Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arczi54

arczi54 Aktywny autor

czy ten event mozna zrobic samymi zwierzetami bez medali

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

W wartości medali, to jednak Węgrzy mieli rację.U nas już faq poprawione
    Jedyny poradnik napisany bezbłędnie ,to węgierski
    Niech żyje tłumacz google i Grecia :)

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Można.Jeśli masz na tyle zwierząt.

gretag lubi to.
  4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Poprawiony po cichu, gdyby nie Grecia i dym jaki sie zrobił po informacji od Greci dalej byśmy żyli w nieświadomości. Czekam na pierwszy poradnik bez żadnego błędu, dopracowany i doprecyzowany od A do Z ;)

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy w tym tygodniu są jakieś inne ciekawe wydarzenia na farmie poza wrzuceniem kilku drobnych fantów za monstrualne itemy ?
    Niedługo trzeba będzie brać urlop żeby same FAQ solidnie ogarnąć xD:cry:xD.
    Quo Vadis* Farmeramo ??

*dokąd idziesz

Bry w zadumie.

6. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Jeszcze dołóż gift od czwartku .Na trzeźwo nie ogarniemy :D

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Niech te wszystkie rozwojowe potwory dopuszczą na G&T i przy rannych zbiorach będzie się poziom przechodziło, a na niższych levelach nawet z dwa. Jak dla mnie takie wyżyłowanie itemów to zwykły idiotyzm , następny mnożnik będzie 150 , 200 , 500 ? W sumie granicy nie ma.

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Można,ale ile zwierząt trzeba oddać żeby nazbierać równowartość 50 000 000 (ostatnie zadanie)?

Jeśli w piątek będzie BB (na co po cichutku liczę), to przetestuję ekskluzywne perfumy na zwierzakach.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
    olgs3 lubi to.
  9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Te 50 baniek to jest suma wszystkich wrzutek, został poradnik już poprawiony

10. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Wskazane wartości to suma wpłaty w danym etapie i poprzednich. czyli start 60.000 SG + 70.000 SG =130.000 SG + 155.000 SG =285.000 SG itd itp...

11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Co nie zmienia faktu,że sporo tych SG :D

12. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

a jakie itemy na pnącza? domyślam się, że dowolne, bo raczej nie te petardy 8)

13. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

I co z tego, że to suma. Jest ona tak monstrualna dla przeciętnego gracza, że zaczyna przypominać TOP1000 a nie zwykły event. Władza chce nas zgolasić i to bez żadnego kamuflażu. Chociaż daleko do Wielkanocy to mówię twórcom pomysłu "wesołych świąt"
    i odpuszczam.

14. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Drogi ten evencik, oj drogi... :p
    Podoba mi się itemik z kaczkami, chociaż ten drugi też jest dość konkretny.. ;) Niemniej jednak martwi mnie wsad w postaci tych 50.000.000 SG w zwierzętach - jakby nie patrzeć, to dość konkretna liczba. :D
    Cóż, coś tam pewnie poskubię - choćby z ciekawości - żeby przetestować działanie tych nowych, firmowych flakoników. ;) Zobaczy się też, jak będą wypadać medale, zwłaszcza te złote - może choć trochę podratują one sytuację ubożejącego z eventu na event farmera. :p

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Bez przesady. Jeśli rozgryziesz z czego Ci najlepiej wypadają medale, trochę poklonujesz podczas BB (które zapewne będzie) to nie jest to jakieś gigantyczne wyzwanie.

toDzasta, olgs3 oraz marciaaa84 lubią to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mam nadzieję, że trochę medali uda się wycisnąć z pól. Nie będą one jednak wypadać z drzew. Chyba zrobię wielkie karczowanie na wyspach i wystawię warsztaty... Może nie wypadnie z tego dużo mniej koszyków niż z drzew, a będzie szansa na medale... Po starcie eventów zobaczę co dalej...
    Plan max to zrobienie eventu w całości przy jak najmniejszym zużyciu SP i kolorusów. Co z tego wyjdzie? Się zobaczy:D

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Robie, bo warto. Pierwsze cztery zadania oblece darmowkami hodowlanymi z kola. :)

18. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Od razu eventu nie robię , poczekam na te medale, może coś wypadnie przy zbiorach8). Zrobię chyba do 2 ulepszenia bez pnącz8). Jestem ciekawa ile będzie wypadajek medalowych.:p A może pnącza są super, a ja się nie znam???

19. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Tak Zizzie...proszę to przetłumaczyć, zgodnie z zasadą, jaka jest na forum - tylko język polski:)

20. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

event robię choćbym miał się wypstykać do zera :cry:

Część postu usunęłam - off-top.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 lutego 2018
    .savante. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.