Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

podobnie u mnie grama wypadajki jak krew z nosa lecą,zaczynam tracić ochote na tą zabawe,na pakowanie pieniędzy nie mam ochoty prędzej trafie w lotka miliona za nie.Moderatorzy liczą tylko na zyski.

2. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

po rannych zbiorach gozdzikow mam 2071 przed zakonczeniem eventu zbiore jeszcze roze i boczne drzewka za godzinke i sie uskłada. a teraz lece na praktyki bo przez ta farme jeszcze sie spoznie na autobusxD

gosiagosia60 lubi to.
  3. -madzialenna-

-madzialenna- Czeladnik forum

Mam 107 poziom. Gram prawie od początku i kończyłam eventy spokojnie dzień przed końcem. Ten niestety.....brakuje mi kamyczków nawet do tych 525 :-(

-toja_71- i [Zosia] lubią to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ci, którzy poskarżą się na forum, przeczytają rady, szybko zapomną o problemie wypadajek;) Testowałam na swoim "kurczaczkowym" koncie. Wystarczyło, że włożyłam puchary na drzewo, nabiłam na 100% puchar z roślinami i chyba w 1/4 ze zwierzętami a zbierałam komplet wypadajek bez problemu. Miałam przy tym dziwne wrażenie, że lecą lepiej niż na głównym koncie;) A konto kurczaczkowe miało bodaj 72 poziom. Ale jak się wpada na forum tylko po to, aby wyrzucić z siebie złość i bezradność...

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no sama widzisz,ze wypadajki to nie jest zaden problem..trzeba tylko przylozyc sie do pracy na farmie..;)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie rozumiem,dlaczego "starsi"gracze,po setnym levelu,nie kończą tego eventu...o_O Cebuli nie mają?I to nawet zwykłej,posianej na noc z samą wodą?Po 100 kilka mi z łąki wypada...Pucharów nie mają?No to sami sobie winni,bo mnie wiele pracy kosztowało ale mam wszystkie na max.Tyle tylko,że odkąd odkryłam forum,to namiętnie czytałam wszystkich"starszych"...Na początku też nie kończyłam ale za to starałam się na evencie w miarę przyzwoicie zarobić...Co z tego,że "gałązki nie miałam?Teraz mam 113....

7. -norbijas-

i to jest kolejny temat rzeka,,,nie chce tutaj nikogo obrazac..ale to ,ze mam 100 czy cus tam wiekszy lvl nie jest wyznacznikiem tego jaki to ze mnie pracowity farmer..wiedzacy co to szklarnia..rzemioslo i jak z tego korzystac
    a propo wypadajek,,,4 zbiory roznych roslin daly mi ok 1150 wypadajek

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Emilko, w s-pni jest misja"Miłośnicy zupy",tam właśnie tą zupę rybną ugotowałam :D
    Mam 479 na +

AlfaWilk, empatyczna oraz -norbijas- lubią to.
  9. -norbijas-

10. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Rzutem na taśmę zgarnęłam ostatni Item. Niestety 600 kamyczków już nie przeskoczę, więc bananki i pnącze niezdobyte. Może kiedyś w wyprzedaży będzie.... Wyjątkowo w tym evencie drzewka mnie zawiodły, pewnikiem BP zmieniła taktykę no nic. Nie można mieć wszystkiego...

boston1 i empatyczna lubią to.
  11. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

A ja dzisiaj 76 brakujących dropsików zebrałem i dalej sobie zwierzaczki uzupełniam bo miałem duże braki.Pamiętacie jak BP czasem dawało odpocząć farmerom tak na 5 dni zawsze można było coś dosiać do stodoły, zwierza wyhodować , fabryczki postawić teraz w pogoni za zyskami nawet 3 dni nie ma.Chyba że jest tylko dłuższy event mroczny albo Renzo wtedy można coś nadrobić.Pozdrawiam farmerki i farmerów:)

gosiagosia60 lubi to.
  12. dosias

dosias Generał forum

brakowało mi 375 wypadajek, po porannym zbiorze cebuli na malych pola + po bokach drzewka brak mi obecnie 51 wypadajek. Posadziłam jeszcze może te 51 jeszcze wyleci, szkoda by było teraz już nie skończyć jak brak tak malo

13. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tak myślałam...:p:p:p Ja tam na razie nawet nie zaglądam..poluje na inne by kończyć wiszące..mutanty...:cry::cry::cry:
    Chwila aż sprawdzę ile od wczoraj kamoli się uzbierało...fiu fiu 892 szt + 2200..no no to następny event zapewni nam 3000 tyś wypadalców???
    Z TS na farmie... tylko to zostało:cry::cry::cry: i zgrzytanie zębów...na Baha nawet nie chce mi się wystawiać..:(:(:(

14. -norbijas-

mnie ts na wyspie przyniosl jedno nowe drzewko czyli czapetke samarangijska :)ten drugi okaz mam z misji;)
    oraz mangrowca xxl

15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kto ma szczęście to ma..:p:p u mnie zwykle tak po 3-miesiącach coś się pokaże..Ale eventy robię bo noż widelec..xDxD
    Chociaż ostatnio zaczyna dopadać mnie znużenie eventowe tyle ich jest...:cry:

AlfaWilk, gosiagosia60 oraz -norbijas- lubią to.
  16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

w końcówce u mnie walka z czasem
    zostało do końca 425 kamyków do zebrania :music:

SperanzaE lubi to.
  17. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

po zbiorze z super pół wypadło 101. dziwne po pół było 83. po bokach posiałam koper - może to z niego wypadło te 18 sztuk:)
    zużyłam 83 SN a na małe pole zużyłabym prawie 200 na jedną część i wypadalność nie byłaby 100 %. może i lepiej by leciały z małych pól. kto wie. na razie czekam na kolejny zbiór. mam nadzieję że ostatni:))

a SN zostało mi całe 132 sztuki:)

18. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Event skończyłem wczoraj, co prawda nie rano bo zabrakło mi 10 kamieni ale na szybko kukurydzę posiałem i po południu było finito. Z drzewek nic ciekawego nie wyrosło jedynie wierzba płacząca.

SperanzaE lubi to.
  19. -moni725-

-moni725- Czeladnik forum

200sztuk kamienia brakuje, co za event... chętnie przyjmę kamyczki, może się uda!

20. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Nie mam zaniedbanych pucharów, nie mam zaniedbanej szklarni. Mam mało SN... ponadto uważam, że nie powinno być konieczności użycia kasztanka i szklarni, by ukończyć event nawet w ostatniej chwili (licząc, że farmy się nie zaniedbuje i wykonuje się go od "godziny zero")
    A wypadajki nie leciały akurat u mnie jakoś wspaniale - nadal brakuje mi coś ponad 600... ale do tego jestem przyzwyczajona. Zbieram plony regularnie, ale bardzo rzadko eventy kończę przed czasem... i tyle

Mariolka7214 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.