Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zaden tam zbieg okolicznosci,,ciezko to kupic...cena jeszcze niska,,,dzis mi sie udalo 7 sztuk kupic

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wstyd się przyznać, ale do SPA nie zaglądałam chyba od 2 lat a o istnieniu miksera kompletnie zapomniałam. Raczej nie będę z niego korzystać, no chyba, że trafi się event wymagający wzmożonego wysiłku. Póki do kończenia eventów starczają małe poletka, woda i CMJ, trudno mi się zmusić do intensyfikacji działań na farmie;) Ale wg mnie chodzi o to, żeby mieć w zapasie narzędzia, które można w razie potrzeby wykorzystać (moja strategia ziarnko do ziarnka) no i wiedzieć jak to zrobić:) Bardzo jestem wdzięczna wszystkim, którzy dzielą się swoimi spostrzeżeniami, pomysłami. Niekoniecznie korzystam tu i teraz, ale notuję w pamięci, że jest taka możliwość;):)

3. klonek68

klonek68 Generał forum

no i zabraknie ok 100 kamieni szkoda:cry:

waderówek i _Sabrina lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Też pisałam o bonusach z miksera, ale chyba niepotrzebnie, bo nikt nie zauważył i nie zapytał co i jak?:p
    Chyba na czerwono będę pisała :music:

5. -norbijas-

wiesz ten mikser to nie tylko eventy,,,fakt zabawa z nim troche droga...ale jesli komus zalezy na duzym przyroscie stanu stodoly i zarabianiu sg to podejrzewam,ze korzysta z tego codziennie
    wiesz dwa dni walkowalem ten temat,,dopiero dzis zaskoczylo;)
    jak dobrze wiesz w pierwzym poscie na ten temat cytowalem Ciebie

6. SMOD_Atena

Wiem, wałkowaliśmy :) najważniejsze, że zaskoczyło no nie? fajnie jak Gracze skorzystają z dobrych rad, po to się ich udziela:)

7. piotrs

piotrs Książę forum

no właśnie o to chodzi-cały czas coś nowego można się dowiedzieć-na czarną godzinę -szklarnie też wykorzystałem dopiero jak Norbijas kazał :)

8. -norbijas-

i trzymajcie ten poziom nozyczek w obecnym stanie;)
    tylko nie kazal;)

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bo Atenko,napisałaś tylko o mikserze,tak jak by był w alchemiku,więc ja nawet polazłam do tego alchemika,ale nic nie znalazłam :) Dopiero jak napisano,że w SPA.Tyle lat w mundurku,a nie wiesz że trzeba jak krówce na granicy tłumaczyć ;p

grakula16, waderówek oraz gosiagosia60 lubią to.
  10. Anetka001

Anetka001 Czeladnik forum

No i jak zwykle zabraknie wypadajek. szkoda pnącza. ozdoby kolejne będą się kurzyć w stodole.....

waderówek lubi to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak,tak.Temat ożył a co najważniejsze,że naprawdę się można wiele dowiedzieć.A wszystko w tematyce eventowej przecież.

waderówek i dotikampo lubią to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Niewątpliwie masz rację, ale ja troszkę obibok farmiany jestem i gram raczej średnio intensywnie;) Nie zmienia to faktu, że pilnie wyłapuję wszystko co może się przydać. Szklarnia, spiżarnia, oszczędne gospodarowanie nawozami, pełna stodoła, pełny pasek, pilnowanie narzędzi i tak dalej i tak dalej... W razie potrzeby wyciągam tylko odpowiedni gadżet i ... szach-mat podstępny evencie:)

13. -norbijas-

calkowita racja:) czasy mono taktyki eventowej juz dawno minely...czesc graczy juz to dawno zrozumiala,,niektorzy sie jeszcze wahaja nad uswiadomieniem tego sobie;) a reszta jest jak te obecne wypadajki;)

14. SMOD_Atena

Czekałam aż ktoś zapyta co, gdzie i z czym dokładnie się je żeby skrócić czas wzrostu a tym samym zebrać więcej wypadajek w krótszym czasie, ale nikt nie pytał to znaczy, że wie ;)
    U mnie od 11-tej już rosną śnieżne róże, event skończony tak jak pisałam wcześniej bez wysiłku, bez kasztanka, SN tylko na rozsiew i nie to żebym chciała się chwalić czy Graczy denerwować ale rzeczywiście na spokojnie było można, wystarczyło tylko poczytać, ewentualnie zapytać :) I tak to u mnie wygląda na chwilę obecną, ale ponad 7-letni staż w tej grze do czegoś zobowiązuje jednak :)

ev.png

Dodam, że do sukcesu jak zawsze przyczynili się również moi sąsiedzi i znajomi, za co przy okazji również dziękuję :)

15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja dopiero teraz zauważyłam że mam puchary na 28 poziomie oj gapa ze mnie a tu tyle zwierza potrzeba na te 2 ostatnie poziomy :)

16. -norbijas-

kiedys pisalem ,ze na naszym forum ciezko o grze pogadac,,bo klimat nie ten..;) i tak szczerze mowiac ciagle tak jest,,,
    i to dzisiejsze odkrycie spa..wiosny nie czyni;)

17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

U mnie girlandy 'w cenie'... aktualnie szaro, a wystawić mogę za ponad 94.000SG

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To raczej nie wynika z slabej "wypadalnosci" wypadajek a raczej z braku odpowiedniej strategii.Skonczylam ten event dzisiaj,siejac eventowke tylko na 2 polach i generalnie sie do niego nie przykladajac.W zwiazku z tym osoba ktora przemyslala strategie,przykladala sie do eventu pewnie ukonczyla go przede mna.Nie kupilam koszyczkow,nie wylalam ton s.n

19. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxDxD
    Wasze posty od razu wpadły mi w oko. :D Ale nic nie pisałam, cichutko siedziałam i....miksowałam.
    Kosztowna to impreza, ale warta swojej ceny;)
    Podziękowania, że tym razem ten fragmencik Farmeramy przypomnieliście, bo i mnie gdzieś w czeluściach się zagubił;)

20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Da się? ano sie da :)
    Odrobinka pomyślunku i styka ;)

No kurczaczek jak się nie da bez nawozu, jak się da :p
    Pracować- pracuję, z roboty się nie urywam, dom i rodzinę jakąś posiadam, ogarniam wsio, też się da:p
    nie kupuję pakietów, koszyków tudzież innych paści, kropelki się zbierają na czarną godzinę, w razie gdyby sie im zachciało zrobić rypley:p z mopsa
    Tak że farmerze, widły w dłoń , gumioki na nogi i w pole, a nie w kolejke po koszyki :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.