azile Komandor forum

Doberek, u mnie event też skończony, zastanawia mnie tylko fenomen targu, czemu ludzie tak dużo tego nawozu sprzedają, aż po 15 sztuk, nie mogli by po 1 , no 15 czy 30 to trochę dużo ja tylko klika pól sypie nawozem ;)

8. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dobry wieczór,
    Zbieram się od kilku dni aby napisać moje wypociny nt. tego eventu.
    Ten event został bardzo przekombinowany i nic nie zastąpi Królowej z przed roku czy dwóch lat.
    Po 1 - tło na którym są rozrzucone cukierki strasznie przeszkadza i można dostać oczopląsów.
    Po 2 - prezenty jak rzuca "pseudo królowa" to straszne dziadostwo - same cukierki nie wiem po co one są potrzebne. Może ktoś mi wytłumaczy?
    Po 3 - jak już leci jakiś konkretny prezent to lecą trzy w tym samym czasie np. Złoty Banan, Zośka i Farmarka. Za Chiny Ludowe nie idzie tego złapać.
    Po 4 - Rok temu podczas Królowej zarobiłem 25mln PD i 30 mln TPD a w tym roku? Po 51 grach nie cały 1 mln. Wrrrr.
    Reasumując, to był ten event na który czekałem cały rok, aby napchać sobie SP, SN, Zosiek, Turbo Zosiek i Farmarek, a będę miał... NIC SP którą zdobyłem zużyłem na Walentynki, SN, Zośki i Turbo Zośki to kpina ile tego jest?? 100??. Dla mnie ten event stracił moc a mnie się ode chciało grać w tę grę. Event na evencie eventem pogania. To nie jest lekka ale totalna przesada. Mam dosyć.

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

Powiem tak. ja pnącze już mam, ale piłuję tę uzurpatorkę dalej. Wyszłam z założenia, że póki dają to trzeba cisnąć. A teraz z ponad tysiącem monetek na 61 gier zdobytych, idę na zakupy

Azile lubi to.
  10. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Ja mam rozegranych 69 gier, dalej dziś sieję róże, na noc standardowo cebulę i jeszcze kilka gierek rozegram. Łapię co wypada bez zbytniego wczuwania się, chociaż mam priorytety ;) W kolejności: koszyczek, zb, monetka z gwiazdką, snz, sp, sn, tpd; na słodycze nie patrzę :) Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę - może mnie uda się lecieć na łyżwy :)

RudyKocurek lubi to.
  11. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Witam wszystkich:) jakby ktoś dał radę wysłać mi koszyczek, to byłabym wdzięczna:oops: miałam wykręcony bonus do stodoły i skupiłam się na sianiu eventówki, a teraz mam jej mnóstwo a koszyczki się skończyły:cry:
    od czasu do czasu mogę zrewanżować sie wysyłając cmj8)

12. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

hej :)
    Ja już event z króliczą namiętnością skończyłam... teraz kręcę koszyki i namawiam Królową Karnawału, żeby była dla mnie szczodra :) :)
    Mam do Was pytanie... czy warto od Królowej ze sklepu kupić itemy, skoro były do zdobycia za określone liczby gier? Chyba tylko po to, by na g&t wystawić, jak komuś się nie udało... czy jest inny, głębszy powód, którego ja nie dostrzegam???
    Mam ponad 700 jej talarków i szkoda mi na itemy, bo jest kilka innych rzeczy w tym jej sklepiku, na które mam chęć :)
    Poradźcie... :)
    Miłej niedzieli :)

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja akurat w ogóle nie brałam pod uwagę żadnego itemu z tego sklepiku. Bardziej się skoncentrowałam na tym aby Królowa pomogła mi z Króliczą miłością. Kupiłam więc ze 3 razy cmj, SP ale też 2 razy SN. Zgarnęłam również złote banany i wejściówki na koło. I tak jeszcze zamierzam coś sobie wybrać po kolejnych zbiorach eventówki. Ale z samymi itemami dałam sobie spokój, bo zaczyna brakować mi na nie miejsca a jeśli chodzi o G&T to znalazłam inne rzeczy na wymianę.

RudyKocurek i gosia_73 lubią to.
  14. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Aktywny autor

Pnącze śmiga, od Królowej skubie dalej. Na 65 rozegranych gier uzbierałam 1039 talarków :)
    i teraz petarda Królowa była tak hojna, że podczas jednego przejazdu rzuciła 4 koszyczkami :)

SperanzaE i toDzasta lubią to.
  15. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Zrobiłem 24 gry. Róże są, tylko brakuje koszyczków, ale jakoś się nazbierają.
    Przed chwilą mi rzuciła 2 koszyczkami w jednej grze, ale jak widać skoro da sie zdobyć 4 w jednej no to raczej nic xD
    Sporo mi rzuciła farmarek, no to będzie co kupować :p
    Za gwiezdne talarki sobie kupiłem wejściówki, niedziałające perfumy, CMJ i narzędzia.

16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Fajną mam tą "królową" co przejazd to coraz biedniej w koszyku :sleepy:

Azile lubi to.
  17. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Event skończony. Rząd chmur mało atrakcyjny. Zastanawiam się czy nie zostawić itemów w ogrodzie ozdobnym. Tam przynajmniej jakieś pd wpadnie bo rząd chmur niewiele oferuje.

Azile lubi to.
  18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

sporo ludzi marudzi ale samych kuponów na kombajny sie uzbierało sporo,sporo kręceń imprezowych,sp również także chyba kto co lubi

RudyKocurek lubi to.
  19. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Masz rację, kupony na kombajn i imprezowe wejściówki fajna sprawa. No i banany oczywiście. Jeśli mi się uda dozbierać to dokupię jeszcze chutney marchwiowy.

Tak na marginesie, udało mi się dziś zgarnąc 46 talarówi 6 farmarek, za jednym podejściem :)

RudyKocurek lubi to.
  20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Witam. Tak się obraziłam na tę tz królową,że nie wylałam ani jednej kropelki. ( oprócz rozsiewu oczywiście) i event udało się skończyć z takim oto stanem
    zb- 11
    sn- 30
    farm- 89
    tnz - 8
    snz - 10
    koszyki 6
    No cóż , małpa zawsze pozostanie tylko małpą;)
    Pozdrawiam niedzielnie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.