Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Bunia idzie w ślady Królowej Małp na wielkiej platformie karnawałowej.
    Dołącz do niej i złap tyle słodyczy, ile tylko zdołasz!

minigame_float.png

Środa 07.02.2018, godz. 14:00

Poniedziałek 12.02.2018, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Królowa nada będzie taka łaskawa jak zawsze!!!!! :inlove:

o_Oooo pokłony po pas dobra Pani!! :)

Edit: jednak nie tak dobra jak na pierwszy rzut oka 8) więc cofam pokłony dla podróbki naszej królowej. Bo królowa jest tylko jedna z koroną na głowie, a nie piracka podróba :wuerg:

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
  3. ryzio

ryzio Weteran forum

jednak nie az tak, wczesniej mozna bylo jezdzic zwyklymi koszykami (z tego co pamietam) teraz potrzeba ich az 25 zeby zrobic kwiecisty ...roznica jest spora

4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Miałam rację,ze królowa będzie super. Choć z produkcją koszy tak łatwo nie będzie. Kto trafi 100 lub 200 % do stodoły na kole ten nazbiera sporo nagród :)

5. danusias23

danusias23 Książę forum

Oj...., no cóż, zobaczymy, jak będą wypadać

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czyli należy zrobić spore zakupy 8)
    Nie pamiętam, ile to kosztowało w poprzedniej edycji... ale i tak było opłacalne.
    Jak dobrze, że ja już nie gram xD

7. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale czy ja dobrze rozumiem? czy te mini grę bedzie można rozegrać tylko 35 razy?

brzustinka i gretag lubią to.
  8. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Ja też Greciu do końca wierzyłem że będzie dobrze ;) Plan jest taki.... Hodowlany odpuszczam.... 268 imprezowych wejściówek kiszą się do takiego eventu (ewentualne +100% i/lub +200% do stodoły), oraz nie zapomnijmy 28050 kropelek :p lecim... :D

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
    agucha31 i gretag lubią to.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale koszyki leciały tylko z zagród a teraz lecą ze wszystkiego więc mam nadzieję, że wypadalność będzie większa niż wtedy

olgs3, .Robaczek. oraz gretag lubią to.
  10. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Czy po 35 grach jest zakończenie eventu czy nadal będzie można zbierać,bo tej informacji w faq zabrakło ,a to jest istotny szczegół

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

niby fajnie a jednak ....

liczba nagród od królowej też ograniczona jeśli dobrze rozumiem, bo zdarzało mi się w poprzednich edycjach ze jednorazowo zdobywałam po 10SP

12. gretag

Dlaczego masz odpuścić hodowlany? Z pól wylecą medaliony i oddasz je do zadań w hodowlanym :)

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

na koszyk potrzebuję 25 wypadajek, czyli 25 kropelek wydaję przy użyciu kasztanka tak? za to mam 4 kropelki zwrotu, 2 superpasze, jakieś mniej cenne dobro i możliwe że przywieszki dla królików. Może źle liczę ale kasztnkowe pędzenie mi się nie kalkuluje chyba

14. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

To już nie ta królowa:cry:, zniszczyli najlepszy event.

15. gretag

To zależy ile złapiesz SPaszy i innych fantów do 1 koszyczka.

16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ale z tego co rozumiem z poradnika to ilość jest ograniczona. Tyle wypada. Najwyżej mogę nie złapać

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No właśnie też sie nad tym zastanawiam

brzustinka i gretag lubią to.
  18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

i nie zapominajmy, że kwieciste koszyki też będą lecieć...więc jak przy każdej grze złapiemy 1 kwiecisty koszyczek to gra się ciagle w zasadzie za darmo;):D

19. gretag

W poradniku podane co możemy złapać ale od nas zależy co złapiemy i ile bo czas krótki a czasem net przycina.
    Nadal można łapać fanty.

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zagadki się mnożą...
    Te słodkości to łapię sobie a muzom? Służą do czegokolwiek oprócz wymiany na SG/PD po evencie?
    Co to znaczy "Wśród podarków znajdzie się 60 porcji słodyczy oraz 20 innych prezentów" - tyle max mogę złapać za 1 przejazd?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.