Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Wiecie co, mam w nosie te perfumy! Mimo, że dodaję 4 sztuki to mam zwierzę wyższe jak z normalnej hodowli. Straciłam tylko rośliny i to by było na tyle. Jak nie umiecie robić czegoś dobrze to nie róbcie wcale.

2. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

To tylko bajki z tymi super perfumami dodałem 4 i żaden poziom wyższy nie był w hodowli.
    Pewnie jak zwykle jest to losowe tylko , że ten los jest ślepy i na ogół do nas nie trafia.

3. danusias23

danusias23 Książę forum

No tak jak pisali - MAKSYMALNIE o 1 poziom. A więc może się i zdażyć, że po dodaniu 4 eksklusiv przeskok będzie żaden xD a jak sobie przypomnę nasze gdybania, czy łącznie przeskok będzie o 4 - 1 na każdy dodany perfum xDxDxD

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie prawie 8 etapow :inlove:za mna bez hodowli bo czekam na BB :p800 SP czeka.......xDa zielsko sieje ale dla królowej

gretag lubi to.
  5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Sam event hodowlany bardzo dobry ale perfumy kiepskie.
    Najlepiej do zadań oddawać medaliony. Ja nic zwierzaków do oaz nie wrzucałam a mam event skończony i zostało sporo zawieszek.Na farmie sieję róże do koszyczków a na wyspie mam wystawione najlepsze zagrody. Z zagród lepiej lecą medaliony.
    Kto nie zwrócił uwagi..medaliony po evencie będą miały rewelacyjny przelicznik :) Warto je zbierać :)

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Perfumy exl do niczego. Nawet czasu nie skracają , przeskoków brak. Bubel.
    Ewent skończony zawieszkami.

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Połowa paska za mną, wypróbowałem trochę tych perfum i efekty takie sobie, 4 krowy rude dały mi krówkę teksańską, zużyłem 4 zwykłe perfumy i 4 delux. Nie wiem, niby przeskok o jeden poziom... ale nie mam ochoty więcej klonować...
    Będę się starał dobić pasek do końca medalami, najwyżej coś wsadzę z hodowlanych jak będzie kryzys przy końcówce ewentu.

dorota444 lubi to.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Myślę, że z tym Chanel Nr 5 to wyszło lekkie nieporozumienie... wszyscy zrozumieli te poradnikowe rewelacje tak, jak chcieli zrozumieć. A tymczasem tam jest jednak info o tej "szansie" - perfumy "zwiększają szansę", a nie przeskok.
    Jeśli już będzie ten przeskok, to o jeden poziom wyżej w porównaniu do sytuacji bez lux perfumy, ale wcale nie jest powiedziane, że przeskok być musi... święta tutejsza losowość ("szansa") robi swoje.
    Więc ja to bym raczej poczekała z oceną na BB... i nie liczyłabym na zbyt wiele.

9. abask

abask Fanatyk forum

Skąd u Was tyle zawieszek, że skończyliście event? Ja stoję w połowie a na dodatek pozbyłam się masy zwierząt z baha :(

tereska1108, ania1713 oraz abc2016 lubią to.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Haniu zadziałały ulepszone roślinki , SN, pnącze. Zapasy roślinek uzupełniłam, a że było 100% do stodoły ... trzeba było wykorzystać.

toDzasta i abc2016 lubią to.
  11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja dałam na wstrzymanie, na razie wrzucam same medale,
    jak nie dam rady, to ostatniego dnia dorzucę zwierzaków. :D

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie wiem skąd mają inni farmerzy, ale ja zrobiłam 8,5 okienka praktycznie samymi medalami, a miałam je z menażerii, manufaktur i najdłuższych zagród na wyspie (zagrody postawiłam dopiero ja się zaczął event, bo wcześniej były drzewa z których bardzo ładnie wypadły koszyczki)
    powodzenia wszystkim w zbieraniu medali i koszyków :)

13. Kathea

Kathea Baron forum

U mnie jest też zrobiona połowa dzięki samym zawieszkom. Mam poustawiane zagrody na dwóch polach i z nich dobrze leci. Jak będzie bb to też trochę poleci więc bez problemu powinno się całość zrobić, i to małym kosztem. Zwierzaka nie oddałam ani jednego, i nie zamierzam oddawać.

14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja jestem na 8 i tylko dlatego ze nie wystawilam na basce zagrod i warsztatow z jednej potrawi nawet wypasc 3 medale

ANIUTKA1959 i abc2016 lubią to.
  15. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Dotarłam do 7. kreseczki, jak na razie dorzuciłam tylko jednego "hodowlańca" a reszta to medale.
    W każdym razie 3 itemy na polu stoją, w tym kaczki z pierwszym ulepszeniem :)

abc2016 lubi to.
  16. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Wczoraj zapełniłam 50 slotów w oazie milosci, tylko podstawowe zwierzet bo czekam na BB. Wyszlo 11 medali brazowych, 15 srebrnych i 24 zlote, I az trzy przeskoki o jeden poziom.
    Zatrzymalam sie na siodmym oknie i na osme brakuje mi polowy. Zadnych zwierzakow nie oddje, tylko medale plus oaza. I wlasnie tez zamierzam luksusowych perfum uzywac tylo na wyzszych poziomach, na nizszych nie ma to wiekszego sensu.

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2018
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeszcze nie testowałam tych ekstra pachnideł. Czekam na BB. Tak sobie myślę, że będę je wykorzystywać na klonowanie stworów z wyższych poziomów. Przy niższych poziomach efekty perfumki mogą być mało widoczne - niższe poziomy chętniej przeskakują same z siebie. Nie wiem czy po evencie będzie można jeszcze te pachnidła produkować, czy zostaną tylko florki... Florków to ja nie lubię bez potrzeby wydawać...
    W evencie zgarnęłam 9 prezentów. Do końca brakuje 32.580.000 - czyli dalej niż bliżej. Wrzucam póki co same medaliony, które chyba dziś lecą ładniej niż wczoraj. Może nie trzeba będzie ich dużo dorabiać sekundówkami na super polach...

18. zzizzie

U Anglików jest info, że te lux perfumy będzie można produkować w młynie tylko podczas "specjalnych eventów" z wykorzystaniem tych perfum. Niezużyte będą sobie czekały do następnego takiego eventu.
    Ponieważ niedługo może się okazać, że bez tego Chanela nie da rady, ja bym na wszelki wypadek zgromadziła zapasik - żeby nie płacić za to florkami albo nie zużywać większej ilości eventowego badyla na produkcję.
    Dziwne w sumie - u nas brak informacji, że Chanela będzie można stosować tylko podczas specjalnych eventów o_O

19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Jest napisane ze zostaja w grze i niebawem pojawi sie poradnik widac u anglikow juz sie pojawil

ANIUTKA1959 lubi to.
  20. zzizzie

U nas też jest poradnik: Ekskluzywne perfumy... ale taki ciutkę niekompletny tak na moje oko.
    Ech te przeoczenia 8)xD

ANIUTKA1959 i Kasialka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.