Koziarnia pomarańczowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika panna_emma, 14 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panna_emma

panna_emma Forumowy żółtodziób

Od samego początku nie mogę hodować koziarni pomarańczowej. Żółta wchodzi bez problemu. Koziarnie wygrałam z zadań i na kole. Nie wiem jak rozwiązać swój problem.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

panna_emma, koziarnię pomarańczową ustawiamy na koziarni zwykłe, być może próbowałaś ustawić ją na żółtej lub bezpośrednio na polu? :)
    Zapraszam do poradnika: Kolorowe ulepszenia zagród i warsztatów :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Informuję że Twoje pytanie przeniosłam w bardziej odpowiednie miejsce, do działu pytań ogólnych :)

3. panna_emma

Niestety nie w tym rzecz i myślę, że wkradł się błąd. Każda inna zagroda pomarańczowa mi działa (np. króliki, krowy). Sytuacja pojawia się tylko przy pomarańczowej zagrodzie dla kóz. Nie zgłaszałam tego, ale teraz kiedy jest event w którym są właśnie kozy, fajnie byłoby móc w końcu z tych zagród skorzystać.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

panna_emma, jeżeli jest to problem który dotyczy tylko kóz i pojawia się od dawna, polecam zastosowanie się do tego poradnika: Gdy gra nie działa, jeżeli czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej nie pomoże proszę abyś dla pewności sprawdziła czy masz aktualną wersję AFP. Jeżeli czyszczenie nie pomoże, wersja AFP jest aktualna proszę Cię abyś napisała zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a dlaczego nie działa? masz na pewno paszę?

6. panna_emma

Wadera czyszcze komputer z takich rzeczy regularnie więc problem powinien zniknąć góra po miesiącu, niestety mam tak od prawie roku, ale zawsze zapominałam, albo zwyczajnie nie miałam czasu się za to zabrać- teraz chciałabym doprowadzić tą sprawe do końca.
    Zgłoszę się do pomocy technicznej, dziękuję za wskazówki :)

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2015
    ^ateba^ lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie możesz postawić pomarańczowej koziarni na podstawowej,zwykłej zagrodzie to z pozycji forum niestety nie sprawdzimy dlaczego tak się dzieje i zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

Bardzo proszę poradnik-jak napisać zgłoszenie: >>>KLIK<<<

Czy tutaj masz może jeszcze jakieś pytanie?

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z powyższym, oraz brakiem dalszych pytań, temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.