Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gogosia

Gogosia Analityk forum

mi się raz udało wykręcić + 200 i koniec :(
    gratuluje

magdusia668 i grzeaga lubią to.
  2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Trafilam 200% do stodoly,natrzaskalam kasztanem koszyków i medali,5 zasiewów róży na Super Polach i 2 eventy skończyłam za jednym zamachem do 18 h.
    Chyba pierwszy raz trafiłam z kola taki bonus podczas eventu wiec szkoda było nie wykorzystać:)

3. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

A ja włączyłam kombajn na 48 h i coś tam jeszcze podjadałam a eventy już zrobione, u mnie 200% plus do stodoły do 2 nad ranem ale się poddaję drobnicy naprodukowałam dużo.

4. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

no to widać szczeście w grze juz masz a co do miłości Ty juz sama musisz wiedziec i powodzonka zyczę ;):D

magdusia668, waderówek oraz MaDzo lubią to.
  5. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:inlove:
    To się nazywa action:D
    Super! Ja ma strasznie felerną wersję Koła:cry:
    Ale......
    Obecny event "Królowa 2" pokazał, że Królowa jest tylko jedna:D
    I jeżeli będzie to cykliczny event, w obecnej wersji, to warto zmienić jego nazwę.
    Organizatorzy na pewno zapoznają sie z farmerskimi opiniami. Na wszystkich forach.
    Nie wiem jak na innych forach, ale na naszym, w tym wątku padły prześwietne nazwy na to co teraz udaje Królową:D
    Ubawiłam się do łez:inlove:
    Bierzmy co daje, ale hołdów nie będzie:D
    Na tytuły trzeba zasłużyć:D
    Nie wystarczy 20%, przy skróconym czasie przejazdu i zasypaniem w oczy słodyczmi w takiej ilości, że farmerskie skarby nikną w tłumie:D
    Przemyślana i marketingowo sprytna to akcja!
    Ale to nie jest Królowa!:D
    I potwierdzi to każdy Farmer, który właściwą Królewską Mość poznał!:D
    Eh!!!!

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Żebyś Ty widziała moja minę jak zobaczyłam co trafiłamo_Oo_Oo_OxD
    Pierwsza Królowa to byl raczej nie do końca przemyślany wybryk.Ktos nam zechciał osłodzić ciężką dole a nie przewidział,ze się tak ,,nachapiemy" tego dobra.Pamiętam,ze konsekwencje ponosiliśmy bo kolejne hodowlane wymagały coraz więcej Super Paszy.
    Druga przybyła żeby jakoś zatrzeć wizerunkową wtopę TOP-a
    Obecna to albo z choinki się urwała albo spitoliła z małpiego gaju ale i tak mam zamiar wykorzystać ją na ile sie da:p

7. waderówek

Wiem jaka to mina:D, bo sama mam taką jak trafię na taki rarytas:D
    Po zatrzymaniu koła patrzę i patrzę i tłumaczę sobie z polskiego na polskixD
    A potem w te pędy na łąki:D i zagrody ujeżdżam na maksa, a roślinność wymuszam do szybszego wzrostu;)xD
    No i dygam tyle ile Koło zapalanowałoxD Szaleństwo i nałóg!;)

Tu mam inne refleksje.
    Przy pierwszej pomyślałam, że to jakaś rewolucja w BP. Może stara ekipa odchodzi, może nowy właściciel jeszcze nie skumał;)
    Nigdy później, uzupełniając farmerskie zapasy, z misji, eventów,młyna, Koła itd,
    nie zeszłam ze stanem posiadania np. SP poniżej 5 tys.
    A SN 10 tys.
    I to jest dla mnie żelazna rezerwa:D
    Bez inwestowania realnej kasy w te dobra.
    Choć oczywiście czasami florka trzeba dokupić:D
    Fakt, że w eventach hodowlanych jestem bardzo umiarkowana.
    Zdobywam co chcę, mam wszystko co było w eventach do zdobycia.
    Ale misje leżą i kwiczą, a kukułki wykorzystałam tylko z SP i to jeszcze nie do końca.
    Szybko zorientowałam się, że hodowla to worek bez dna:D
    Wolę więc handlować i zarabiać, a potem wydawać:D
    Jak każda kobiełka chyba;):D
    Druga Królowa, spóźniona, bo przełom wiosny i lata!
    Wtedy pomyślałam.... ki czort!xD
    Rewolucja w BP widać długo trawała i się zapomnieli kiedy karnawał się kończy.;)
    Optymizmem ogromnym jednak zawiało, bo widać, że na event cykliczny się zanosi:D
    Osobiście nie przeszkadzał mi karnawał na wiosnę;)xD
    Myślałam też i o tym, że bilans finansowy zrobiony i wiedzą co i ile mogą w ramach tego dać.
    A takie dawanie wiąże się też z elementem psychologicznym. Wciąga do zabawy!
    Coś się osiąga, za chwilę chce się jeszcze więcej!
    Wiem to ze swojego doświadczenia!
    Akcja z mopsiami pozbawiła mnie i rozsądku i umiaru:D
    Ale nie żałuję, bo zabawa była, a tu przecież o to chodzi:)

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2018
    olgs3, toDzasta oraz MaDzo lubią to.
  8. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja jak zobaczę taki cud na kole a wiem,ze nie będzie mnie cały dzień w domu to omijam kolo szerokim kołemxDNie tykam:p
    Wole nie mieć niż myśleć cały czas,ze nie mam a mogłam mieć:pxD

olgs3, toDzasta oraz waderówek lubią to.
  9. waderówek

xD
    Jasna sprawa!
    W moim przypadku jest inczej.
    Jeśli chodzi o Farmeramę, jestem bardzo dyspozycyjna:D
    Nałóg i już!
    A obowiązki zawodowe, przecież nie zając;)
    Przy kompie pracuję, wślepiam się w monitor przynajmniej po 10 h dziennie, no to muszę to wślepanie jakoś sobie urozmaicić:D

10. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

11 koszyków wykorzystanych - na tyle udało mi się uzbierać róży - tzn na 10 bo 11 gratisowy.
    Kołem pokręciłam kilkadziesiąt razy i zwykłym i imprezowym i wszystkie bonusy mnie omineły albo nie było albo losowała się najgorsza nagroda typu pd, tpd, sg, jakiś przetwór, gwiazdki, czasem zwierzak, niepotrzebna do niczego zagroda, 2 kupony i 2 razy sp. Ale nie ważne.
    Na 11 prób nie było ani jednego koszyka - a wpatrywałam się jak głupia. Udało mi się złapać 4 sp, 4 snz, 4 skarpety, 6 sn, 26 farmarek, 1 złoty banan, 209 gt - no i pd, tpd i sg raczej w niewielkich ilościach w porównaniu z pierwsza królową ( w drugą niestety nie grałam).

Wróciłam do gry po ponad 10 miesiącach nieobecności - ot z przyczyn technicznych że tak powiem (brak łącza internetowego) i po dzisiejszym dniu naszła mnie taka refleksja - po co ja się tu znowu zalogowałam (bo jak się okazało bez farmy dało sie żyć, chociaż pierwszy miesiąc nie był łatwy) - chyba tylko po to żeby wywalić kase na młyn, kombajn i nagietka - a mogłam ją wydać na coś lepszego.

magdusia668, toDzasta oraz waderówek lubią to.
  11. halina54

halina54 Hrabia forum

mnie tez naszla nocna refleksja po nocnym kreceniu kolem za zdobyte imprezowe wejsciowki.Po co mi pszczelarnia kotlarnia czy surmia? to moge sobie zawsze kupic sama a nie zdobywac na kole..to jakas glupota..chyba jednak gra schodzi na psy skoro tylko kasa sie liczy tak jak z tworem niby krolowej...jak to jest krolowa to ja jestem chyba ....szkoda sie wyrazac brzydko bo dzieci czytaja..wiem wiem nikt nie zmusza do grania...ale..o to... ale... chodzi zawsze

magdusia668 lubi to.
  12. waderówek

Dlatego polecm to co już napisał nasz doktor:)
    Ten z tych, co to nie jak szewc, że bez butów chodzą;)xD
    Nie ma sensu chlapanie SN, kręcenie imprezówkami itd w sytuacji, kiedy już wiemy ( z wpisów w tym wątku), że nie odzyskamy swojego wkładu.
    Na pnącze spoko się wysieje i dropów nałapie.
    Inwestycja swoich środków ma sens, kiedy w ostatecznym bilansie wychodzi się in plus.
    Ta istota na delfinach nie dopuści do naszego bilansu in plusxD
    I to jest cała prawda o niej i już oczywista oczywistość:D
    No! Chyba, że się gdzieś i ktoś zreflektuje;) I zadba o lepszy wizerunek tej na delfinach;)
    Ale na to nie ma szans. Wszystko jest przemyślane.:)
    Choć mówią, że tylko krowa nie zmienia poglądów;)
    Jednak moim zdaniem, to co zdobyłaś na 11 koszyków, to bardzo dobry połów.
    A po co tu wróciłaś?
    Dla rozrywki, zabawy, robienia czegoś co lubisz.
    No przecież nie po nic innego:)
    A czy można bez Farmeramy? No można! Ale po co?;)xD

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Koszami to ta młoda dama jakoś szczególnie nie sypie... Miałam 20 własnych, wykorzystując je dostałam od niej 8, łącznie 28. A może ja nie potrafię zogniskować na nich wzroku...
    ZB prawie nie było - raptem 2 szt., 76 FM, 46 SP, 502 talary - za te talary trochę się odkupię...
    Nie wiem po co tyle śmiecia fruwa... I tak nie namnożymy koszyków, bo strasznie wypadajko-żerne... Niepotrzebne utrudnienie...

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

taa, a teraz uzurpatorka w ogóle nie zalicza gier ani prezentów. ja powinnam mieć 7 gier, mam 4, a z resztą czekam aż pt zadziała

olgs3 lubi to.
  15. kkowalczykzdw

kkowalczykzdw Czeladnik forum

jak na razie na 20 gier ukręciłam 11 koszyczków, reszta sama wpadła
    co do innych wpadajek się nie wypowiem, bo nędza... nastawiam się głownie na talary i zakupy w sklepiku, żeby sobie osłodzić trochę tą gorzką pigułkę, jaką jest ten niegdyś genialny event

16. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)

U mnie oczekiwanie na zbiór nocnych goździków. Jak tylko je zbiorę powinnam skończyć event - pobiegam z koszem, pozapisuję co trzeba i wstawię tabelę z łupami, jakie udało mi się upolować za 36 koszyków - pewnie do łowów będę podchodzić w kilku turach, żeby oczopląsu się nie nabawić od tych latających małpich dropsów... :p
    Byłam nastawiona na to, że najbardziej zależy mi na evencie z Królową, ale teraz wolę jednak ten hodowlany - ponad połowa już chociaż za mną, a wszystko zrobione samymi medalami. Trochę rośliny jeszcze nasieję, mam tabelki z tamtego roku z zapiskami z wizyty prawdziwej Królewskiej Mości, więc i jakieś porównanie będę mogła przedstawić - chociaż już teraz widzę, że po jego wykonaniu na twarzy pojawi się mina przedstawiająca po trosze zniesmaczenie, zdziwienie, niedowierzanie i czarną rozpacz... :p
    Dobrze, że dziś zaczyna się G&T - może chociaż karnawał w balonie będzie lepszą imprezą z ciekawszymi zdobyczami. ;)

17. danusias23

danusias23 Książę forum

3 kosze? Super! Mi nigdy nawet 2 nie poleciały, a rozegrałam 37 gier. Pnącze zdobyte. Ale strzeliłam gafę - wykupiłam 2 itemy w sklepiku, bo myślałam, ze sa na pnącze :wuerg: a potem patrzę - mam je podwójnie. Szkoda GT było. No ale mam ze 6 tys tych róż, wypadajki wylecą to jeszcze sobie dorobię mam nadzieję :music:

oset53 i olgs3 lubią to.
  18. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Nie miałam przyjemności poznać poprzedniej Królowej, ale ta mi się nie podoba.

ukręciłam 10 koszyków, i mam rozegranych 17 gier - czyli złapałam 6 koszyków od małpy. Jednak te ilości jakie rzuca są żenujące, raz udało mi się zgarnąć 4SP, a tak to co kilka gierek da się je złapać, dziś to nawet nie chciała ich wyrzucać. Z GT też nie najciekawiej.

Nie wiem co o tym sądzić, szkoda zasobów. Ale ile się uda na spokojnie zrobić to zrobię.

oset53 lubi to.
  19. magdysia

magdysia Czeladnik forum

witam wszystkch. co mam zrobić z tymi medalami bo nie kapuje?

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Żałuj. Toto teraz to jakaś tania podróba, uzurpatorka. Królowa daje mało słodyczy, ale za to kozackie ilości złotych bananów, sp i innych dobroci

marmlada, magdusia668 oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.