Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

na malych

2. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Jest to chyba 1-szy ewent,gdzie kasztanek nie ma racjo-ekonomicznego powodu do jego uzycia,chyba ,ze na kole trafimy 200% pd i do stodolyxD.Wowczas mamy 4 w 1,kosmiczne ilosci pd,roslinek,wypadaja i czas;).Pozostalo mi okolo 150 wykamieni i postanowilem je dorobic owsem,roslinka,ktora bedzie najbardziej poszukiwana w najblizszym czasie na targu,a i moze pojawic sie czarne polexD.A i proso bedzie niemniej poszukiwane,dzisiaj galazka zadynda;).No i czekam na ingrid,jak zawsze w nadziei,a pozniej jak zawsze:p

Ostatnie edytowanie: 2 października 2017
  3. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

Ewent uważam za zakończony. Pnącze hula. Czas przygotować się na najazd wikingów. :p

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Skończyłam:[​IMG] I dalej sieję cebulę,bo za 2 dni Ingrid,to się nie opłaca ustawiać farmy...Nie wiem,kiedy ja dobiję do "100",jak tak ciągle event goni event...A brak mi tak"malutko"-tylko 77 mln z kawałkiem...

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nie zwiększa tylko pozwala na szybsze zbiory uszlachetnionych roślin. A szybciej znaczy częściej No chyba że nie mam racji - a mogę nie mieć bo kasztanka nie mam i nie będę mieć. A w temacie: Event skończony rano i już myślę o następnym

6. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

No to na gwiazdke bedziesz starszakiemxD.Masz racje,nic nie demoluj,tymbardziej,ze nie wiadomo co bedzie gralo,ja zostaje na roslinkach,bo do jutra mam siewnik:).Brakuje 25 kamieni i za 0,6 h bede dyndal;)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    u mnie też już po evencie - dzisiaj rano przed zbiorem brakowało mi 99 kamieni a teraz już jest 483 na plusie

używanie kasztanka na wypadajki w tym evencie naprawdę nie było potrzebne.
    Dopinguję sąsiadkę, bo chciała odpuścić event z powodu braku wypadajek ale wygląda, że się uda. :)

8. gosiagosia60

Zanosiło się na to ale,jak tak dalej pójdzie,to na zielsku PD nie nabiję za wiele...:p Ja poszalałam i pierwszy raz maszyny wszystkie kupiłam w promocji...To se sieję,orzę i zbieram xD:cry:xD
    Aniu,było,niestety,potrzebne,jak się event tak późno,jak ja,zaczęło...

9. bacowa70

Upss . . to naprawdę szkoda SN ale mam nadzieję, że niewiele go zużyłaś, bo jak odkręcili kurek to już dobrze sypało kamieniami.
    No i gratuluję Gosiu, że udało Ci się jednak skończyć event:)

Mnie jakoś jeszcze dziwnie jest odpuszczać eventy - cały czas pamiętam radość jaką sprawiło mi ukończenie pierwszego eventu i tak mnie trzyma do dzisiajxD

10. gosiagosia60

Dziękuję :) Jak wyżej pisałam,do "setki" dążę i mi eventy w tym mocno przeszkadzają ..:p No sporo zużyłam,prawie 600 szt :cry::cry::cry:Ale w końcu po coś na zupę rybną fortunę wydałam.:p

11. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Nie napisałam żebyś siała na małych polach....mnie z zonkila / na noc/ wypadało po 130 szt kamola z pola...
    siałam tylko na głównej i dzikiej.

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no wlasnie uszlachetnionych roslin..a popatrz o czym wczoraj pisalem..i gdybym jeszcze ta roslinke podsypal sn to ile bym mi rosla

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/król-farmerskiego-sklepu.52222/page-20#post-1610307

13. bacowa70

600 to faktycznie dużo jak na tego typu event i nagrody. Wszystko jest jednak do odbudowania, powoli zapas się zwiększy.:)

Pomiędzy eventami wystawiaj na pola wszystkie itemy jakie masz - z sowami, wronami oraz dżemem i wieńcem szybko dasz radę osiągnąć 100-kę, a później to już same poziomy wskakują.:)

IRENOWO, oset53 oraz gosiagosia60 lubią to.
  14. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

[Usunięte]
    Wlasnie zadyndalem z prawie 3 poletek owsa 37 kamuszkow:)..chyba sie ciesze,a co,jak sprzedalem wszystkie hamakixD

Post edytowałam.
    Fragment nie dotyczący tematu wątku usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2017
    IRENOWO, gosiagosia60 oraz -norbijas- lubią to.
  15. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

tylko pozazdrościć takich wyników ...a ja sierota na sp różyczki czerwone siałam..ze wszystkimi dopalaczami ... a sypały dziś ...z pnączem kwiatowym aż 108....:cry:...pozdrawiam ...mimo chęci nie ukończony evencik mój:cry:

nikki2676 lubi to.
  16. magros

magros Nadzorca forum

ups skonczylam po trudach setka przekroczona to teraz w 2 tygodnie polow poziomu bardzo szybko leci

KrysQ, Pracuś57 oraz IRENOWO lubią to.
  17. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Oj osiągniesz tą setunie...wiem że ciężko ale Gosiaczku....potem to już z górki..I chyba te następne poziomy tak nie cieszą:cry::cry: jak osiągnięcie 100-tki:inlove::inlove::inlove::inlove:
    Jaka zupa rybna??:(:(:(
    U mnie sobie pnącze dynda gdzieś w chmurkach....kamole dalej lecą....dobrze że to nie głazy....terrorbadyla równe 100szt na stanie i zachodzę w głowę jak to możliwe że rowne 100się ostało...

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Zostały mi 2 zadania. W tej chwili mam 2259 badyla i 347 kamieni. Myślicie,że do jutra do 14 skończę ten event? Posiałam na noc goździki,na małych polach oczywiście,rano dosieję na 3 polach eventówkę. Mam nadzieję,że mi się uda. Dałam trochę ciała na początku i teraz muszę gonić sama siebiexDxD:p;)

tigre, IRENOWO oraz empatyczna lubią to.
  19. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

wiecie co......
    gram od samego początku powstania farmeramy
    i drugi event mam problem który mi ciężko skonczyc
    bo nie miałam czasu siedzieć na forum i czytać co jest dobre a co nie
    kiedys tak nie bylo zaczał sie event i po paru dniach sie skonczylo
    a dzis..... poziom mam 105 zaczelam od poczatku , siałam rosline eventova az nie wysiałam tyle co trzeba i nawet równo ją zbierałam , nie zalegała na polu. i co mi z tego jak walczę z wypadajkami bo zmieniłam pola z malych na duże żeby sie nie meczyc bo czasu az tyle nie miałam . wiadomo sa wazniejsze rzeczy ...
    nie dziwie się ze moi sąsiedzi z wyższmi poziomami odchodzą
    ech to już nie jest ta farma co kiedyś... co dawała przyjemność grania

20. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Przedłużcie event do 20:00 jutro. Modzi napiście do decyzyjnych z taką prośbą.

Zgadzam się z tobą w 100% - Ja maa 107 poziom - gram również praktycznie od początku ponad 7 lat. Pare dni temu również napisałem co myślę o współczesnej farmie i o odpływie takich graczy jak my z dużym stażem a jak masz chwilę to możesz sobie przeczytać o moich odczuciach tutaj:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/król-farmerskiego-sklepu.52222/page-9#post-1608090

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2017
    nikki2676 i IRENOWO lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.