Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dominx82

dominx82 Czeladnik forum

[usunięte] Humor mi dopisuje, mimo iż kamieni wciąż brakuje!!!!!!!!

Post edytowałam. Usunęłam część wpisu nie dotyczącą tematu wątku.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2017
    oleksik368, Tralanetka oraz -norbijas- lubią to.
  2. Karo*

Karo* Forum Pro

A ja tam kończę , albo nie no i nie płaczę.. Oj jako Polka muszę ponarzekać , ale to tak dla zdrowotności... To tylko gra :) hahaha

Aaaa i brakuje mi kamieni hmmm 71 :) już tylko tyle , albo jeszcze tyle :)

oleksik368 lubi to.
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

[usunięte]

cieszę się że się za grę wzięłaś i od dziś masz każdy event robić bez "marudzenia" xD

bo to moja rola jest :pxD
    za 17 minut zbieram kamienne róże :D

Post edytowałam.
    Cytat oraz część posta nie będące w temacie wątku usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2017
  4. halina54

halina54 Hrabia forum

Ja tak tez refleksyjnie dodam swoje 3 grosze.Pnacze odpalone i event zrobiony bez kasztanka i zbierany recznie bo kombajna za realna kaske nie kupuje.Malo sie udzielam na forum piszac ale czytam i mysle ze nie wiadomo co by sie nie zrobilo,czego nie dalo i tak bedziemy narzekac bo to chyba taka nasza cecha narodowa.To nie jest wyscig szczurow i urywanie sobie glowy ze sie nie zrobilo eventu.To tylko gra i cieszmy sie z tego,niech to sprawia nam radosc a nie powoduje stres...tego zycze mlodym i starszym stazem graczom...duzo usmiechu i zyczliwosci....

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Też pnącze odpalę ;)
    Muszę tylko 150 kamieni nazbierać :)

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A mnie naszła inna refleksja. Za kilkanaście godzin koniec eventu a w eventowym wątku zaledwie 28 stron. To chyba powinno twórcom dać do myślenia.Powodzenia tym,którzy dzielnie walczą o pnącze;)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Myślę, że nie tylko twórcom. 8)

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Event wlasnie po ciezkim tyraniu ukonczylem. I pozwole sobie na refleksje, ktore juz z gory wiem nie spodobaja sie czesci forumowiczow.
    Mimo to ze event ukonczylem oceniam go zle do bardzo zle. W mojej ocenie jakos do konca nie przemyslany (nieprzeliczony) przez tworcow. A ocene ta opieram na spostrzezeniach i faktach;
    - na godzine rozpoczecia eventu mialem zbior wlosnicy ber (380 pol 1x1)= wypadejek ok. 110 szt
    - pierwsze zbiory roliny eventowej (pol j. w.) = wypadajek srednio 35 szt.
    Po 48 h trwania eventu nastepuje jego metamorfoza. Niespodziwanie z rosliny eventowej (pol j.w.) wypada po 120-140 szt. wypadajek. Poniewaz nie chcialo mi sie siedziec wsystkich nocy i posialem owoc dzikiej rozy. Ku mojemu zdziwieniu z ilosci pol j.w. ilosc wypadajek przerosla iloscio ilosc pol!!!!
    Dlatego bylem, jestem i pozostane wrogiem wypadajek w tej formie jak funkcjonuje i apeluje do tworcow zastanowcie sie nad forma skorelowania ilosci wypadajek np. z iloscia zdobytych PD w trakcie trwania eventu lub wylacznie z iloscia uzyskanej rosliny eventowej.
    Dalej walczacym POWODZENIA a pozostalym dobrej nocy

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kilka postów usunęłam w całości, kilka edytowałam.
    Proszę o trzymanie się tematu dotyczącego bieżącego eventu. Rozmowy, jak go robić, żeby ukończyć.

Jeśli chodzi o rozmowy o grze, to mamy kilka wątków, gdzie można swobodnie porozmawiać. Np. Dyskusje. Są również różne wątki w Kąciku Użytkownika.

10. dominx81

dominx81 Forumowy żółtodziób

Kamyczki leciały, jak sobie chciały,
    jedno jest pewne, że namieszały,
    u forumowiczów nawet kłótnie wywołały,
    ale na końcu i tak przegrały :)
    w końcu jutro rano nikt już o nich nie będzie pamiętać.

ps. nie ważne, ile jutro komu czego wypadnie, życzę wam promyczków słońca i powodzenia w kolejnych ewentach :)
    Ten był dla jednych dobry, inni wolą nie pamiętać, i tym kończę :)

11. tigre

tigre Fanatyk forum

Jak Ci poszło? bo mi wychodziła kompletna nieopłacalność tym razem jeśli chodzi o dopalacz SN i kasztanek.....sprawdziłam dla zasady z uwagi na moje pewne obserwacje i podejrzenia :)
    Podsumowując event:cebula u mnie wygrała
    wyszło mi, że z małych pól cebuli (cała polanka bez drzewek po bokach) leciało ponad setka kamulców z eventówki do 50 szt
    za to celula sekundowa standardowo jedno pole (duże) jedna wypadajka czyli ilości SN do wypaćkania byłyby ogromne.....odpuściłam po jednym zasiewie
    nie sprawdziłam tylko eventówki na super polach ale już mi się nie chce bo eventówka nie potrzebna - plan na następny taki evenr to eventówka na super pole do sprawdzenia i potem cebula za cebulą 3xna dzień (z uwagi na czas wzrostu goździk teź mi wyszedł nieopłacalny bo nie dorobiłam się uszlachetnień)

gosiagosia60 lubi to.
  12. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

Coś z tymi wypadajkami słabiutko-nawet John Cytryna się krzywi że eventu nie ukończę-choć wszystkiego nasiałam aż ponad stan to brakuje 500 kamyków:( i po pnączu raczej...:cry:

13. juras

juras Weteran forum

Ja podobnie ja John Cytryna się skrzywiłem; to nie z wypadajkami słabiutko, tylko z Twoją grą. Jeżeli siejesz eventówkę bez potrzeby i zajmujesz tym bezproduktywnym sianiem miejsce i czas, zamiast posiać długo rosnące rośliny, to nic dziwnego, że Ci "nie idzie". Zapracowałaś sobie na brak pnącza, ale patrząc na to optymistycznie; jak górale mawiają- kto się nie psewróci, to sie nie naucy.;)

14. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mnie brakowało ponad 400 rano. posiałam cebulę na małych polach z sn (mam uszlachetnioną) i wypadło po 30 min 220 sztuk. teraz przerobiłam pola na super bo szkoda mi kropelek - za 2 godziny zobaczymy. brakuje 185. jak super pola nie dopisza to znowu na małych posieję. ale mam resztówkę super nawozu- trochę szkoda:((

gosiagosia60 lubi to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A jak się te biedne super pola mają spisać? Każde da po jednej wypadajce, bo więcej przecież dać nie może. Nie wiem ile masz tych SP. pewnie na całości, czyli będzie Ci brakować mniej niż 100. Jeśli masz dostęp do gry do końca eventu to tyle spokojnie uzbierasz. Tylko siej na małych poletkach. Mi z głupiej marchwi wypadało wczoraj po 2-3 z łąki.

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no nie do konca tak jest z tymi super polami;) ..zauwazylem tutaj ,ze tworzy sie pewien mit tych pol..super pole=1 wypadajka...xD
    a przeciez tak nie jest,,posiej np kukurydze na takim polu ciekawe czy bedzie wypadalnosc 100%

dotikampo, gosiagosia60 oraz empatyczna lubią to.
  17. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Do końca 3 kamienie -pikuś.Pomimo ukończenia eventu gra zaczyna stresować a powinna być relaksem, -------:)

-gabi313- lubi to.
  18. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Witam. Tym razem pnącza nie zdobędę,ale płakać nie będę...bo to przecież tylko gra......

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

W tym evencie chyba nawet marchewka na SP dałaby wypadajkę... xD Żartuję oczywiście, to zależy od wypadalności. Bywały już eventy, gdy i goździk na SP nie gwarantował 100%.

eliza9070 lubi to.
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no wlasnie;) i tutaj przechodzimy do drugiej sprawy,,ulepszenia pucharow,,;)
    podejrzewam,ze wielu userow ma ta sprawe zaniedbana

SperanzaE, dotikampo oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.