Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Stwierdziłam, że poczytam posty w tym temacie ... i to był wielki błąd - zaczynam się łamać w swoim postanowieniu. SN mam 15672. Z kasztanka też zdjęłam item, żeby był dyspozycyjny xD

PS. Zobaczyłam, że jutro będą Promocję pakietu "Sezonowi Pomocnicy" - extra ;)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

To sobie relaksacyjne siać będziemy razem :p Machnę na dwóch polach na spokojnie. ;)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Monia...szepnę na drugie uszko, że te rózyczki to w międzyczasie, znaczy między grzybami :pxD
    Chociaż wypadajek to chcą sporo nie ? :p;)

W kupie weselej ;) i cieplej :pxD
    bedziem siać, te rózyczki znaczy;)

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Cieplej, weselej i szybciej sianie idzie ;) I można wspólnie skubać płatki :"wylecą wypadajki, nie wylecą, wyleca..." Sporo ich chcą, ale oby to oznaczało, że będą leciały jak szalone :p

5. martunia1992

martunia1992 Zaawansowany

witam ale szybko następny event nie ma kiedy roślin sadzić :) początkujacy gracz :)

pozdarwiam

gretag lubi to.
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zrobię bonus TPD cały i środkową część.
    Natomiast więcej SG zarobię wystawiając rośliny na targ niż korzystając z bonusa SG, dlatego też ten całkowicie odpuszczę. Ewentualnie marakuję oddam dla zagrody jeśli to żyrafy albo krokodyle, bo po nazwach to już tyle tego że nie poznaju :p

alina0101 i gretag lubią to.
  7. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

No i taki event to ja rozumiem - zarobiłam juz 3 miliony w 10 min :) rynek szaleje. pozdr

gretag lubi to.
  8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Myślałam, że będziemy siać na wyspie a tu znowu na farmie. No cóż, dopiero co wystawiłam moje wszystkie zagrody, a jako że marny ze mnie siewca, a lepszy hodowca i sadownik, to nie zamierzam zmieniać ustawień. Polecę boczne zadania, a pasek główny sobie daruję, pomimo tego, że skrzynki lubię :p Będą następne ;)

gosiagosia60 i gretag lubią to.
  9. Honorata

Honorata Aktywny autor

Ja nie rozumiem, w którym momencie zostaną mi dopisane wypracowane bonusy TPD i SG. Bardzo proszę, żeby mnie ktoś oświecił.

gretag lubi to.
  10. 6elka4

6elka4 Baron forum

Kocham bajki Greci;)powinnam Jej procent od sprzedaży odpalić. Dlatego tu i teraz bardzo serdecznie Ci dziękuję za to co robisz dla nas w Zgaduli. Warto było podczas minionego eventu siać na Bahamie rośliny potrzebne do jutrzejszego;)Troszkę zarobiłam;)Pozdrawiam

11. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

Honorata, skoro TPD i SG są dodatkiem do paska głównego, to prawdopodobnie po wykonaniu całego paska głównego lub po zakończeniu eventu.

swoją drogą, ciekawe czy świeżak dałby radę wykonać event (mam na myśli główny pasek, bo nie mam jeszcze bahamy) i czy wypadajki wypadną z samych pól z eventową roślinką, bo na razie nie mam nic dłużej rosnącego :p
    no i mam nadzieję, że do czasu eventu odblokuję dziką łąkę, bo na gwiazdki odkrywające leśną łąkę chyba nie mam co liczyć ;)

gretag i 6elka4 lubią to.
  12. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Czytam i czytam i główkuję co ma świeżak z biedronki do gry? xD dopiero po chwili mnie oświeciło :p Wypadajki lecą też z zagród, warsztatów i drzew. Postawiłabym na drzewa, skoro jesteś na początku :)

gretag lubi to.
  13. Honorata

Honorata Aktywny autor

Jeśli to ma być bonus jednorazowy za wykonanie 15 zadań, to zapewne nie warto oddawać za niego tyle towaru. Ja miałam nadzieję, że bonus będzie dopisywany do każdego z 15 zadań np. naprzemiennie - do jednego kroku TPD a do drugiego SG.

gretag lubi to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

siej kamienne róże zawsze to trochę PD wpadnie, ale wykonać eventu nie dasz rady. Z tego co rozumiem to leśnej nie masz, a i z łąką kiepsko. Jest dużo wypadajek do zebrania, a do tego jeszcze roślina eventowa. Więc im więcej pola tym lepiej dla Ciebie. A z drzew 20h nie dasz rady uzbierać tyle wypadajek.

gretag i 6elka4 lubią to.
  15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U Niemcow jest napisane, ze za kazdy etap dostanie sie wypracowany bonus TPD i SG:
    für jede erfüllte Aufgabe im mittleren Abgabebalken, tlum. dla kazdego zrobionego zadania w srodkowym slupku.

toDzasta, gretag oraz 6elka4 lubią to.
  16. Honorata

Honorata Aktywny autor

Dziękuję. Teraz to mi się podoba.

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jakby tak było to bym zrobiła te boczne, a już miałam sprzedawać moja rośliny... i bądź tu człowieku mądry.

Trochę kpina żeby zaglądać do obcych poradników aby się czegoś dowiedzieć. Jakoś u nas najczęściej są błędy i niedopowiedzenia (z moich obserwacji).

Czy MOD mógł by dopytać "góry" o to czy za każdy krok/etap będą dopisywane wypracowane wcześniej TPD i SG???

gretag lubi to.
  18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

No nie wiem, na razie jestem na nie, nagrody , hmm... kiepskie.
    Może skorzystam z pomysłów powyżej i zrobię boki? do jutra mam czas , jeszcze się zastanowię.

gretag lubi to.
  19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli najpierw zrobisz stronę prawą i lewą, to przy każdym środkowym zadaniu dostaniesz 250 TPD i 250 SG x poziom.

Jak zapisano w poradniku:

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki, mylący jest ten fragment:

Maksymalny profit jaki możemy zdobyć to 250 TPD * poziom Bahamaramy i 250 SG * poziom Farmy.

czyli oddajemy boki :) samych TPD powinnam dostać 1 046 250, ale waham sie nad bananami czy 3 banany są warte kilka mln SG?? hmmmm ktoś podejmie decyzję za mnie :D

gosiunia007 i gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.