Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

A u mnie z 172 pól krokusa 128 kamyków. Z 26 pól po tzw. kątach obsianych goździkami 18 marmurków. Normalnie aż przetarłem okulary, bo myślałem że źle czytam. Pozdrawiam walczących i tych w hamaku również - choć dla nich mam propozycję idźcie do lasu na rydze. U mnie rosną jak diabli.

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No widzisz, ten event był Ci przeznaczony;) Nie da się uciec od swego przeznaczeniaxD:cry:xD

Za godzinę z kawałkiem będę zbierać koniczynę. Zobaczę, czy z niej też wyleci więcej kamieni niż dotychczas. Wczoraj i przedwczoraj wypadało w porywach do 75-78 z łąki.

Na małych polach czy dużych?

3. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Na małych polach ale już jestem przyzwyczajony jak to jest z wypadajkami

miss_ines, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No to faktycznie kicha:( Są rozbieżności między graczami, u których teoretycznie powinno być podobnie, ale nie powinny być aż takie...

6elka4, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  5. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No w końcu sypnęło wypadajkami. Z 3 łąk cebuli na małych polach- 312 kamyków. Moze być. -.- Jest nadzieja ze zdążę.

6. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Pytanie do moderatorów najlepiej tych najważniejszych: Czy Wy przekazujecie informacje o rozbieżnościach i ewentualnym przedłużeniu eventu do Osób decyzyjnych - czy siedzicie w ciszy i nie reagujecie ? Konkretne pytanie i poproszę o konkretną odpowiedź

KrysQ lubi to.
  7. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Wypadajek mam aktualnie 940, siałem uszlachetnioną cebulę na małych polach. Teraz czas na eventówkę - zobaczymy jak z niej kamienie będą leciały, bo planuję najpóźniej w poniedziałek rano mieć event ukończony :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wiocha5 nie jestem tym najważniejszym ale wiem, że opinie, sugestie i uwagi Graczy są przekazywane tam gdzie trzeba.

6elka4 lubi to.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie brak 966 kamyków i koniec. Czyli jeszcze 4 kroki na głównym pasku.

Jeśli chodzi o goździki sieję na małych polach i z pola mam tak ok. 130-136 szt z łąki i głównej a z leśnej koło 115. Więc sieję goździki do upadłego.
    U mnie na kole 200% widnieje, aż boje się kręcić, bo jak wypadnie to trzeba będzie się przykleić do kompa i do telefonu xD :cry: a dopiero co (wczoraj o 15) skończyło mi się 100%. Więc jedną nockę zarwałam.

Ostatnie edytowanie: 30 września 2017
  10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

A po co przedluzac ten event? Nie widze ku temu zadnych przeslanek. Wiekszosc pisze, ze kamienie leca. Czyli dobrze jest.

Kolo mnie kocha, bo zadnym bonusem zmuszajacym do siania mnie nie obdarowalo :p
    Tryb rowerkowy wlaczony, jest bosko :inlove:

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pięknie lecą. 2 i pół łąki koniczyny i 361 kamyków. Z 1 łąki wypadało ok. 145 szt. Wczoraj po południu podkręcili wypadalność o ok. 100%. No i dobrze, szybciej się skończy :)

12. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event się robi, nie wiem czy do końca, ale coś tam zawsze wpadnie. W ts-ach mi się poszczęściło, mam pierwszego na farmie aksolota, czapetkę xxl /też pierwsza/ i 3 balsamowce. :)
    Wszystkim życzę ukończenia eventu i dobrych ts-ów. :)

miss_ines lubi to.
  13. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Podkręcili i to sporo,gdyby tego nie zrobili,bez kasztanka nie dało by się chyba skończyć,a przecież nie wszyscy go mają. Utknęłam na 10 zadaniu (przez brak dropów)xDSieję dalej badyla,bo co mam robić,taki los farmeraxDPozdrawiam sobotnio;)

6elka4, AlfaWilk oraz dotikampo lubią to.
  14. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

2 łąki tak samo ułożone pola i ta sama ilość pól,główna 24 wypadajki,dzika 48 wypadajkixDxDxD małe pola,roślina Kamienne Róże

Ostatnie edytowanie: 30 września 2017
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kasztanek jest przereklamowany bo żeby mieć z niego korzyść to trzeba mieć zapasy SN :) A przecież jest jeszcze Szklarnia i uszlachetnienia przyspieszające wzrost roślin bez używania SN. Jest też Mikser w SPA, gdzie można trafić bonusy skracające czas dojrzewania roślin z kategorii Zboża i Inne :) Wczoraj wieczorem posiałam włośnicę ber, czas podstawowy 19:15, z bonusami rosła 10 czy niecałe 11 h, rano z 3 łąk ponad 400 kamieni. Trzeba sobie jakoś radzić :)

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Robię na dwóch polach,mam 7600 roślinek.Więc jakoś idzie.Wypadajki lecą bardzo dobrze.Spokojny,nie wymagający większego zaangażowania event.No poza częstymi zbiorami.
    Ktoś tu pisał o przedłużaniu.Jedno pytanie - po co?Również proszę o konkretną odpowiedź.

6elka4 i aisunel lubią to.
  17. aisunel

aisunel Generał forum

Galazka dynda od wczoraj i daje mi cos tam pd i skrzynki,skrzyneczkixD.Kamorow mam ponad 3500 z tendencja bardzo wzrostowa,z margerytki 8h z 2,5 pola spadlo prawie 250 kamorow:p.No to teraz robimy zalegle misje i zarabiamy kasiore wirtualna;).Powodzonka,bedzie dobrze,a w zanadrzu czeka kolejny ambitny ewencikxD.Polnygryzon prosze o polozenie tego lasu z rydzami,jade,jade:)

gosiagosia60 i foczunia84 lubią to.
  18. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Hello Kochani. Jak Wy to robicie, że Wam wypada tyle wypadajek. Miałem na noc posiane orzechy laskowe, i właśnie je teraz pozbierałem, z dwóch pol wyleciało mi tylko 103 sztuki kamienia :-(

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Eventówka wysiana. :D Rano komplet:music: chyba :p - bo obudziłam się w nocy, zebrałam i wyszło że braknie tak jeszcze jednego pola badyla. W między czasie zaczęłam oddawać do zadań8)Teraz sieję różne roślinki krótsze:music: bo do południa mam kombajn:) a potem może coś dłuższego. Taki żeby zebrać jeszcze przed snem. A na wyspie marakuja w dalszym ciągu:D

20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Miałam dzisiaj rekordowy zbiór kamieni z goździków, aż 365 z 3 łąk :inlove:

Anhedrea, bacowa70 oraz miss_ines lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.