Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. goskaskubi

goskaskubi Młodszy ekspert

U mnie to samo

bogusiania, Widełki3 oraz trogon789 lubią to.
  2. katarynka31

katarynka31 Czeladnik forum

ta królowa to jakaś porażka wstyd dla poprzedniej.........żałosne

3. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

oj żałuj, żałuj...;) tamta królowa była majestatyczna, z klasą. Prawdziwa królowa:inlove: a tu takie coś pożarło nam królową:cry::cry:

bazyl2211, dodotrzy oraz magdusia668 lubią to.
  4. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Siać pewnie będę do końca, ale na małych polach tylko z wodą, ewentualnie sypne kupką jak mi sie nazbiera z zagród na bahamie - chociaż by dlatego , że mój Bob Budowniczy na moja prośbe zrównał z ziemią całą leśną polane :cry: czego nie robił od ...... dawna - właściwie to chyba nigdy - jedynie drobne poprawki wprowadzałam ręcznie od czasu do czasu. ;)
    Więc juz wykorzystam to pole i maszyny - bo siewnik kupiłam wcześniej i wystarczy mi do środy. kombajn bryka cały czas.
    Dzisiaj ukręciłam 17 koszyczków, ale jeszcze nie łapałam - jakoś tak mnie nie ciągnie. Za 50 minut ostatni zbiór róży dziś i na noc pójdzie chyba coś długorosnącego bo wypadajek niewiele.
    Mam jeszcze koszyczki do wysłania w prezencie jakby ktoś coś to wysłać sówkę. ;)
    Idę łapać te dobroci.:p

5. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Ja jestem bardzo rozgoryczona >:( straciłam 1750 sztuk badyla, bo mi młyn zakosił a kwiecistych koszyków nie zrobił, oczywiście pt nie widzi problemu, nie powinno tak być >:( nie powinno tak się w ogóle zdarzyć, a jeśli już zaistniała taka sytuacja to gracz powinien odzyskać stracony towar, a jedyne co otrzymałam to sorry nie pomożemy, owocnej gry >:( nie rozumiem takiego podejścia, brak mi słów, przepraszam musiałam się gdzieś choć trochę wyżalić :cry: emocje już mi opadły, stąd taki stonowany post, gdybym go napisała 6h wcześniej to za dużo byłoby ciachania; jest mi strasznie przykro i czuję się oszukana, nie powinno tak być :cry: sadzę dalej by do pnącza dojść, choć szczerze mam już po dziurki w nosie tego eventu -.-

6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Za mną 10 gier. Nawet nie widziałam kwiecistego koszyka... Jakieś pojedyncze ZB i SN oraz SP udało się złapać, bo słodyczy nie liczę.

magdusia668 lubi to.
  7. dorag45

dorag45 Okazjonalny autor

Wielkie rozczarowanie, to wielka imitacja poprzedniej królowej. Szkoda że tak psują, to co było dobre.

8. Bozenka27

Bozenka27 Forumowy żółtodziób

Jak mam łapać prezenty do koszyka,jeśli koszyk się blokuje i nie przesuwa,a platforma z królową jedzie w siną dal.

9. rozaagata

rozaagata Aktywny autor

Witajcie ,pnącze jest już moje na 36 gier 6 koszyków od królowej myślę ze nie źle ale za to SP tylko 8 wiec teraz na luzie ,aha koszyk tez mi się wiesza ,powodzenia

magdusia668 lubi to.
  10. magros

magros Nadzorca forum

skonczylam krolowa i jeszcze pare koszykow dorobilam nic ciekawego nie zlapalam

magdusia668 lubi to.
  11. -senait-

-senait- Hrabia forum

jeszcze mi 8 koszyków brakuje do pnącza i wiecie co oswoiłam się z pazernością królowej i cieszę się z tego co uda mi się złapać dała mi też koszyczki od początku 6 no i:) również zatrzymuje koszyki jadąc beztrosko dalej

bogusiania i bari06 lubią to.
  12. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Nędza z bidą , ale gratis .Koszyki są dopisywane pewnie za złapane punkty , wpadły 2 na 24 gry ,ale żadnego nie było widać.

janafarm, juras oraz magdusia668 lubią to.
  13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie to samo , koszyk się blokuje szczególnie pod koniec planszy >:(. Zostało mi jeszcze 10 gierek do pnącza . Królowa wg. mnie brzydka jak noc xDw niczym nie przypomina swojej poprzedniczki xD. Jak na razie wypadły u mnie 4 dodatkowe koszyki.

magdusia668 lubi to.
  14. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ech, postęp! Jest postęp! Już 16 gier za mną, jakiś tam kolejny itemik tymczasowo na Wyspę Skarbów popłynął, róża pięknie rośnie, jakieś fanty lecą, będzie ok. :)

15. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

nie kupuj CMJ - wyślę Ci w prezencie, szkoda talarów na to co można od innych dostać - jaki masz nick w grze? podeślij sówkę

co do zacinania koszyka, ja zauważyłam, że mi się "wiesza" - kiedy wyjadę myszką za ramę farmeramy ;] a jak wrócę myszką w ramkę, to działa, więc może za bardzo zamaszyście machacie tym koszykiem?

oset53 lubi to.
  16. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Ten koszyk "zacina się" specjalnie. To jest tak ustawione przez programistów, abyśmy za dużo nie złapali.

bogusiania i magdusia668 lubią to.
  17. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Tnie mi się królowa jak nie wiem co, w zasadzie od początku co jakiś czas marnuję koszyk. Wkurza mnie to tym bardziej, że chyba nikt nie ma zamiaru czegoś z tym zrobić. Ciastka mam wyczyszczone, internet też śmiga...

MKMK2002, bari06 oraz bogusiania lubią to.
  18. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Pnącze śmiga od wczoraj..a ja dalej łapie co leci...śmieci , koszyczki tych złapałam 25 szt...z dzisiejszymi ..200szt..SP 300 szt kropelek 500szt..marek...coś ponad 2000tys talarków. nie wiele ale zawsze coś .Lepsze to niż chwalebna losowośc..
    Co prawda to nie królowa...:cry::cry:.muszę złożyć zażalenie za nie uprawnione użycie nazwy w stosunku do tego trefnisia -.--.- Osadziłabym to coś w więzieniu rzecz jasna..ale przeciw takiej karze na jego korzyść przemawia fakt iż dzięki niemu..zrobił się event""'królicza miłość""
    Witam...dworzan niby królowej...

bazyl2211 i -norbijas- lubią to.
  19. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Jeśli chodzi o zacinanie się koszyczka - to trzeba uważać by nie wyjechać myszką poza plansze - niestety nie widać jej w trakcie poruszania koszykiem i zdarza się, że myszka wyskoczy za plansze i koszyk stoi jak wryty.
    Ja ten trik opanowałam przy pierwszej edycji - wtedy dziennie łapałam w 150 - 200 koszyków :D.

bari06 i Smyk55 lubią to.
  20. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

ale mi się nie zacina koszyk tylko pojazd tzw. królowej

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.