Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja co prawda trochę jestem rozczarowana tą królową, ale gierka fajna (te emocje - będzie dodatkowy koszyk czy nie?), no i 200 % do stodoły trafiłam a to zobowiązuje:p 56 gierek za mną, nie powiedziałabym, że jakoś szczególnie się na nich obłowiłam, trochę sn poszło ale co tam, odrośnie, a coś tam powpadało - SP, banany, farmarki, talarki - jak karnawał to karnawał, z małpa czy bez xD

Smyk55, AngelGina oraz SperanzaE lubią to.
  2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

18 gier za mną , 300 talarów uzbieranych , spoko ewent , gram już ileś lat , czasem mniej,czasem bardziej ale takiego ewentu nie pamietam

Smyk55 i yasminka1967 lubią to.
  3. abask

abask Fanatyk forum

19 gierek za mną. 335 talarków a SP całe 6. Od starej królowej pewnie by było blisko 100... Ale stara królowa abdykowała i nadeszło nie wiadomo co. Posucha i nędza z bidą.

4. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

20 gierek za mną...jade bez kasztanka i innych wspomagaczy...

azadrubalja lubi to.
  5. Solka

Solka Czeladnik forum

Jako ta świeżynka ile to ja się nie nasłuchałam o Królowej... Kurczę, sypie prezentami, mega event... każdy czeka... Myślę ale się nachapie, mimo duzyc braków w wspomagaczach, cos tam zawsze będzie i dla mnie... Przychodzi event i się zastanawiam... kurczę serio?? Nie, nie... nie narzekam bo nie znam poprzedniej wersji... mi to rybka bo i tak nie mam czym chlapać, nie mam porównania do poprzednich zapasów... Więc sieję sobie tą różyczkę, miksuje te koszyczki i zbieram sobie pomalutku to jakąś farmarkę, to w pojedynczych sztukach paszę czy nawóz... Żadnego szalu i rewelacji, ale dla mnie dobre i to... W sumie z talarków skorzystam najpewniej.. zakupię sobie chmj :D będe miała na kolejny mega super extra wypasiony event :D

6. litkajestem

litkajestem Moguł forum

to nie to co poprzednie, jestem troszke rozczarowana, to jakies upadle krolestwo na granicy bankructwa, no ale czego sie spodziewac po 2 xD

7. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A za mną "już" 4 gry, hura! xD Zaraz kolejna zbiórka, sianie i może młyn.
    Z 4. gierki same talary wpadły ale ok, tu nic się nie zmarnuje.

8. ruda120

ruda120 Ekspert forum

noooooooo szału jakoś chyba nie ma. Mylą się SG z talarkami troche przy wypadaniu.

-izifarmer- lubi to.
  9. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

a ja znowu mam nastepne koszyczki na plusie
    jeszcze 13 mam do wyjeżdżenia a 16 już za mną
    Mam nadzieje że z tych 13 coś jeszcze wyleci i pnącze dziś moje :)

azadrubalja lubi to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

masakra dzisiaj zrobiłam 15 koszyków (pnącze jest już moje) ale nie było żadnego darmowego koszyka!! Na 15 prób nic a nic. Bez komentarza -.- >:(

magdusia668 i azadrubalja lubią to.
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja nie widze za chiny tych koszyków a potem okazuje się że jakiś złapałam...

12. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. pograłem, pnącze zdobyte choć na start miałem 26 koszyków to rozegrałem 40 bo były kosze dodatkowe. zdarzało się, że wpadały dwa. SP też nawpadało, mniej niż u poprzedniczki ale nie ma podstaw by psioczyć. najgorzej to chyba SN leci. rok temu co gierka to było po 20-30 a teraz 5 jak się złapie to ho ho. trzeba wśród tych cukierasów dobrze wypatrywać koszy i jakoś to bedzie. no nic jutro się znowu dokręci. pozdrawiam i super zbiórek i hojnej ręki królowej 2 życzę.

13. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Jakie czasy, taka królowa??? Melania, też ostatnio ma focha, co do tej pory, nie było do pomyślenia na szczytach władzy, taka prawda??? Ta nasza królowa w grze , to w zasadzie nie przypomina kobiety, tylko jakiegoś Piotrusia Pana??? Może , to taka poprawność polityczna w dzisiejszych czasach, żeby nikogo nie urazić??? Piernik wie o co chodzi, ale widać ,że normalni mają z tym problem:)
    Mnie się ręce trzęsą jak jadę z tym koszem przed tym kimś, i w sumie, z tego strachu niewiele mam w tym koszu, taka prawda:)
    Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pełnych koszy samych wspaniałości:)

Poziom -137(od 04.05.2010)

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2018
    oset53, MKMK2002 oraz azadrubalja lubią to.
  14. trogon789

trogon789 Czeladnik forum

30 gier za mną. Trochę koszyków udało się nałapać (czasem przy jednej grze 3 wpadały) tylko szkoda, że przy każdym przejeździe mi w jednym miejscu trochę przycina :( głównie skupiam się na łapaniu koszyków i farmarek (potrzebuję ich jeszcze trochę żeby wodospady odblokować)
    poprzedniej edycji królowej nie znam więc nie mam jak porównać, ale podobają mi się takie eventy gdzie można w coś zagrać dodatkowo ;)

Smyk55 i tereska1108 lubią to.
  15. dotas

dotas Stały bywalec

A za mną 2 gry. Talarów 61. Kilka farmarek. A tak to same punktu, sianogrosze. Jeszcze raz sprawdzałam co można dostać od małpy. Ciemno to widzę. Ale idzie weekend więc trochę więcej czasu będzie na sianie róż. Powodzenia wszystkim.

Poprzednia królowa była lepsza. Przynajmniej jak na razie.

16. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

za mna 20 gier...:) nie jest zle, ale stara krolowa byla hojniejsza :p:p

17. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Mi się królowa podoba,
    ale to pewnie dlatego, że miałam ponad 4 lata przerwy w grze i nie miałam zaszczytu poznać innej królowej :)

Smyk55 lubi to.
  18. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

26 gier zrobionych,wkurzają mnie te cuk>:(ierk>:(i,chyba bp będzie musiało mi zafundować wizytę u okulisty8),a poza tym gra się zacina i łap tu te wypasione rarytasy.......-.--.--.-

Sookie i trogon789 lubią to.
  19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja nie wiem,czy za tamtą nie powyrzucali programistów z pracy:p
    Królewski skarbiec opróżniony został stąd ten nawał najrozmaitszych wyprzedaży
    A poprzednią królową to pewnie za karę na wyspy wysłali (stąd ta małpa zamiast)

20. a1b28

a1b28 Czeladnik forum

U mnie zacina się koszyk trochę to denerwujące

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.