Królicza miłość rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Osscar_78, 10 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Osscar_78

Osscar_78 Czeladnik forum

Witam,
    mam pytanie odnośnie rzędu chmur 2.
    Zrobiłem już cały Event i uruchomiłem rząd chmur 1, chciałem uzupełnić rząd chmur 2 ale potrzebne jest "wspaniałe siedlisko kaczek". Skąd wziąć "wspaniałe siedlisko kaczek" ? Czy skoro zrobiłem wszystkie zadania nie powinienem go mieć ?

Proszę o pomoc i podpowiedź ;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Aby mieć ten item to musisz go złożyć, czyli wystawić na łące podstawę - siedlisko kaczek, następnie nałożyć trzy ulepszenia:

ulepszenia siedliska kaczek
    Zdobędziemy je w zadaniu nr 7, 11, 15.

Usunąć z łąki i postawić na odpowiedniej chmurce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?​

3. Osscar_78

Czy nadal mam szansę to zrobić skoro podstawę umieściłem już na rządzie chmur ? Jeśli usunę z rzędu czy ponownie będę mógł użyć tego itemu ?

4. SMOD_Atena

Na chmurkę rzędu 1 potrzebny jest item bez ulepszeń czyli Siedlisko kaczek, na chmurkę rzędu 2 potrzebny jest item ulepszony czyli Wspaniałe siedlisko kaczek. Do zdobycia w evencie są 2 komplety itemów i 3 ulepszenia dla jednego Siedliska kaczek.

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Królicza miłość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Osscar_78

Wszystko jasne, dziękuję.
    Można zamykać ;)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jasne to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.