Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajka

Bajka Zaawansowany

No to tego nie doczytałam:)
    Pewno chodziło Ci o chutneja:)

2. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Wróciłam w końcu do domu i chciałam się pochwalić że event skończyłam przed 14 zbierając z telefonu .
    Chciałabym podziękować hanksz123 i donatka69 za ofiarowanie produktów z rzemiosła :inlove: no i oczywiście graczom z forum co dają niezbędne wskazówki co jest lepsze a co nie. W dobrym momencie weszłam bo tak to by było po ptakach ;)
    A teraz wystawiam drzewka i zagrody z eventu ale jak zwykle pójdą do paska z moim szczęściem:(

3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wskakuje +1 dziś mi wskoczył ale slot zajęty to wymieniłam na kawałki owoców..W sumie to wolę skracanie czasu wzrostu...lub PD..

4. halina415

halina415 Moguł forum

nie wiem czy to przez J C ale dzięki tej cebuli z dwóch pól, dzisiaj rano wypadajki dopisały, z obu pól było po ok 139 szt,na wszelki wypadek Jaśki przestawiałam na obydwa pola.

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też kiedyś z Jaskami po polach latałam ale odkąd mam puchary na maxa,to mi nie potrzebne...Jeśli nie masz,to warto je zrobić-kosztowne to jest ale się opłaca...:)

6. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

hhaha wiedziałam że nic nie dostanę ciekawego akebia pięcilistna xl, nerkowiec xl 2 razy , małpy czerwone , awokado xxl, pandanus xxl, flaszkowiec xxl, nerkowiec xxl, plumieria xxl, b. wygieta xl
    Ja mam jc na głównej łące i nie widzę różnicy co do innych żebym miała więcej. mam puchary zrobione do 30

Ostatnie edytowanie: 3 października 2017
    AlfaWilk lubi to.
  7. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Zauważyłam Twój screen ze slotami i zaczęłam dopytywać i temat się rozwinął, ale masz racje, że ciężko o grze pogadać..... i tak, że całe posty na ten temat zostały nie powycinane xD Niestety to już nie jest to forum co kiedyś... A w temacie ewent skończyłam z wypadajkami w nadmiarze

-norbijas-, NASTKA.BURAN oraz AlfaWilk lubią to.
  8. halina415

halina415 Moguł forum

mam od dawna, przy ewentowej rośnie stały caly czas na jednym polu, wypadało dwa razy więcej wypadajek, niż z pola bez jasiów

AlfaWilk lubi to.
  9. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:)
    Bezpiecznie jest miksować rano, na pierwsze śniadanie. Czyli przed rannym zbiorem.
    I wtedy można zdecydować czy pasi taki miks czy też nie:) I do niego dostosować swoją dzienną strategię siania.
    Każdy slot można też w dowolnym momencie zakończyć, nie czekając aż upłynie jego czas działania.:)

:inlove:
    Dokładnie! Dlatego dla mnie maszyna na pnączu jest najczęściej bezużyteczna. Bo są gałęzie, które nadają się do zbioru tylko w określonym momencie.:)

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam na zielono zaznaczone te gałęzie, które dają PD, TPD i SG i te zbieram kombajnem, a resztę, te ze specjalnymi bonusami ręcznie, ale tych jest zdecydowanie mniej. :)

11. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:)
    U mnie natomiast na zielono są tylko tylko te, które do zbioru maszyną nie nadają się, czyli zupełnie na odwrótxD
    Bo np. "powietrzny wyścig" zawsze czeka na właściwy moment do startu;)xD, za zagrody, zagadkowe drzewa, warsztaty, itd też z automatu nie lecą.
    Świetlikowe muszą czekać na świetliki. Psie i kocie (super bonus) rzadko idą zagrody w parze z warsztatami, itd, itd;)xD
    No i w temacie,;):D, marakuja, cynamon i ananas... w spiżarni zostało mi na rozsiewxD
    Takiej historii to u mnie jeszcze nie było:D

12. mar1sz

mar1sz Okazjonalny autor

Witam...u mnie tyły brakło 220 kamieni,to następny event do tyłu z braku wypadajek:cry::mad::wuerg:

13. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dziękuję - oświeciłeś/aś mnie:)))
    O to mi chodziło. Wertowałam poradnik wte i wewte i przymierzałam się do miksowania - 1 raz w momencie jak sloty miałam zajęte wyskoczył mi bonus - ale i tak w nieodpowiednim momencie i zamieniłam go na złote kawałki owoców:)

:inlove:

Jeżeli chodzi o rządy na pnączu - to mam identycznie - dochodzą jeszcze ze skrzyniami.
    A reszta tez ręcznie:)

Poprawiłam cytat aby post był czytelny.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2017
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale wlasnie gdybys miala uszlachetnionione i z nich korzystala to byś nie miala problemu z konczeniem, bo byc mogla wiecej wysiac w tym czasie i wiecej by bylo wypadajek, rozumiem losowosc, ale przy wiekszej ilosci zasiewow jest wiecej wypadajek - to logiczne

15. Bajka

Bajka Zaawansowany

Muszę się pochwalić - właśnie trafiłam bonus dla przyspieszenia kwiatów na farmie 20%:inlove:
    Co prawda zamieniłam doniczkę walentynkową - ale to pestka.

Pytanie do moda - w poście 754 zacytowałam post Waderówek i moja odpowiedź znalazła się w tym poście - jak to rozdzielić? - próbowałam edytować ale nie pomogło - zresztą kuknij:(

Ostatnie edytowanie: 4 października 2017
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematyki eventu nie wnosiły, usunęłam.

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.