Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Czytam i czytam i sie załamuje...wiocha5 w co ktoryms poscie musi napisac ze gra od poczatku ...juz kazdy to wie...
    Farmerzy, kiedy do Was dotrze, że poziom nie jest odzwierciedleniem stażu i waszych jakby to ując...umiejętności w grze?
    Też gram od początku i co ? i koncze eventy bez kasztanka...mam go i tez nie patrze kiedy jest do uzycia bo zawsze radze sobie bez niego...ostatnio mam nowe hobby ktore zajmuje mi baaardzo duzo czasu, farme zaczynam powoli olewac- wchodze rano i wieczorem, jak jest event to wtedy na zbior eventowki i bez zadnego problemu koncze eventy.... wiocha5 zajmij sie szklarnia jak Ci kazdy mowi, korzystaj z naszych rad i przestań marudzic ze eventy nie są do zrobienia...
    wystarczy chciec i sie postarac...
    co by byla za przyjemnosc gdybys skonczyl event siejac sama eventkowke i na drugi dzien bylby koniec? marudziłbys sie za latwo...
    podobnie jest z Tsami....ktos kupi 1 sadzonke i jest zawiedziony ze dostal drzewko xxl jakies stare...a jaka bylaby przyjemnosc gdyby od razu dostal nowe?
    to nie jest gra, ze sie klika bez sensu i sieje co popadnie....kiedys nie ukrywam ja tez sie nie przykladalam bo mi sie nie chcialo i nie konczylam eventow, ale pretensje moglam miec tylko do siebie...
    posluchalam co mówiłą est orka, norbi, wykorzystalam co sie da na farmie i koncze bez problemow. w kazdym wątku eventowym pisze sie to samo co którąś strone a i tak wiekszosci nie chce sie z tego skorzystac

drzew nawozowych nie mam, bo akurat nie moglam wtedy uczestniczyc w evencie...z sueprnawozu korzystam tylko i wylaczanie podczas 2 pierwszych zasiewow eventówki i mam go ponad 10 tysiecy - zbieram z kola, nagrod itp....nic nie kupuje za gotowke...kiedys wydalam siut kasy na florki na Tsy, ale teraz jest ich tyle darmowych w nafgordach ze od dawna nie kupuje...
    event skonczony dzisiaj rano bo wczoraj mi sie nie chcialo

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie nawozowe sa w pasku,,pracuje,,kasztanka juz dawno nie uzywam

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja nie mam drzew,kasztanka rzadko używam,real kasę na maszyny tylko wydaję i...jakoś mi gra wychodzi....Smacznego...:p

4. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Mówicie wypadajki....że nie lecą,ze słabo itd.W tym evencie lecą,aż miło.Ja nie pamiętam,kiedy tak dużo wylatywało.Z posadzonego na noc owocu dzikiej róży miałam ok.130-150 wypadajek z jednego pola.

5. luna198

luna198 Czeladnik forum

gram od niedawna niecałe 3 miesiące eventu nie skocze zabrakło 400 kamyków ,nie mam kasztanka sn daje tylko na rozsiew pucharów też nie skończyłam zbieram gwiazdki cebule mam uszlachetnioną w szklarni.Gdybym lepiej rozplanowała zasiew i zbiory to myśle że naprawde niewiele by zabrakło.

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

3 miesiące?Brawo! :D:D:D

kacper_07 lubi to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No widzisz i tu jest pies pogrzebany. Ty masz i nie dajesz rady skończyć a ja nie mam i każdy ewent mój. xD

8. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja sobie gram pomalutku nikt mnie nie goni też jestem tu prawie od początku a mam dopiero 95 poziom..Teraz np będę kończyć alchemika bo jestem na 4 :) eventy kończę przeważnie rzutem na taśmę i takie tam....

A w temacie ten event skończyłam wczoraj :)

9. kasia750

kasia750 Hrabia forum

265:p wypadajek na plusiexDxDxD (nie mam kasztanka-.-)a tu jak zwykle jęki:cry::cry:-trzeba dobrze rozplanować i bedzie okxDxDxDxD

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

brawo świetny wynik!!

Jeśli chodzi o SN to mam więcej SN niż po przyjeździe królowej. A od tego czasu odpuściłam tylko jeden event (melonowy) i używam SN na rozsiew. Nie chlapię na lewo i prawo jak popaprana. Tylko chomikuję na gorsze czasy. Staram się jak mogę alchemika też nie zawsze używam, a eventy kończę. Nie jakimś rzutem na taśmę tylko na spokojnie.

11. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam Was:) dokładnie przeczytałem wcześniejsze posty... i jakoś mnie nie korci, aby zabrać głos w tej polemice;)
    Lecz przyznam iż kończącego się ewentu tym razem nie ukończę:D Tylko i wyłącznie z powodu weekendowego wyjazdu i całkowitego odcięcia się od codzienności;) Jedni skończą ewent, Inni prawie...:music:Kurcze za nudno by było jak by wszyscy wszystko mieli i to jeszcze podane na srebrnej tacy.
    Miłego Dnia Hej:)

12. kapisz57

kapisz57 Forumowy żółtodziób

za niedługo koniec eventu a mi wciąż brak 440 kamyków i to będzie pierwszy event, którego nie ukończę

13. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

co przyspiesza zboża o 20% ? jakoś nie mogę tego znaleźć :(

kacper_07 lubi to.
  14. -norbijas-

ten bonus mozna otrzymac z miksera;)

15. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

jak się nazywa? ja tego nie mam:(

kacper_07 lubi to.
  16. piotrs

piotrs Książę forum

a tak z ciekawości-masz jakąś metodę co ładować do miksera czy to bardziej na chybił-trafił

kacper_07 i -norbijas- lubią to.
  17. -norbijas-

piotrs, babula40 oraz kacper_07 lubią to.
  18. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Skoro masz wolny dzień i mnóstwo czasu to może wykorzystaj go na farmę, nie na pifko. A może pogódź obie sprawy, postaw pifko przy komputerze i trochę poczytaj, przejrzyj FAQ i forum, pogłówkuj i dostosuj grę na farmie do swoich mozliwości czasowych i finansowych. Będziesz miał dwie korzyści w jednym czasie.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :) mój Idol, nie wiem jak my to pogodzimy:inlove: :D
    dalej siedzisz w krom... coś tam?
    Czytam i podziwiam graczy za determinację w przekonywaniu.:) Część grających uważa, że sam staż w grze już powinien upoważniać ich do kończenia wszystkich eventów. Tak naprawdę to chyba jednak powinien, no ale okazuje się, że nie wszystkich. To coś tak jak ze stażem w pracy - to, że ktoś długo pracuje wcale nie oznacza, że jest mistrzem w swoim zawodzie.

No i popatrzcie jaki fajny event, zarobić można było, pogadać i jeszcze po 3 skrzyneczki dostać co 48 godz.

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mysiaa20 - w sprawie wypadajek piszemy TUTAJ. Warto zajrzeć, ponieważ tam gracze oferują również prezenty.
    W tym miejscu usuwam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.