Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Brawo:D To już rozumiem o czym pisałeś wcześniej 8) A dla mnie nauczka tak ogólnie, żeby nie brać udziału w dyskusji jak ktoś uparty jak dwa osły razem. I jeszcze cytować słowa oderwane z kontekstu, to potem różne niedomówienia i takie tam;) A Twoje wskazówki są naprawdę pomocne. Właśnie zabawiłam się mikserem i dostałam 50%pd na warzywa farmowe:inlove: a jeszcze czosnek zaraz zbieram i mam działające pnącze warzywne. :D Alchemika tym razem nie używam bo już pnącze działa:D

2. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Dziękuję:) muszę przyznać, że nigdy tego nie robiłam, zacznę zabawę z tym miksowaniem. Jednak warto czytać zawsze można się czegoś douczyć.
    Dodam, że ja tez bez SN (oprócz rozsiewu ewentówki) zakończyłam ewent, chyba to wszystko bardziej na strategii polega niż na bezmyślnym klikaniu....

aaa i jeszcze kasztanka nie uruchamiałam :)

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A co wy tak poważnie traktujecie Aleksandra :)xD
    trochę humoru wniósł na forum. Jestem przekonana, że on to wszystko co piszesz zna i stosuje. I to z dobrym skutkiem.

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zupełnie zapomniałam o tym mikserze ze spa.Dzięki Norbijas :)

Ostatnie edytowanie: 3 października 2017
    kacper_07 lubi to.
  5. grzesiek26

grzesiek26 Czeladnik forum

czy jest jakis bonus aby było wiecej wanilii z pola podczas zbioru??

6. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

dżem zimowy zjedz :) więcej pd na wanilię bo tego nie dopisałam + cmj tylko nic więcej chyba że na kole trafisz + 1 do stodoły

7. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

przez to, że nie wiedziałam, że z małych pól leci dużo więcej wypadajek niż z dużych, utknęłam na 9. zadaniu :p
    co nie zmienia faktu, że zaczęłam grać dopiero 8 dni temu :) a tymczasem dzięki roślinie eventowej mam już 32 lvl i odblokowaną bahamaramę. na evencie zarobiłam 130 tysięcy SG na sprzedaży nawozu xD

8. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

U mnie tak to wygląda: [​IMG] - w tym zestawieniu róże + woda rosną 4:44h ;) a kamyków mam 'troszkę' ponad stanxD

9. Daisy44

Daisy44 Generał forum

W alchemiku nie miksuje się gotowych produktów jak w spa, tam miksowanie to produkcja towarów z alchemika.:) Czyli rozwiń jakiś przepis i powinno być aktywne jak masz składniki:)

foczunia84 i -norbijas- lubią to.
  10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

on daje wiecej pd a nie wiekszy zbior;)

grakula16 lubi to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No właśnie już wiem :) Przyznaję,że mam zupełnie alchemika zaniedbanego,ledwo 4 poziom,ale muszę go ogarnąć :) O mikserze w spa zupełnie zapomniałam.
    I nawet po 7 latach się można czegoś nauczyć..... xDxDxDxD tak dla przypomnienia dla niektórych.

12. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No wiem już dopisałam sprostowanie :) oj o spa to i ja całkiem zapomniałam :)

babula40 lubi to.
  13. babula40

babula40 Komandor forum

Event ukończyłam bez spiny ,kasztanka i innych dopalaczy . Wystarczy dobrze rozplanować zasiewy i leciiiiiiiiiiiiii .
    Dziecko me na ostatniej prostej :)

14. -norbijas-

skupujesz girlandy z targu;),,trza ich troche sciagnac i dobrze mikser wykorzystac;)

kacper_07 lubi to.
  15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratki Alu. Dziecko zostało poratowane:)

kacper_07, babula40 oraz -norbijas- lubią to.
  16. piotrs

piotrs Książę forum

a co jeśli masz w diamentowym slocie chutneja i wyskoczy coś tez do diamentowego ? przepada? bo to chyba się aktywuje od razu?

kacper_07 lubi to.
  17. -norbijas-

w tym przypadku pojawia sie info czy chcesz zamienic cmj na ten bonus..wszystko jest w poradniku ;)

babula40, kacper_07 oraz piotrs lubią to.
  18. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Całe życie się człowiek uczy... jeśli chce ... oczywiście;)Ja mam alchemika na 5 i tylko kwiaciarz na 4 ale robię go za pomocą weselnego stroika i innych fantów co czasem wpadną-np nagrobna doniczka może być:) już chyba ciut ponad 40 000 punktów do końca8) jakoś się doczłapie. A Event super dla mnie: zarobek taki że boję się pisaćxDxDxDxDWypadajek 700+

19. babula40

babula40 Komandor forum

W imieniu Kasi ,całusy przesyłam :)
    A w temacie , event fajny tylko SP mało :p

gosiagosia60 i bacowa70 lubią to.
  20. piotrs

piotrs Książę forum

dzięki,przyznam się że też nie miksuję,ale temat ciekawy.A najlepsze jest że jak napisałeś że skupujesz girlandy-to u mnie na targu nie ma ani jednej-zbieg okoliczności czy siła przekonania ? ;)

gosiagosia60 i dotikampo lubią to.
  21. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie też :) Spa chyba będzie hitem najbliższych dni :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.