Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Co item to większa torpedaxD Cudowny brakuł mózgu na tle swoich młodszych braci wypada dość bladoxD

Rozumiem, że te 50 mln to suma wszystkiego, co trzeba oddać? Z każdej hodowli wypadnie medal; zakładając, że średnio dostaniemy za hodowlę 40.000 pkt, to potrzebujemy jakieś 1250 SP na całość (bardzo luźne szacunki, raczej optymistyczne, pewnie będą wypadać głównie brązowe). Coś tam z pól wypadnie... Chyba, żeby podgonić proces sekundowymi uprawami na super polach... Pomyślę...

Edit - 1250 x 2 czyli 2500 SP.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam taki sam plan, troszkę poklonuje do misji z kukułkami... i będę kręcić perfumy na przyszłość.
    tak to i ja bym chciała :inlove: :inlove: :inlove:

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Prośba do moderatora by wieczorną porą zerknął jeszcze raz do poradników i sprawdził czy w tłumaczeniu nie wkradł się jakiś błąd, wszystko jest dobrze i tym podobne rzeczy. Niespodzianek już mam na dzisiaj dość :p

agucha31, _Myszka30_ oraz gretag lubią to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Po sokoła i bażanta zgłoś się do mnie pojutrze, nie jestem tajemnicza, więc chętnie się podzielę xD
    Ale w każdym razie warto sobie zrobić zapas super perfum ;)

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja sobie poczekam z hodowlanym do niedzieli. Niech sobie z pól przywieszki spokojnie wypadają. Po trzech dniach będę miała trochę uzbieranych serduszek.
    Najpierw zrobię próbę ze zwykłymi perfumami i z tymi lux. Muszę się upewnić czy warto inwestować w te drogie perfumy.
    Event muszę zrobić bo jednak nagrody są powalające i nie mogę odpuścić.

6. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Nie 50 mln masz oddać w ostatnim zadaniu

agucha31 i gretag lubią to.
  7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

"zwiększają szansę maksymalnie o 1 poziom" więc masz większą szansę ale tylko szansę może być ale nie musi ;) o 1 poziom - o 4 poziomach i pewniakach to można pomarzyć to by było zbyt proste
    - ale mogło by tak być nie mam nic przeciwko :)
    no ja mam nadzieję że te ilości tam to są błędne :p:oops:
    itemy ok spoko petardki ale tyle mln w zwierzakach to taki Top hodowlany

8. zzizzie

I co, znowu trzeba łazić do sąsiadów po info...?
    Ja bym się bardzo chętnie dowiedziała, co to znaczy, cytuję: "maksymalnie o 1 poziom".
    Czy można zwiększyć o pół poziomu...?
    Jeśli pytanie za trudne, to może by ktoś to łatwiej sformułował, ja już zdrowia nie mam do tego 8)

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

[ciach]
    jak by tak było to bym event robiła... a tak to sorry ale pierwszy raz widzę taki kosmos

Offtop usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 lutego 2018
    olgs3 i dotikampo lubią to.
  10. kufynka

kufynka Zaawansowany

Jasne masz rację kosztowny ,a bażanta ja Ci dam tylko proszę przypomnij się na gt

agucha31 lubi to.
  11. gretag

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam nadzieję,że chodziło o minimalnie jeden poziom:p I że ten minimalny jeden poziom jest gwarantowany:p
    Event może i kosztowny ale mam trochę hodowlanych z poprzednich BB ,jestem hodowcą zwierząt na farmie a nagrody warte są tego,żeby o nie powalczyć

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy ktoś sprawdzał poradniki na innych forach?

MKMK2002 i agucha31 lubią to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

RWM41 Twój post usunęłam, wątek nie służy do umawiania się na wymiany/prezenty.

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

obejrzałam poglądowy filmik. Superperfumy zwiększają szansę, 4 szt s-perfum zwiększa bardziej czyli cymes umiarkowany. Jak mi się róż naprodukuje nadmiar to przerobię. Ciekawe jak ta szansa skalkulowana? I tak będę dodawać tylko do wysokich zwierząt w hodowli

agucha31, AnnDżelina oraz gretag lubią to.
  17. zzizzie

No fakt, minimalnie i maksymalnie to przecież prawie to samo 8)
    Dokupić super papu teoretycznie bym mogła, żaden problem...
    ... ale naprawdę okropnie mi się nie chce xD

18. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

biorąc pod uwagę wartości hodowlanych to najbardziej opłaca się do oaz wrzucać pandy wielbłądy
    mogą być jeszcze słonie koty psy i małpy. te mają największa wartość: wystarczy 5 pand karateków i ostatni poziom zrobiony xD

19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Wsad za 7 milionów u nich a za 50 u nas to jednak jest różnica...
    Czyżbyśmy byli wyceniani jako jedni z najbogatszych farmerów, że mamy takie ilości xD
    Chyba musi być błąd ;) pytanie po której stronie

20. gretag

W tej sytuacji wolimy żeby błąd był u nas :)..ale różnie może być bo ja czytam każde forum i wiem,że błędy bywają wszędzie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.