Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wczoraj myslalam ze przy ostatnim zbiorze zabraknie mi niewiele roslinki, ale przed zbiorem udalo mi sie wylosować +200% plonów xD i starczylo :p
    na noc juz poszla wlosnica, w dzien jakies grzybki itp i na spokojnie widze ze skoncze event....wylalam super nawoz na pierwsze 2 zasiewy tylko i wyłącznie - zawsze tak robie- nawet z uszlachetnionych roslin nie korzystam ostatnio i bez problemu koncze kazdy event, po prostu dobrze rozplanowuje i zbieram o czasie

2. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Zawsze eventy kończyłam dzień lub dwa przed czasem,a teraz przez durne wypadajki nie ukończe .Mam 117 lvl i nie mam zamiaru dalej sie stresować.Kiedyś na początku gry był relaksik ,nikt nie gonił ,nie kombinował nie dawał dopalaczy grało się na luzie na dużych polach i nie oddawało się koszmarnych ilości.

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie jeszcze 2 zasiewy roślinki i 565 wypadajek myślę,że jutro albo w poniedziałek rano będzie po evencie :)

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dobry plan, komplet pucharów i gałąź pnącza( szkoda, że czynne co 48 godz. , a nie co 24 godz.) - to działa. Mnie jeszcze 500 wypadajek brak, ale koniczyna lub choćby goździki załatwią sprawę bez problemu. Powodzenia walczącym z wypadajkami.

chrumcia91 lubi to.
  5. 11eveline

11eveline Książę forum

Tym razem wypadajek potrzebna jest kosmiczna ilość. Do końca brakuje jeszcze 835 sztuk. Choć lecą nawet nieźle. Rano z trzch pól róż zebrałam 245 sztuk, a wieczorem tylko 193. Dość duża różnica, jak przy tej samej roślinie.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Konkretnie to podczas każdego eventu opinie Graczy są przekazywane a jeszcze przed startem mechanika eventu jest testowana. Producent gry orientuje się też jakie możliwości mają Gracze do dyspozycji aby móc ukończyć event, niestety nie wszyscy takie możliwości mają z różnych powodów lub nie ze wszystkich korzystają.

Fakt, że dostęp do farmy mam w dowolnej chwili ale poza tym bez większego trudu brakuje mi już tylko 201 kamyków

ost.png

Posiałam płaskurkę i jutro przed południem spokojnie skończę zadanie, a w zapasie jest jeszcze ponad 2 doby.

Ostatnie edytowanie: 30 września 2017
  7. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Skąd wy ludzie bierzecie te wypadajki?? Mi zostało jeszcze około 1392 do zdobycia...

8. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Dzień dobry
    tym razem muszę napisać , ze na 188 pol orzeszków wypadło 102 kamyki , jest dobrze
    powodzenia tym co brakuje ich

9. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Idiotyczne ilości wypadajek. Brakuje mi jeszcze dobrze ponad 1100. Nie da się tego skończyć, mimo że sieję na okrągło.

10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Oczywiście, że się da. Właśnie zebrałam rzepę - 160 kamyków,( byłoby trochę więcej z aktywnym pnączem - dostępne dopiero wieczorem). Pomagają puchary w komplecie zdeponowane na pnączu. Zależy co siejesz, na małych czy dużych polach - mniej wypadnie np. z orzechów niż z koniczyny.

Ostatnie edytowanie: 1 października 2017
  11. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Ostatni zasiew i ewentówka w komplecie. Potem tylko walka o wypadajki, do końca ewentu brakuje 1125 sztuk.

12. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Dużo kamieni jeszcze do zebrania. Zaczynam się niepokoić! Walka trwa...

13. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Nie ma szans ukończyć eventu brakuje mi 1130 durnych wypadajców,rano z 3 pól drzew,zagród wypadło 102 ,drzewa baobaby ,xxl ,a zagrody same neony i różowe .Poddaje się nie będe dalej grać.

14. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam podobnie 267/600 ale 800 naciupałam kasztankiem więc wypadalność moim zdaniem słaba :(

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I szok normalnie o_O z żadnej rośliny mi tak nie sypnęło jak z róży w tym evencie
    O proszę [​IMG]
    ogólnie lecą bardzo dobrze nawet z eventówki było średnio 125 szt z trzech pól

Nie poddawajcie się :D Dacie radę
    trzecia doba eventu a nawet jeszcze nie cała
    a i tak z tego co widzę ładnie macie nazbierane kamieni wliczając to czas rozsiewu eventówki
    Połowa macie wymaganych szkoda rezygnować :D
    -----
    Eventówka wysiana , kamieni ok 600 brak , róża rośnie

16. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    U mnie wygląda tak na ten moment
    a kasztan nadal nie rusany;) na luziku jutro najdalej będzie koniec;)
    SN użyte tylko do rozsiewu, na noc goździki, w ciągu dnia kwiatki z dobrodziejstwami od alchemika i jakoś sobie kamyczki wpadają;)

17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Do końca eventu 52 godziny, a mnie brakuje 726 wypadalców i 1100 zielska. Zielsko dzisiaj zbiorę, ale te kamory? Dzisiaj z róż zebrałam 225 kamorów i w związku z tym na dwóch polach mam róże a na jednym roślina eventowa. I widzę światełko w tunelu:):):):):):)

dotikampo lubi to.
  18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Hejka Mariolka :)

U mnie ciut mniej bo 319/600 ale na luzie wylecą do końca. Kasztanek też nie ruszany :p

19. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

I to jest ta wkurzająca mnie od początku losowość w wypadajkach, nie powinno tak być ale jest -.-

0olimpia0 i Mariolka7214 lubią to.
  20. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry raczej nie skoncze tego eventu wypaajki wygraja trudno

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.