Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Skoro zrobiłaś cały pasek do końca to musisz ją gdzieś mieć. Siedliska kaczek były do zgarnięcia w 1. i 5. prezencie od dołu. Do pierwszego z pnączy potrzebny jest komplet - czyli siedlisko ze wszystkimi ulepszeniami zwane "Wspaniałym siedliskiem", do drugiego sama podstawka "Siedlisko kaczek".

2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Napisałam do PT, bardzo szybko dostałam odpowiedź i druga podstawa sie w pasku znalazłao_O

SperanzaE lubi to.
  3. senfr

senfr Forumowy żółtodziób

wspaniałe siedlisko kaczek ? brak

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

5. mrobert15

mrobert15 Czeladnik forum

działają Wam te super perfumy? bo wg moich prób - nie działają ... :(

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Więcej opinii na temat luksusowych perfum znajdziesz tutaj: Mini eventy :)

7. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Właśnie skończyłam pnącza pracują lux perfumy słabo

SperanzaE lubi to.
  8. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Mnie się udało na koniec wczorajszego dnia uzyskać siedlisko kaczek z medali, dołożyłam tylko jednego hodowlanego zwierza za pięć tysięcy. Na razie nie robię dalej, mam jedno pnącze i jest ok. Nie spinałam się, przypadkiem zrobiłam tę misję ale poczekam do jutra i zobaczę czy medali starczy na coś więcej, nie będę oddawać zwięrząt.

RudyKocurek i SperanzaE lubią to.
  9. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ech, no przykre, że aż tak musiałaś zadziałać ale dobrze, że zguba się znalazła. :)
    Ja póki co skończyłam właśnie przed ostatni pasek :) i sądzę, że dotrę do końca, chociaż i tak póki co itemy zostawiam na Wyspie, więc w sumie robię dalej tylko i wyłącznie po to by zdobyć to ostatnie ulepszenie. Jak naprawdę zrobi się tam ciasno to zacznę niektóre itemy wywalać i trzymać ewentualnie na niektóre pnącza do których można dostawiać co się chce albo na kolejne G&T.

10. niebo016

niebo016 Generał forum

8)8)8)W Króliczej miłości są do zdobycia dwa pnącza w których trzeba postawić siedlisko kaczek dwa razy, ktoś zdobędzie dwa pnącza to co zrobi z tymi ulepszeniami siedlisk?8) 8)8)

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niebo016 na jedną z chmur rzędu 2 potrzebne jest ulepszone Siedlisko kaczek czyli Wspaniałe siedlisko kaczek i tutaj zużywane są ulepszenia siedliska.

niebo016 lubi to.
  12. Kloni17

Kloni17 Książę forum

niestety nie mogę postawić siedliska kaczek na 2 pnącze podobno nie mam go w inwentarzu ale ja widzę coś innego o_O:cry:

13. kolorowa_44

kolorowa_44 Forumowy żółtodziób

Witam , mam problem z siedliskiem kaczek .
    Na obie podstawy nałożyłam ulepszenie .. czy jest sposób na rozdzielenie ?

14. halina415

halina415 Moguł forum

nie ma

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noo, to jeszcze 7,5 mln i koniec eventu. mam cichą nadzieję że jak machnę goździki na noc, to wyleci

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2018
  16. Dorota391

Dorota391 Młodszy ekspert

Witaj w klubie zrobiłam to samo,i teraz żadnego pnącza nie od pale :cry:

17. FanclubHani2

FanclubHani2 Forumowy żółtodziób

Skończyłam event i nie widzę wspaniałego siedliska kaczek. Skąd mam go wziąć, skoro zdobyłam pnącze i event zakończyłam?

18. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

musisz na eleganckie siedlisko kaczek postawić ostatnią zdobytą kurtynę

19. termitek79

termitek79 Czeladnik forum

Pomocy!
    Jak usunąć ulepszenie z itemu, przez pomyłkę ulepszyłam nie ten item i siedliska kaczek mam źle zrobione :(

20. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

zakupy za gwiezdne talarki robimy w evencie Królowa karnawału 2,na planszy pod ikonką gwiezdnego talara masz napis
    odwiedź sklep kliknij na niego masz 2 kategorie :nagrody główne i inne( tu są np. super pasza ,nawozy...)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.