Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Na to niestety rady nie mam, odniosłam się raczej do wypowiedzi dotyczących zacinania sie koszyczka. Może ktoś się nie połapał czemu tak się dzieje, ja sama zanim zrozumiałam czemu zacina mi sie koszyczek to zmarnowałam kilkadziesiąt. Wiec pomyślałam, ze może komuś przyda sie ta informacja, bo szkoda tracić koszyczków - w końcu za wiele ich nie będzie.

savinka36, SMOD_Atena oraz kencik1983 lubią to.
  2. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

mnie tez sie zacina , ale ta królowa to taka hojna nie jest

3. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

OMG dla ciebie to niewiele? jakbym tyle uzbierała to bym była bardzo happy (szczęśliwa), ja złapałam jakies 8 koszyków, jakieś może 30 SP, może 50 SN, jakieś max 100 FM, a talarków to tylko koło 600

też to zauważyłam, i nawet podzieliłam się tą informacją, jednak niektórzy wolą wierzyć w teorie spiskowe :)

7jessy75 lubi to.
  4. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

żeby dostać sie do starej królowej trzeba było trochę się namęczyć, dlatego tak hojnie sypała prezentami, teraz wystarczy tylko posiać troche róż , coś tam ukręcić w młynie i mozna latać z koszykiem i prezenty niestety liche, ja wolę tą królową która była wcześniej trochę trwało zanim się do niej dostało ale prezentami sypała tak, że z chęcia sie biegało z koszykiem i zawsze byłam ciekawa co mi wpadnie do niego ,a teraz to żadnej frajdy nie ma, biegam tylko dla talarków żeby ze sklepu wykupić co lepsze i kończe gre bo nie widze sensu-.-

Widełki3, bazyl2211 oraz -norbijas- lubią to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

dwa miliony talarków?! hohoho, cały sklep pewnie wykupiony i jeszcze zostanie na zapas :p:D

6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

No ba jak szaleć to szaleć :oops::oops:ale co za 2 tyś można kopić..??:cry:

SperanzaE lubi to.
  7. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

Ja z królową powolutku jadę - na 8 gier 2 koszyczki darmowe. Najwięcej wpada talarków i farmarek, SP ok 20, podobnie SN i trochę Zośki, ale nie wiem ile. Rosną kolejne róże to wieczorkiem znów z koszyczkiem polatam. :p

SperanzaE lubi to.
  8. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

mi się też ta królowa nie podoba, wolałam tą starą, trochę się człowiek na męczył zanim z koszykiem poleciał ale było warto, a teraz.............. no cóż jak praca taka płaca o_O

bazyl2211 lubi to.
  9. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

aj aj aj...tak myślałam, że niedługo pewnie królowa się zjawi i jakieś takie przeczucie przedwczoraj miałam, ale zapomniałam tu zajrzeć, za to wczoraj wieczorem przeczucie było silniejsze i sobie myślę, że dawno nie byłam na farmie, idę zobaczyć co się dzieje. No i proszę, jest, szkoda tylko że jest jakaś oszukana i nie sypie jak w zeszłym roku, no ale trudno, widać za dużo dobroci by było. Latać z koszykiem będę do końca, co złapię to moje:)

SperanzaE lubi to.
  10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ja tam jestem zadowolony,wieczorem ewent kończę :)

11. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Pnącze jest , i na razie bezużyteczne .
    Na 44 gry 32 moje koszyki 12 wyleciało - niektórych nie było widać.
    teraz będę sie nudzić i znierać talarki .

kazak9 lubi to.
  12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ostatni item zdobyty, to i pnącze będzie :)

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

76 gier zrobionych.Biegam z koszyczkiem do końca.Zawsze coś się nazbiera ;)

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2018
    SperanzaE lubi to.
  14. gosiams

gosiams Forumowy żółtodziób

Mam pytanie gdzie zdobyć drugi rząd chmur żeby postawić te itemy które można kupić za gwiezdne talary w sklepie?Rząd chmur który się zdobywa za 36 rozegranych gier już mam i jest zapełniony, więc nie wiem co z tymi itemami zrobić? Może ktoś to wie?

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To są te same itemy,które były w nagrodach.

16. gosiams

No wiem już zauważyłam tylko czy można zdobyć gdzieś drugi rząd chmur żeby je postawić ?

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie.Tylko itemy.

18. gosiams

Ok dzięki- niepotrzebnie straciłam gwiezdne talary.

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Rząd chmur jest jeden.
    Itemy możesz luzem postawić na przykład w ogrodzie ozdobnym.

20. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Ewent skończony, pozostała nadwyżka kwiecia będzie do wykorzystania jak koszyczki dolecą. Parę kręceń będzie.

SperanzaE lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.