Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wolę serowy :p

2. -senait-

-senait- Hrabia forum

co się dzieje ze słodyczami które wpadają do koszyków? nie wiem-.- obawiam się zaćmienia mózgu

3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

po evencie będą wymienione na PD i SG

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja nie. Dalej będę biegać z koszyczkiem tym bardziej,że całkiem nieźle mi s.p leci.Ale przyznać trzeba,że te 10 sekund mniej robi różnicę.

5. -senait-

-senait- Hrabia forum

dziękuję teraz wiem co łapać przynajmniej ...do pnącza jeszcze kawałek drogi mam

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A mnie wczoraj z tych 31 koszyczków całkiem fajnie leciały farmarki.
    I tak sobie myślę: co to się stało, że farmarki popadły w niełaskę...?
    Jeszcze parę miesięcy temu ludzie się o to zabijali - teraz nikt już o farmarkach nie wspomina.
    Już nie są potrzebne ani (nawet w miarę) cenne...?
    Ech, znowu mi coś umknęło 8)xD

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kiedyś było je ciężko zdobyć... tylko od nublonów i chyba ten owocowy targ czy jak mu tam. I były to znikome ilości. Teraz mamy skrzynki, koło, eventy itd. Więc ludzie olali.

Ja tam zbieram namiętnie bo jeść nie wołają, a w razie potrzeby to jest zapas i na spokojnie mogę sobie grać. Np. wodospady odblokowałam bez problemu, a jeszcze drugie tyle jak nie więcej zostało.

8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja też nie skończę siania, ale SN chlapać nie będę. Pobiegam do końca na luzie. Co się uda wyrwać, to się uda ;)
    5 koszyczków czeka trzeba pobiegać :p

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No właśnie, ja też bym to zbierała - a naprawdę sporo tego wczoraj wyłapałam od tego dziwnego czegoś (po raz kolejny apeluję: zwolnić tego grafika, od jego twórczości moja dusza łapie jakąś wysypkę).
    Cóż, za jakiś czas znowu będzie potrzeba dużo farmarek - i standardowo będzie lament xD

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tym bardziej ze teraz sa darmowe,,bo te pozostale jednak kosztuja;)

11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

27 rundek zaliczonych, czy jestem zadowolona...... nie bo wynik kiepski. CO W 4-5 gierce leci dodatkowy koszyk, o innych nagrodach nie wspomnę:(:(:(

gretag i olgs3 lubią to.
  12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

5 koszy się rozmnożyło, do jeszcze 8 dodatkowych :p Sypnęła tymi koszykami teraz sowicie. Jeszcze tylko 8 gierek i pnącze zgarnę :)

13. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam Wszystkich. Najbardziej w obecnej królowej przeszkadza ogrom wyrzucanych słodyczy. Naprawdę aż tyle to mogli sobie darować. Co do innych fantów to myślę że jest o około połowę mniej niż w poprzedniej. Najważniejsza różnica jest taka że choćby nie wiem co i jak to tylu koszyków do łapania nie będzie i koniec. Wtedy jeden zbiór poranny zagród i warsztatów i było ok 200 koszy. I prosta matematyka... 200 x średnio powiedzmy 4 SP na przejazd (a pamiętam że zawsze SP była czasami i więcej) to już jest 800SP. O czym tu dalej rozmawiać :D

gretag, dodotrzy oraz olgs3 lubią to.
  14. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

na 11 koszyków zdobyłam:
    113 talarów
    24 farmerki
    2 kwieciste koszyczki
    22 SP
    12 SN
    Już widzę, ze na uzupełnienie zapasów w SP i SN nie ma szans.
    Dawna Królowo wróć!
    Grafika eventu do niczego, albo ktoś to specjalnie zrobił, aby zaciemnić obraz wypadających przedmiotów, albo zrobił to na byle jak, co raczej dziwi, skoro to był najbardziej pożądany evevt roku - przynajmniej tak było do tej pory.
    Pozdrawiam wszystkich grających, nie dostańcie oczopląsu :)

bari06, gretag oraz edytka1978 lubią to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ukręciłam 5 koszy i nie było ani jednego darmowego koszyka... a brakuje mi już tylko 3 gier do pnącza.

gretag i Daisy44 lubią to.
  16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Po namyśle stwierdzam, biorę co dają:music:Nie lubię hodowlanych i miałam nie robić ale coś tam już zgarnęłam na samych medalachxD

Frytka2012 i gretag lubią to.
  17. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie póki co podstawowa część eventu przeszła do historii:

Róże sieję nadal, ale tylko z wodą. Na polowanie na bonus z Koła - tak jak postanowiłam już wcześniej - nie tracę więcej wejściówek.
    Za mną 49 gier, 5 kolejnych koszyków kręci się w młynie.

Jeśli chodzi o statystyki dla 36 pierwszych gier:

Oczywiście słodkości nie łapałam na siłę, bo starałam się wypatrzeć wśród nich inne dobra, więc do kosza wpadały po prostu przy okazji... ;)
    Nie wiem, czy to jakaś prawidłowość, ale zauważyłam, że bonusowe koszyki wylatują z większą częstotliwością po zakończeniu części podstawowej eventu.

18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

A u mnie po 4 grach mam już na plusie 4 koszyczki

bari06, Frytka2012 oraz Daisy44 lubią to.
  19. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Pisałam wczoraj, że nie ma co narzekać. Małpka się jeszcze rozkręci z nagrodami. Jednak to jeszcze nie to co było, gdy z Królową Karnawału się balowało:)
    Ja dziś niewiele bo było więcej we wcześniejszej edycji zabawy,ale 6 sztuk SP wpadło:)

toDzasta lubi to.
  20. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Przed chwilą zbierałam koszyk i niestety mi nie zaliczyło żeżarło jeden koszyk, czy ktoś miał podobnie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.