Kozice cena targ czyżby przekręt BP ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czechu79, 9 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Moje pytanie nie jest wzięte z tzw pupy
    W dniu wczorajszym ok godz 23 patrzyłem w rynek w kozice nie było żadnej oferty
    Chcąc ją sprzedać cena maksymalna wynosiła ok 15000 sg
    TERAZ MAKS JEST TO 61000 SG
    Pytania moje brzmią:
    Jak jest naliczany popyt podaż w rynku ?
    Ile graczy robotów BP na rynku nr 13 figuruje??
    Jak wstawić zrzut ekranu rynku do tego zapytania?

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2017
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

czechu79 wszystkie informacje jakimi dysponujemy na temat targu znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. czechu79

czechu79 Generał forum

No pytania są wymienione wyżej ,na żadne z nich nie padła konkretna odpowiedź

4. SMOD_Atena

Odnośnie targu tak jak wyżej napisałam, wszystkie informacje jakie posiadamy są zamieszczone w wyżej podanym poradniku. Nie ma tam nic o sposobach naliczania ani o robotach, więc na te pytania odpowiedzi nie otrzymasz.

A jeśli chodzi o screen to poradnik znajdziesz tutaj: >Jak zrobić screena<.

Czy masz jeszcze jakieś inne pytanie?

5. czechu79

czechu79 Generał forum

W takim układzie jeśli tam nie ma nic napisane o graczach robotach cenach w podaży i popycie proszę zapytać wyżej a temat zostawić otwarty gdyż odpowiedź nie jest w pełni zadowalająca mój ciekawski umysł
    co to jest screen jeśli się orientuję to na forum używamy języka polskiego proszę o ukaranie samej siebie chociażby upomnieniem
    Ja pytałem jak wstawić zrzut ekranu do tego zapytania??

Proszę nie zamykać do momentu uzyskania mojej prośby ja nie siedzę w domu na czterech literach w oczekiwaniu na odpowiedź mam obowiązki związane z pracą zarobkową

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2017
  6. SMOD_Atena

Znaczenie słowa Screen znajdziesz w SJP: >>klik<<.

Co do Twoich powyższych pytań to jak sobie życzysz, prześlę je wyżej.

7. czechu79

czechu79 Generał forum

Dziękuję
    Nie pytam o to tylko we własnym interesie ale również chociażby i w Twoim razem jesteśmy na tym samym serwerze

8. SMOD_Atena

Na moim targu kozice mogę wystawić za maks.:

koz.png

Do dalszych dyskusji na temat targu zapraszam tutaj: >>TARG - analizy, dyskusje<<.

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jeśli masz zastrzeżenia do pracy Moderatorów możesz je przekazywać do pomocy technicznej. Jeśli masz na myśli sztuczne zmiany cen na rynku, to nikt z Bigpointu ich nie zmienia. Na targu ceny ustalane są wg algorytmów zależnych od popytu, podaży, które nie są i nie będą nam udostępniane.
    Przypominam, że za bezpodstawne oskarżenia Użytkownik może zostać ukarany.
    Chyba nie pominęłam żadnego z Twoich pytań, dlatego temat zamykam i proszę nie tworzyć nowych w tej sprawie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.