Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotas

dotas Stały bywalec

Dzień dobry. Ja z zbiorów doszłam do 7 zadania samymi medalami. Jeszcze trochę ich mam ale brązowych i srebrnych. Poczekam jeszcze trochę może wyleci kilka złotych w kolejnych dniach. Na razie były zbiory bez kasztanka i SN.

2. irenad

irenad Zaawansowany

a jak się oddaje te medale bo nie rozumiem jak to zrobić

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lutego 2018
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przetestowałam te super perfumy, jedna wielka lipa:

4. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

W evencie hodowlanym jak się wciska plusik to wyskakują zwierzęta do oddania, a trzeba przełączyć obok napisu "szukaj" zakładkę na "przedmioty akcji specjalnej" :)

5. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Alicjo wlasnie w pytaniach ogolnych odpowiedzialem na to samo pytanie,luknij tam prosze :)

olgs3 i -norbijas- lubią to.
  6. Dorota391

Dorota391 Młodszy ekspert

Ja też stwierdzam że wielka lipa ,włożyłam 2 razy te same zwierzęta i był przeskok o 1,a dałam po 4 te nowe perfumy.To ja bardzo dziękuje za takie coś

-MarekW-, Renia1920 oraz Widełki3 lubią to.
  7. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Calikiem ładne efekty wypadjkowe z zagród, z ok 15 różowych i neonowych (łącznie) wyjętych na polu 5 złotych i srebrnych, jutro zdam raport ile średnio będzie wypadać z pełnej łąki różowych zagród.
    Pnącza nie powalają, ale za to item torpedy, trochę pohoduje, możliwe że rozstanę się ze słoniem egzotycznym i urojonymi wielbłądami.

8. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Dziękuję bardzo, już wiem

alexander31 lubi to.
  9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

No i u mnie nic lepiej bez tego byly lepsze skoki

ANIUTKA1959 lubi to.
  10. olczanx3

olczanx3 Czeladnik forum

A u mnie te medale gdzies słabo lecą ja niewiem pech czy co ;( ale to dopiero początek :D

11. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Potwierdzam - lipa "do kwadratu". Jedynie cofek nie miałam. Dałam np. 3 brązowe kury i 1 jedwabną - dostałam tą jedwabną z powrotem. Nie ma różnicy czy użyję 4 czy 1 te niby super perfumy - a sprawdzałam na ok. 50 "wkładach", nawet o 2 poziomy nie było skoku . I takie to są " przeskoki". Życzę Farmerom lepszych wyników niż moje.

-MarekW-, Anhedrea oraz Widełki3 lubią to.
  12. kasik_el

kasik_el Czeladnik forum

musisz najpierw postawić na polu siedlisko kaczek, na nie wszystkie trzy ulepszenia . Uzyskasz wspaniałe siedlisko kaczek.Potem usunąć z pola do paska i już można stawiać na pnączu:)

SMOD_Atena lubi to.
  13. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Ja myślę ze lepsze efekty te perfumy mogą dać podczas BB.

leloszek373 lubi to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

Widze ze wielu z was tak ma - te nowe perfumy to jakas chaltura w wykonanniu BP. Przetestowalem i "0" (czyt. zero) przeskokow

leloszek373, Renia1920 oraz Widełki3 lubią to.
  15. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Na 130 oaz nic, z tego pare na chanel.-.-:wuerg:

16. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

U mnie dokładnie to samo. Miało być super , a wyszło jak zwykle ostatnio. W tej chwili jakoś dziwnie u nikogo nie działają . Wniosek - nie używać!

17. olczanx3

olczanx3 Czeladnik forum

A u mnie ze wykłymi perfumami są przeskoki o 1 :D Jak?

18. aisunel

aisunel Generał forum

Na perfumki trzeba znalazc system,beda przydatneo_O

LUCERITO11 lubi to.
  19. danusias23

danusias23 Książę forum

Hmmm jestem tego samego zdania ;) Byś może to, że nie ma cofek?

20. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Też testowałam perfumy. Nie był to mix. Cztery dzikie świnie przeskoczyły jak przy normalnej hodowli o jedno miejsce na miniaturkę. Być może w poradniku jest błąd, bo zaobserwowałam, że dodając ex. perfumy przy hodowli dostaję najdroższe medale (150 tys.).
    Może będą poprawiały wyniki hodowli dopiero po evencie? Sama nie wiem, na razie wstrzymuję się z opinią.

Anhedrea i -norbijas- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.