Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeśli chcesz uruchomić 2 pnącze , to siedlisko kaczek musisz złoży na polu , bo inaczej nie wejdzie .

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Trochę pospieszyłaś się z tym ulepszaniem i teraz tego itemu już nie da się rozdzielić. W jednym z kolejnych zadań jest jeszcze jedna podstawa - musisz ją zdobyć.:)

rolnik_matik lubi to.
  3. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Ja jedno siedlisko postawiłam na pnącze a drugie z kurtynami na polu teraz chciałam postawić drugie siedlisko na pnączu i tu zonk nie da się już nie ma samego siedliska tylko wspaniale siedlisko i pnącze puste :(

xBabciaEwa lubi to.
  4. xBabciaEwa

To wspaniałe siedlisko dajesz na pnącze właśnie - na 2 pnącze .

5. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

no i masz racje :) znów nie doczytane ogłoszenia :)...dziękuję :)

6. xBabciaEwa

Nie ma za co słonko , najważniejsze , że pnącze działa , pozdrawiam . xD

yasminka1967 lubi to.
  7. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

zostały mi jeszcze 2 ostatnie kroki do drugiego pnącza... poczekam na medale z siania... waham się - zostawić to ulepszone siedlisko w ogrodzie czy aktywować pnącze... hamletowska rozterka

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Drugie pnącze to nie wiem, bo dopiero zbieram na nie, ale z pierwszego zdejmuję i zanoszę na Wyspę Skarbów, bardziej mi się opłaca.

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie wygląda to tak:
    bez SP i bez zwierzą hodowlanych... same odznaki. Pomogło mi wystawienie zagród na Baśce

dotikampo i rolnik_matik lubią to.
  10. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja głupia nie wiedziałam do czego mi te medale, lecę robić tę misję bo też mam ich sporo :)
    Edit:
    No i [ciach], se doszłam do pierwszego pnącza ale też wsadziłam ulepszenie na siedlisko kaczek >:( no czemu oni dają takie utrudnienia? Skoro ulepszenie jest na drugie pnącza to czemu nie dali go dalej. Podejrzewam że nie ja jedna się tak pospieszyłam bo na drugie pnącze nie dam rady uzbierać odznak, o zwierzakach nie wspomnę. no cóż, zostaje cieszyć mi się tylko itemami w ozdobnym.
    Edit:
    Ok, kolejny wsad daje mi siedlisko, muszę jeszcze uzbierać medali na ponad milion. Do końca zdążę raczej :)

Niezbyt stosowne słowo usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2018
    Anhedrea lubi to.
  11. zwierzaczek

zwierzaczek Czeladnik forum

dziękuję wolf031973 za odpowiedź. Skoro tak jest, to muszę to przyjąć, aczkolwiek z dużym niezadowoleniem. Pozdrawiam

Czy w jednej hodowli nie można dostarczyć obu rodzajów perfum? Może jest ustalona kolejność ich wstawiania. Mnie się to nie udaje, a przecież mają one różne funkcje.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2018
    wolf031973 lubi to.
  12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

i po evencie:p ani jedno zwierzatko hodowlane :inlove:nie oddanexD pognałam za to z misjami ;)do przodu :music::music::music::music:

dotikampo i mamaiza69 lubią to.
  13. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Miałam napisać to samo, wreszcie odpaliłam stare pnącze z kukułczą mamusią. Po przeczytaniu instrukcji i zobaczeniu ilości w SG do oddania, pomyślałam, że ktoś zdrowo przegiął, teraz jestem super zadowolona. Z dużej chmury mały deszcz.

14. jan_hh

jan_hh Okazjonalny autor

gdzie zdobywamy wspaniałe siedlisko kaczek na pnącze

15. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)
    U mnie event przeszedł już do historii i to bez zużywania SP, zużyłam tylko 2 jednostki - ale to na wytestowanie nowych pachnideł - z tego testu dostałam 1 złoty medal. Pozostałe medaliki zdobyłam z pól goździka, melona i imbiru cytwarowego oraz Wodospadów obstawionych fokami i koalami. :D
    Takie eventy hodowlane to ja lubię - bez wkładu SP, z całkiem zacnymi nagrodami - toż to znacznie lepsze od aktualnej karnawałowej uzurpatorki. :D :p

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Można, z lewej strony perfum przełączamy zwykłe lub ekskluzywne.

Aby mieć ten item to musisz go złożyć, czyli wystawić na łące podstawę - siedlisko kaczek, następnie nałożyć trzy ulepszenia:

ulepszenia siedliska kaczek
    Zdobędziemy je w zadaniu nr 7, 11, 15.

Usunąć z łąki i postawić na odpowiedniej chmurce.

eliza9070 lubi to.
  17. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

2/3 króliczków zrobione, większość dzięki medalom i zwierzętom z wyspy. Mam jeszcze dużo kolorowych, ale zamierzam jak najwięcej ocalić. Najwyżej wrzucę w ostatniej chili, bo mam zamiar event zrobić do końca.

18. oluchna2001

oluchna2001 Czeladnik forum

musisz postawic siedlisko na polu nastepnie nakladki,zdjac i ustawic na pnaczu

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

jeszcze 2 i koniec

20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończyłam cały event, na pierwszym pnączu mam postawione siedlisko kaczek. Chciałam teraz postawić wspaniałe siedlisko na drugim pnączu ale nie mam podstawy żeby nałożyć kurtyny. Przeczytałam wszystko co tu jest napisane i nie rozumiem : czy mam zdjąć z pierwszego pnącza podstawę i nałożyć kurtyny? To skąd wezme potem podstawę na pierwsze pnącze ? Dodam że drugiej podstawy nie mam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.