Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Na chwilę obecną raczej nie robię..... SP mam, ale zobaczę jakie bedą reakcje graczy po starcie eventu i ewentualnie coś postanowię jak będzie BB. Pnącze kusi i itemy też.....no nie wiem. Dobrze, gdyby nasze wątpliwości co do wartości wsadów się wyjaśniły...

2. danusias23

danusias23 Książę forum

Hehe, no w sumie racja ;) kupić po kilka wysokich kolorowańców i git majonez :music:

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nas jest więcej...xD:cry:

4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

To trzeba było w kolumnie nad wielkością wpłat dodać słowo "narastająco" i nie byłoby zbędnej dyskusji. zawsze proste rozwiązania są najlepsze, ale jak widać nie dla naszej ekipy.

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja bym wolała żeby na węgierskim forum mieli racje bo tam wartość medali wyższa :)

6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Event prosty jak przysłowiowa budowa cepa - a napisali że trudny. Co może być
    trudnego we wkładaniu zwierzaków do OM.
    Powinni napisać że drogi- to by sie zgadzało.
    Jak zwykle eventu hodowlanego nie robię- u mnie to już tradycja.

7. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

T
    to zajrzyj do poradnika

gretag lubi to.
  8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Poczekamy zobaczymy...ile SP będzie potrzeba..na tym etapie należy tylko gdybać...
    Ja narazie jestem nastawiona na hamaczek..:inlove::oops:i eksperymentowanie "'feromonów"":oops::oops:reszta powyżej naklejki..odstawiona...na boczne tory....xDxDxD
    Medale przy niskich przeskokach nie należą się zwierzakom bo wtedy nie starają się i w oazach miłości odstawiają tylko byle jaki s......
    co z kolei prowadzi do kiepskich wyników..a za kiepskie wyniki..powinny zostać wykopane z olimpiady miłości..a nie nagradzane dopalaczem w formie perfum ..i to z wyższej półki....niech wpierw pokażą co potrafią a nie tak od razu skok na feromony...xDxDxD

9. danusias23

danusias23 Książę forum

Jest i królowa....

10. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Naprawde?? Bardzo Ci dziekuje :)
    Pewnie przy moim szcześciu bedzie na nie szlaban, ale zobaczymy jutro, z góry dziekuje :)

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
    agucha31 lubi to.
  11. Sookie

W każdym razie już wiemy,że róże będziemy siać na wszystkich 3 polach bo królowa też ich wymagaxD

toDzasta, agucha31 oraz gretag lubią to.
  12. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Dziękuje:)
    Pewnie przy moim szcześciu bedzie na nie szlaban, ale zobaczymy jutro, z góry dziekuje :)

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
    agucha31, gretag oraz zzizzie lubią to.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

widziałam w poradniku ale ja wolę kalendarz :)i OO
    w poradniku z królową jest ten sam błąd ;)

agucha31 i gretag lubią to.
  14. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Zablokowali Bahamę żeby nas przytrzymać i wcale mi się to nie podoba
    3 łąki do siania gdzie róże chcą do hodowlanego i do królowej to lekka przesada,a tych róż chcą w ilościach kąpielowych :(

15. Sookie

To teraz może poczekajmy na ogłoszenie o wyprzedaży wejściówek na koło...:p

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Mam naskubane co nie co z jednego z ostatnich eventów ,co nie zmienia faktu,że zablokowanie baśki w dalszym ciągu mi się nie podoba :( a ta królowa to nędzna podróba poprzednich edycji nawet wstyd ją porównywać do prawdziwej królowej

17. Sookie

Dlatego wysłała zastępcę.;)

agucha31, danusias23 oraz akinomrd lubią to.
  18. danusias23

danusias23 Książę forum

Tak szczerze? Nie brałam udziału w poprzednich królowych karnawału, bo wróciłam do gry po tym evencie. Ale trochę o niej słyszałam, i widząc grafikę tej małpy, różniącej się od prawdziwej królowej, podejrzewałam, ze nie będzie tak różowo xD tylko fdlaczego w kalendarzu i nagłówku jest "królowa karnawału'?

Sookie i agucha31 lubią to.
  19. Sookie

Nie ma co się martwić. I tak nadgarstki będą nas bolały od latania myszką po blacie

olgs3, agucha31 oraz AnnDżelina lubią to.
  20. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

jakoś zupełnie nie rozumiem waszej niechęci do tego eventu. Item "siedlisko kaczek" jest w 2 zadaniu. potrzeba na niego 190 tysi w zwierzakach, a to nie jest tak dużo. Item daje dwa razy dziennie 81 PD/TPD razy poziom farmy lub wyspy więc jest mega/hiper/super petardą i wcale nie kosztuje tak drogo. Jeszcze kończymy walkę o mroczny item dający 38 PD/TPD razy poziom, więc ten będzie dwa razy lepszy i wcale nie taki kosztowny. Rozumien, że zdobywanie kolejnych ulepszeń może być dla większości gracz zbyt kosztowne,ale ten podstawowy jednak każdy powinien zdobyc

MaDzo, orkiszowiec oraz -MarekW- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.