Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie, kiedyś bym zrobiła bez gadania a teraz coraz więcej pojawia się bananów w misjach, eventach a nawet w skrzynkach... u mnie brak 427 bananów do odblokowania wszystkiego co jest w świątyni. Więc już naprawdę niewiele... zazwyczaj zgarniam wszystkie banany więc jak tym razem odpuszczę 3szt z 9 możliwych do zdobycia to nic się nie stanie.

aisunel lubi to.
  2. danusias23

danusias23 Książę forum

A mi się kombajn zepsuł, nie chce sadzic drzew :mad: ewent robię chyba raczejw całości... ;) mimo wątpliwych zysków.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ilosc bananow na odkrycie wszystkiego wynosi obecnie...[​IMG]
    i nie wydaje mi sie by takich osob byla wiekszosc graczy....
    zreszta post jagodki potwierdza moje slowa...
    a druga sprawa...wysianie 6 tys roslin i to krotkich nie jest zbyt duzym problemem

abc2016, Mariolka7214 oraz aisunel lubią to.
  4. aisunel

aisunel Generał forum

Sadzi budowniczy;)

5. juras

juras Weteran forum

Prawda jak zwykle leży po środku, a post jagódki potwierdził, że 3 banany nie stanowią dla niej rekompensaty za oddanie 30000 roślin, no właśnie jak piszesz, wysianie 6000 roślin nie jest problemem,... ale sianie 30 tyś, to zablokowanie pól na czas w którym można z tych pól skutecznie wbić 3/5 levela na baśce, uzyskać 3 złote banany i pozostawić te 30000 roślin w stodole.;) Te 3/5, to oczywiście strzał w ciemno, żeby moje było na wierzchuxD...ale tok myślenia jest taki jak napisałem.:p

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

czytam i myślę i się rozglądam skąd Ci wyszło tyle mln TPD
    pisz dalej to nie tknę tego eventu i wytrwam xD

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Do odkrycia "wszystkiego" na Bahamie brakuje mi 10 ZB.Tyle już zużyłam:[​IMG] Gram od maja 2014 r.Nad zielskiem do oddania się zastanowię...;) Zobaczę,co tam na targu się dziać będzie..Środka eventu nie tykam..

8. -norbijas-

to z innej strony..:p
    nawet kupujac te 30 tys roslin po drakonskich cenach te pol lvla w bananach;) wyjdzie jeszcze dosc tanio

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

250*280(poziom bahamy) i to wszystko *15 to wychodzi okrągły 1mln
    no widzisz u mnie w świątyni jest już odblokowane na 2030 plus to co mam( chomikuję aby odblokować konkretne rzeczy). I to wszystko od grudnia... więc już mało zostało

10. AnnDżelina

już wiem zostałam oświecona bo coś kawę za słabą miałam z rana :)

rozumiem że przekonujesz do eventu :)?

no rozsiewke to zrobię :Dna pewno

11. juras

juras Weteran forum

Można tak, można i tak; golone, strzyżone. Ja w każdym razie postawie w tym czasie 100 coali na herbatce z bąbelkami, co da mi 400 słodkich zwierzaczków na dobę, sprzedam po atrakcyjnej cenie 400X8000sg=3,2mlnsg/dobę i kupie sobie za to...co dusza zapragniexD

12. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Masz rację, na moim poziomie przejście do następnego lVla to 22 mln PD. Nawet przy posiadanych bonusach to zajmuje trochę czasu ;).

-norbijas- i AnnDżelina lubią to.
  13. -norbijas-

nie przekonuje;) pokazuje tylko,ze dla wielu userow nagrody moga byc atrakcyjne;):) jak dla mnie nie ma w nich interesujacego i chyba go sobie odpuszcze,,bo te 34 340 tpd na dobe (z pnacza) na chwile obecna jakos mnie nie przekonuja..to tylko 0,1% wartosci tpd jakie potrzebuje na przejscie kolejnego lvla...ok ktos powie od ziarnka do ziarnka ale na chwile obecna nie docieraja do mnie takie argumenty
    ide w podobnym kierunku...na dobe zarabiam 10 mln sg i stac mnie na wiele rzeczy:pxD
    bo to wszystko zalezy kto jakie ma cele...robienie eventu dla samego jego robienia mija sie z celem;)
    no chyba,ze celem w grze sa same eventy,,,xD

Ostatnie edytowanie: 28 września 2017
  14. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

O rany. Faktycznie x poziom farmy a ja policzyłem x poziom Bahamy . No to tym bardziej zachęta do nierobienia. '
    No dla 3 ZB? , sory ale ni huhu. TPD za 1000 owoców to ok. Ale do oddania 30000 roślin dla 3 bananów i 2pasz i jakiś gwiazdek nikt mnie nie namowi.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2017
  15. AnnDżelina

i to jest samo sedno własnie - Dzięki

ten event się kompletnie mija z moim celem xD

w dodatku wszystkie te rośliny z baśki musiałabym siać bo po oddaniu to mi zostanie na podwieczorek albo wcale
    nie mam takich zapasów bo sianie nie jest moim ulubionym zajęciem xD

trze gdzieś wyjść przed 14-tą xD będzie łatwiej

16. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Nie rozumiem Waszego narzekania na wszystkie eventy. Jakikolwiek by nie był event, to zawsze jest to samo narzekanie.
    DLACZEGO ??????
    Nie chcę się tu chwalic, ale mam w zapasie 1.068 złotych bananów i 3.514 gwiazdek. Gdybym rozumował tak, jak niektórzy userzy na forum, to powinienem zamknąc farmę i ....... - no właśnie - i co dalej?
    Robię wszystkie eventy od ponad 5-ciu lat i wszystkie nagrody mnie cieszą (bo są za darmochę).
    Mam prośbę do wszystkich "narzekaczy" - dajcie sobie luz i pozwólcie innym w spokoju robic eventy. Szcególnie młodym graczom, a Wy ich po prostu odstraszacie - zupełnie nie rozumiem dlaczego.
    Wszystkim życzę miłego dnia, wiele wypadajek i skończenia eventu.

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Gdyby można było dawać lajki z plusem, to już byś go miał.:)
    A niech każdy robi sobie eventy kiedy chce i jakie chce ale "wyśmiewanie" się z tych, którzy lubią robić eventy nie jest eleganckie.
    Ja jednak robię:)

18. -norbijas-

alez to nie jest wysmiewanie osob ktore,robia eventy..a raczej pokazanie ,ze nie kazdy event jest atrakcyjny pozwalajacy rozwinac swoja farme,,,ta gra jest gra strategiczna i chyba o to w niej chodzi,,,

Edytowałam,usunęłam to co nie było w temacie Eventu.
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 września 2017
  19. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Norbi - daj spokój. Róbmy swoje.;)xDxD

aisunel, Mariolka7214 oraz -norbijas- lubią to.
  20. AnnDżelina

a ja nie widzę marudzenia
    może mam inne podejście do tego zagadnienia
    każdy analizuje dany event pod siebie po prostu
    to nie dawne czasy
    eventy są teraz non stop jeden za drugim i nawet młodych graczy zaczynają męczyć bo nie mają kiedy zrobić innych zadań w grze
    i wcale dziś między młodym graczem a tym z dłuższym stażem nie ma wielkich różnic tak jak dawniej
    ba nawet młody ma więcej czasem możliwości niż ja bo zaczął grę zupełnie inną aniżeli my ja zaczynaliśmy
    my mamy jedynie więcej nawyków ;)

decyzja zawsze jest indywidualna ja zawsze czytam czy słucham opinii obu stron a decyzja jest moja

analizowanie eventu nagród itp to zdaje się że po to są między innymi wątki eventowe
    każdy gracz a myślę że młodzi szczególnie mają dzięki temu większy obraz opłacalności czy strategii w danym evencie

Każdy gra jak chce i tak powinno być
    ale każdy ma prawo do własnej opinii nawet jeśli ma być ona dla nas czytających niekoniecznie zadowalająca.

Udanego startu eventu wszystkim życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.