Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

spokojnie bez nerw... dla jednego granie dla eventów to głupota, a dla innego chęć osiągnięcia max poziomów bo i po co?? :D kupę SG i po co??? każdy gra po swojemu i pilnujmy swojego podwórka, swoich wideł.

Narzekania czy ja wiem?? Bardziej kalkulowanie czy się opłaca oddawać te badyla czy nie?? Dla każdego coś innego jest opłacalne.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły usunęłam i proszę o rozmowy na temat eventu Król farmerskiego sklepu bez personalnych wycieczek i prowokowania kłótni.

3. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

Dzień Dobry Wszystkim, widzę, że się nerwowo zrobiło na forum, dyskusje już prawie polityczne. A szkoda, bo przecież to tylko gra.
    Na targu 13 już się ceny uspokoiły, wręcz wróciły prawie do poziomu codziennego. A więc na bum na szybkie wzbogacenie się skończony. Mnie się wczoraj udało jakieś 6 mil złapać, a teraz już mogę spokojnie wrzucić po 6K na ZB i resztę nagród. Za niecałe trzy godzinki rozpoczęcie eventu, emocje ostygną i zaraz pojawią się posty, kto już skończył even szybko, łatwo i przjemnie. Życzę dużo wypadajek sobie i tym, co postanowili jednak zmierzyć się z eventem:)

4. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry kochani evencik zaczynam z zamiarem skonczenia nie przeliczam czy sie opłąća ćży ńie to gra i byle do przodu wróciło słoneczko i to sie liczy brac sie do roby i zaczynac evencik duzo wypadaj wszystkim

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie wszystko gotowe :)

Ps - szukam sąsiada :)

-MarekW- lubi to.
  6. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witam ja osobiście zacznę robić ewencik dla zasady, co innego denerwujące jest zbieranie bez kombajnu, dlatego nauczyłam się kupować kombajn za realną kasę,wiadomo chcemy zrelaksować się gram z przerwami 5 lat,moim zdaniem pola są za małe co za logika posadzę sad owocowy i go muszę zburzyć bo trzeba zasiać duże ilości ziela, ale cóż........ewent zacznę a czy skończę? wypadajek zawsze u mnie mało.

gretag lubi to.
  7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event robię, bo lubię i nie patrzę, czy jest opłacalny, czy nie... coś trzeba na farmie robić, taka gra, że siejemy i zbieramy :DxD
    Jedyne, co mnie denerwuje ostatnio, to częstotliwość tych eventów, za dużo tego w miesiącu, czasami jeszcze jeden się nie skończy, a już następny zaczyna, a bywa, że eventy nakładają się na siebie i są trzy na raz. Event to wydarzenie na które się czeka z niecierpliwością, a my już na nic nie czekamy, bo nie ma na to czasu ;):pxD
    Mam tyle misji pozaczynanych i nie mam jak ich skończyć, bo sieję do eventu, a jak skończę, to muszę wystawiać zagrody, bo hodowlany się zbliża i zwierza potrzeba i tak w koło Macieju....ciągle demolka na farmie i to mnie denerwuje najbardziej :mad:
    Wszystkim życzę wielu wypadajek na start i szybkiego ukończenia eventu :)

8. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

No i się zaczęło od przerwy.

9. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

od małej przerwy ;)

picantinio2012 i gretag lubią to.
  10. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

do 14.00xD

gretag lubi to.
  11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Popieram w 100% :)
    Ja event robię, tj. środkową część i bonus TPD, a bonus SG odpuszczam, bo sprzedając roślinki na targu więcej tego wpadnie ;)
    Szkoda, że mnie ominą pierwsze godziny na targu, bo po 22 pewnie ceny już będą spadać

gretag i AlfaWilk lubią to.
  12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

74 wypadajki ale 2 pola nadal zarośniete

gretag lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

192 wypadajki,więc spoko.Troszkę podgoniłam jeszcze kasztankiem.

AlfaWilk i gretag lubią to.
  14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Machnęłam sobie te boczne - a co tam - kto bogatej babci zabroni - 169 kamieni wypadło , roślinka rośnie , słonko świeci -
    Nic tylko się cieszyć kochani i zdrowym być - reszta sama przyjdzie . xD

15. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

159 wypadajek na start. Na razie niczym nie podganiam, na to zawsze przyjdzie czas, a może nie będzie takiej potrzeby.
    Powodzenia!

gretag lubi to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

163 wypadajki
    wczoraj zasnelam prawie przy puzzlach wiec mialam na 2 polach wlosnice caly dzien a na lesnej mialam zagrody rozne....
    nie mialam sily obrobic wieczorem farmy xD

AlfaWilk i 0olimpia0 lubią to.
  17. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

Ja już zweryfikowałam swoje pobożne życzenia i teraz chciałabym tylko dostać z eventu chutneya i gwiazdki :) Ale może być ciężko, bo na moim poziomie z truskawek i kilku zagród wypadły... 2 (słownie: dwie) wypadajki xD
    Gdzie znaleźć temat z prośbami o wypadajki w formie prezentów? Bo albo jeszcze nie ma albo źle szukałam ;)

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

19. duringd

duringd Zaawansowany

190 z orkisza na małych. Trofea 26% + 5%.

gretag lubi to.
  20. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

169 wypadajek z dwóch pól goździków i leśnej w mieszanych drzewkach, trochę mało wydaje mi się, ale może jakoś pójdzie
    Powodzenia!

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.