Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agata2019

agata2019 Forumowy żółtodziób

co zrobic gdy ukonczylo sie ewent krolicza milosc zebrano wszystie itemy ale nie mozna ich umiescic na cudownym pnaczu. po ulepszeniu powstaly :Sliczne siedlisko i eleganckie siedlisko

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pisz do PT, tam jeden z itemów Ci naprawią, bo trzeba na jedno pnącze wstawić podstawowe siedlisko, a na drugie wchodzi item ulepszony na maxa.

eliza9070 lubi to.
  3. kolorowa_44

kolorowa_44 Forumowy żółtodziób

niestety..pisałam do PT ale odpowiedzieli ze nic się nie da zrobić - straciłam tylko pasze itp:cry:,,pozdrawiam

4. Kathea

Kathea Baron forum

To pisz jeszcze raz do PT, jest to ewidentny błąd więc niech go rozwiążą a nie piszą brednie że się nie da.

5. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

a wystarczy cofnąć się o jedną stronę i przeczytać to :

a nie tak z marszu płakać

czechu79 lubi to.
  6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Bo zwierzaki można ustawiać wg poziomu (czyli wyjdzie "gatunkowo"), ilości, wartości (czyli od najbardziej wartościowego do najmniej) i alfabetycznie. Tak samo mamy w stodole. Wejdź do stodoły w zakładkę "hodowla" i tam przy tym pustym okienku (gdzie można wpisać jako wyszukiwanie) są strzałki. Naciśnij strzałki i wtedy w miejsce białego okienka wskoczy brązowe okienko, które można rozwinąć za pomocą strzałki która wyświetli się obok. Jak z tej listy wybierzesz "wartość" to ustawi się wg wartości.

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie w temacie, event zakończony, a ja wątek zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.