Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

U Anglików mają taką wartość przywieszek jak my. Możliwe, że jest to OK.

kybek93, agucha31 oraz gretag lubią to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja widzę jedną
    12 luty jest tylko jeden w tym roku ;)

Środa 07.02.2018, godz. 14:00

Poniedziałek 12.02.2018, godz. 14:00

3. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

AnnDżelina i gretag lubią to.
  4. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Ja event odpuszczam - zbyt duże pustki w stodole w zakładce zwierzęta. :p Mam nadzieję, że będzie BB i coś tam sobie poklonuję - trochę SP mam. A tak zamierzam w młynie zapasy tych super perfum zrobić. Może na później się przydadzą.

agucha31 i gretag lubią to.
  5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Na węgierskim..
    brązowy medal -10 tys
    srebrny medal -50 tys
    złoty medal-150 tys
    ..ale na niemieckim forum jest jak u nas

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

50 000 000 w sumie. Uff

7. danusias23

danusias23 Książę forum

O co kaman, podliczyłam kalkulatorem te wartości u Węgrów (i u Niemców), wychodzi tyle, co u nas 50 000 000. Tyle, że u nas w poradniku opisane narastająco. Czyli łopatologicznie: łącznie na zrobienie eventu do końca trzeba włożyć towaru za 50 000 000. Także złudne nadzieje - zresztą za takie itemy poprzeczka nie będzie postawione nisko...

8. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ja też poszukałam za granicą i u Francuzów jest napisane : "Les Parfums de luxe vous permettront d'augmenter la chance de produire un animal de deux niveaux plus élevés" co po naszemu daje +/- "Ekskluzywne perfumy pozwolą Wam zwiększyć szansę na wyhodowanie zwierzęcia lepszego o dwa poziomy."

źródło : http://fr.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/faq-saint-valapin.38920/

hmm, czyli zwiększamy szanse na przeskoki ale czy to oznacza, że od tego eventu znikną z Oaz szalone przeskoki jakie tu czasem miewaliśmy ?!

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

może przedłużą xD - taka furtka w razie "w"
    ja to w sumie i tak najczęściej lukam w kalendarz na górze ;)
    w poradniku to mnie najbardziej zawsze ilości i nagrody interesują :)

szczęśliwcom się jeszcze zdarzało ale ja nie pamiętam kiedy dobre przeskoki się zdarzały
    już dawno jest gorzej niż było to teraz żeby było jak było to trzeba dopalaczy dać tam więcej do oazy ;)

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli miało to być w sumie 50 mln to wtedy robię :) zobaczę jak będą zwierza skakać.

11. danusias23

danusias23 Książę forum

Ile? 2500 SP?? tyle to nie mam, a nawet jakbym miałą.... no way 8)

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam niecałe 3 tys sp,to bym musiała prawie wszystko wydać.Tak?2,5 tys trzeba aż?

kybek93, empatyczna oraz gretag lubią to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jak sobie dolejemy tego super odświeżacza powietrza, to szansa na pewno nam wzrośnie.
    Fatalnie się tylko składa, że nikt nie wie, z jakiej wartości na jaką wzrośnie ta szansa.
    Np z jednego procenta na dwa, czy z dziesięciu na dwadzieścia.

Ciekawe, że u nas tak przeoczono tę "szansę" 8)
    Za to dorzucili nam śliczne słówko "maksymalnie", które jest tak sprzeczne z logiką w tym kontekście, że aż się miło robi.
    Cóż, pozostaje mi teraz już tylko czekać na zasłużoną surową karę 8)xD
    Przywykłam ostatnio xD

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

50 mln - uwzględniając wartość medali, które też jakoś tam będą wypadać z pól - to wartość do ogarnięcia. Co prawda nie wiem, czy pnącza kiedykolwiek będą używane, ale same itemy chyba warte grzechu...

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

czekam na ten poradnik królowej czekam a tu cisz i cisza... a dzieciaki czekają aby iść na spacer ;/

olgs3, kybek93 oraz gretag lubią to.
  16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ale czemu 2 500 s.p? Nie macie w ogóle żadnych hodowlanych z poprzednich BB?

toDzasta, gretag oraz zzizzie lubią to.
  17. danusias23

danusias23 Książę forum

No właśnie... dali ogłoszenie o farmarkowym szaleństwie, a o królowej cichosza, a za chwilę kombajn mi się kończy, i nie wiem, co przygotować- pola? zagrody? drzewa?:mad:

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

To tak szacunkowo, gdyby medale nie wypadały też z pól/drzew/warsztatów. Jak się uprzeć, to można zrobić event bez 1 szt. SP i bez oddawania żadnego kolorowańca, tylko na samych medalach wypadających z pól. Wystarczy duży zapas SN;)
    Nie uwzględniałam we wpłatach kolorowańcow, bo nie wpłacam ich, jeśli nie muszę.

19. zagma

zagma Chodząca legenda forum

SP nie jest potrzebna, żeby zrobić hodowlany, SG w ilościach kąpielowych i zapasy ze stodoły wystarczą ;).

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Greciu,pytanie kto ma rację z przywieszkami nasi i Niemcy ,czy Węgrzy u których wartość przywieszek jest zupełnie inna

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.