Opinie Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Przygotuj romantyczną kolację przy świecach dla słodkiej Soni i królika Marka. Nowe ekskluzywne perfumy pomogą Ci stworzyć odpowiednią atmosferę!

header-image_reward.png

Środa 07.02.2018, godz. 14:00

Poniedziałek 12.02.2018, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

No to idziemy czytać o królisiach. :)

niebo016 lubi to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Banalne, ale kosztowne.
    Coś za coś ;)
    Osobiście pauzuję, ile można 8)xD

4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

uuuuu ale spora wartość do oddania zwierzaków

całości raczej na bank nie zrobię, no chyba, że się okaże że zwierzątka będą skakać aż miło i same wyższe wyskoczą z oaz

bogusiania i agucha31 lubią to.
  5. zzizzie

Podobno te super perfumy będą zapewniały wyższe podskoki ;)
    Chyba warto sobie zrobić zapas tego specyfiku, bo po evencie będzie zdaje się tylko za kasę, w każdym razie nie z młyna.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

o_O jak dla mnie wartości kosmos.... po to wywalę SP żeby eventualne super przeskoki oddać do zadań xD :cry:

nie ma takiej opcji!!

Coś tam poklonuje licząc na przeskoki ale ogólnie króliki olewam :p jeden event mniej

Stwierdzam ze ten event jest dla starych wyjadaczy którzy mają większe zapasy SP niż ja (4,5tys) i spory zapas kolorwańców.

Ja ostatnio swoje wsadziłam do menażeri i manufaktury.

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam
    Kurka wodna..wróciłam a tu masz babo placek..stanowczo za"" tani ""8)8)ten event...Gdyby był dożo droższy:wuerg: to może bym się pokusiła i robiła a tak podziękuje...:oops::cry::wuerg:xD
    Perfumy..hm..skoki powalające....xDxDxD

bogusiania, olgs3 oraz sołtys333 lubią to.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

"Będziemy mogli dodawać je do hodowli w oazach miłości - zwiększają szansę na uzyskanie lepszych wyników - maksymalnie o 1 poziom."

tak jest w poradniku ;)

olgs3 lubi to.
  9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

4,5 tys sp ? żart ? wow
    ja mam 350 i podchodzę optymistyczniej hahaha

edit jednak polegnę po szczegółowej analizie :D hahahha

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki Ci za ten post :inlove: , a już myślałam że ja mam z głową coś nie tak :p czyli moje rozumowanie jest jak najbardziej prawidłowe :)

to jest event pt. "Oddaj co żeś wziął" - Przyjedzie królowa i zabierze z powrotem ze sobą :D nie ze mną te numery :p

11. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

strasznie kosztowny ten event, podziękuję- nie stać mnie na niego

bogusiania lubi to.
  12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

a jak damy perfum 4 to o 4 poziomy???

olgs3 lubi to.
  13. zzizzie

Cztery i pół tysia super papu to twoim zdaniem mało...?
    Hmm.
    Według stażu w grze to ja się liczę jako stary wyjadacz, ale chyba nigdy nie miałam aż tyle, nawet po królowej.
    Więc gratki, jaką masz strategię zdobywania SP...?

Właśnie, królowa.
    Pewnie coś tam sypnie.
    Ale moim zdaniem z super odświeżaczem powietrza powinno pójść całkiem nieźle.
    Nie, nie robię, nie chce mi się 8)xD

14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

z tego
    z co rozumiem to chyba nie max 1 poziom.... ale wiesz ja nie w ekipie to chyba powinien wypowiedzieć ktoś inny

olgs3, agucha31 oraz gretag lubią to.
  15. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Zbyt kosztowny, ja odpada, SN trzymam na krolowa. A zagroda miedz juz trzy razy pod rzad nie dala mi ani sokola ani bazanta, wiec daje sobie spokoj.

16. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Twoje jak najbardziej :inlove::)...gorzej z wierchuszką...:cry:xD
    Perfumików sobie na robię...:oops::oops:a resztę zostawię..po naklejką pójdę to muszę mieć,,:oops::oops:

17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Sumy wpłat zacne:wuerg:, spróbuje po klonować troszkę, jak będzie marnie to trudno.
    Itemki widzę już chyba na stałe tego typu zagoszczą na farmie.

agucha31 i empatyczna lubią to.
  18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No wartość do oddania powalająca , ale zobaczymy jak beda skakać zwierzaki, przypuszczam że jak mamy juz inne perfumy to na tych zwykłych przeskoków zbytnio nie bedzie, ale to sie jeszcze okaże :) Robić tak jak każdy inny event bede a czy uda sie skończyć to sie okaże

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

W porównaniu z kolasami tej gry to tak :) Przed ostatnią królową miałam koło 500 SP potem nałapałam do 3600 i tak co straciłam to wyciągnęłam z eventów czy z misji i tak bujałam się miedzy 3200 i 3800. Ale po serowym dobiłam do 4800. (udało mi się zdobyć wtedy 900SP). Aktualnie mam 4741SP

Wiesz nie szastam na lewo i prawo :) oszczędna jestem :) to pierwszy hodowlany który odpuszczam.

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

no właśnie....bo jak jeden poziom za jedne perfumy to obietnica przeskoku o 4 przy czterech mnie mobilizuje natychmiast, jak o 1 to piórka opadają

6elka4 i agucha31 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.