Opinie Król farmerskiego sklepu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie 521 marmurowych kamieni ale moje raczej są pochodzenia dolomitowego;):)
    a te są podstawą wytwarzania tabletek magnezu - podczas ostatnich eventów przydałoby się trochę go zażywać.xD

Kamieni mi jeszcze za 40 min. przybędzie, bo jednego pola goryczki wieczorem nie podlałam, liczę na ok. 90.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ile jest tych wypadajek w koszykach? mało...
    Wystarczy uszlachetnic roslinki ktore dlugo rosną zeby rosły krocej...kilka zbiorow i wypadajki w komplecie

gretag, aisunel oraz skaliwa lubią to.
  3. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

u mnie roślinka rośnie i jak na mój poziom daje dużo punktów, więc szybciej przeskakuję poziomy, a i w nocy mogę spać spokojniej, bo mniej czasu się "marnuje" ;)

tylko kamienie zupełnie nie chcą lecieć. żeby osiągnąć to, co sobie założyłam, musiałabym ich mieć ponad 1000 sztuk, a tymczasem przez prawie dobę eventu mam zaledwie 40... co prawda zaraz zbieram róże, ale na razie tylko z jednego pola, więc nie liczę na jakiś spektakularny sukces.
    i niestety do wątku z prośbami o wypadajki nikt nie zagląda... poratujcie :)

gretag lubi to.
  4. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

witam to jest koszmaaar kiedy i z czego maja te kamienie wypasc jak z eventowki leci 16,12 17 z pola to nawet cebula uszlachetniona 2 razy dziennie zebrana jak da po 50 kamieni z pola to jest 300 na dobe a potrzeba 500 a tak w temacie to za 4godz eventowk w komplecie

gretag lubi to.
  5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Oj tam, oj tam, jak zwał tak zwał:) Moja Mama przy pracach domowych wiecznie prosiła - podaj mi tego wariata. Trzeba było wtedy szybko zerknąć czym Mama się zajmuje i domyślić się co jej podać - nóż, ścierkę, garść spinaczy itp.xD Piękne czasy:)
    Ładnie Ci kamyczki lecą, jak liczysz na 90. Ja na start i dziś na noc miałam koniczynę. Jakieś 75-78 z łąki to max. I to koniczyna na całości - po 202 poletka. Ale nie będę kombinować z płodozmianem. Potrzebna mi niewdzięcznica do misji;)

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja też uważam że event bombaxD:D jak dla mnie :inlove:
    Nawet bardzo dobrze jest straty SG z kiedyś tam już dawno odrobione (30 000 000o_O) i jeszcze kilkanaście na plus tak że kupiłam brakujące owoce (gdzie brakowało mniej niż 10) do misji i mam odhaczone;)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Naprawdę ładnie mi lecą, może w nagrodę, że nie narzekam zbytnio na event :)
    Z jednej łąki goryczki (kilka pól zajętych) jest tak:

a na Leśnej z drzew było 54, gdyby się tak utrzymało to kasztanek nie będzie potrzebny, bo przecież jeszcze nie mamy za sobą doby eventu.
    Fajnie powspominać - dobrze, że w większości pamiętamy to co przyjemne:). Po wpisach na forum widzę, że z farmowego życia ludzie też w większości pamiętają, to co w grze było miłe.

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Trzeba trochę ponarzekać , bo nudno będzie , jak wszyscy będą się tylko chwalić . Ale ja nie bardzo mam na co , więc idę sobie .
    Gratuluję zarobku , zakupu i zmykam . Ta roślina ewentowa jeszcze rośnie , żeby w temacie było .

9. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

przerażająca ilość wypadajek, marnie to wygląda.

gretag lubi to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też prawda;) Zarobek na evencie to jedno ale... mogę go nie skończyć bo mam tylko 484 kamienie8) Na razie wysiewam badyla. Dziś może będzie wysiany a potem... zobaczę co da się zrobić:) Miłego dnia Wam życzę:)

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  11. xBabciaEwa

Czyli jest dobrze z kamieniami - jeszcze doba ewentu nie minęła - powodzenia życzę .

gretag i RosesFarm lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No faktycznie. ;)Zakręciło mi się w głowie od tej farmerskiej kasy:p czy coxDZapomniałam że event zaczął się wczoraj:pxD Wzajemnie powodzenia w evencie :D

gretag i dotikampo lubią to.
  13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

i jak? hamakujesz czy siejesz dalej?;)
    Hamaka(rusz) się nie dorobiłam to muszę siać, a przy okazji leci:p
    pobujam się w fotelu czekając na zielsko;)

14. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Robię jeszcze leniwie. Po 7 kroku jestem i mnie kamory przyblokowały, badyl rośnie i też się bujam lekko przy czekaniu :p;)

gretag, Mariolka7214 oraz xBabciaEwa lubią to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Narzekać to ja mogę na coś, czego nie można albo co trudno zmienić - pogodę, zdrowie, pracę, rodzinę. Ale tu miewamy przypadki skrajne narzekactwa notorycznego ;)xD

Jakoś lepiej mi się robi eventy, gdy jestem w pracy. Ciągnie się to czekanie na eventówkę. Nawet oglądany w międzyczasie serial o psychopacie dla psychopatów nie pomaga w zabiciu czasuxD Ups, to chyba podpada pod narzekaniexD

16. xBabciaEwa

Coś trzeba robić w tej grze - jedni narzekają , inni się kłócą , a jeszcze inni czytają to wszystko .xD
    roślina rośnie jeszcze sobie na polach , a ja .... obiad robię - lubię karmić moje słonko ślubne i patrzeć jak mu smakuje . xD

17. aisunel

aisunel Generał forum

Uwielbiam narzekac,bo to takie polskie;).Rano mialem ponad 6 tysi zielonych kropelek i zostalo mi niecale 2,a to wszystko przez to obrzydliwe kolo imprezowe,zachcialo mi sie krecic,na poczatku 200% pd,po kilku nastepnych 100% do stodoly oba na 24h;).Grzech tego nie wykorzystac,kasztanek czujnie obserwowal wydarzenia na polach,w kwestii kamorow znaczy siexD.Zostal poproszony do wspolpracy i tak sie rozpedzilismy,ze kropelki ledwie widoczne;).Wynik wspolpracy z kasztanem jest taki,ze mam prawie 5000 kamorow,roslinki na ukonczeniu,wskoczylem na 105lvl/a tak sie bronie,przed ich wzrostem/,gozdziorow ponad 150tysi i bedzie to najszybciej zrobiony event siewny w mojej prawie 7-mio letniej karierze;).Oddajcie moje kropelkixD

18. xBabciaEwa

Gratulować czy płakać razem z tobą - raczej pogratuluję szczęścia na kole , skończonego ewentu i zapasów w stodole .xD
    Zebrałam roślinkę , posiałam i się cieszę , bo jeszcze tylko jeden zasiew i ewentówka w komplecie będzie . xD
    Kamienie - coś pokombinuję jak słabo polecą i gitara . xD

gretag, RosesFarm oraz aisunel lubią to.
  19. aisunel

aisunel Generał forum

Tez sie zastanawiam,szkoda kropelekxD.Jeszcze nie skonczylem,zostal 1 zasiew.Ciekawostka jest,ze z 1-go SP-la wylatalo wiecej pd,anizeli z calego pojedynczego pola/202szt./ gozdzikow i to co 2-3 sekundyxD.Lece sprawdzic ile kamor kosztuje,po zakonczeniu ewentu:p.Bardzo ladnie wypadaje leca z cebulki 55-60 z pola,garatuluje z pewnoscia Babciu zrobienia ewentu i skrzyneczki,skrzyneczki i skarby nieokreslone;)

Ostatnie edytowanie: 29 września 2017
    gretag, empatyczna oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. xBabciaEwa

Skończę - spoko - zawsze kończę tylko raz szybciej , raz wolniej . xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.