Opinie Kozi ogrodnik - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

ja robię. pnącze jest fajne, a misje do zrobienia. Zobaczymy jak to pójdzie.. zadania z wiaderkami skończyłam całe.

2. stoone1

stoone1 Weteran forum

17:00 łąka obsiana i 302 szt różanecznika w stodole , najs 8)

3. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie koniec misji :inlove: jeszcze tylko 2 rzuty na jutro i finito:p

4. PoloMit

PoloMit Komandor forum

No proszę jaka błyskawica;), ja się dopiero rozkręcamxD

5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

gratuluję :)
    u mnie też koniec i sieję na jutro. Tym razem robię szybciej, nie tak jak z wypadajkami ;)

6. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

Witam, Zastanawiam sie dla kogo sa te misje 24h bo raczej nie dla pracujacych.Wracam z pracyo 16.30 i mam czas do 7rano niewiele zdziałam bo czasami potrzebuje spac.W pracy nie mam dostępu do komputera.No wiem nie musze robic ale to zadna rada

7. farmerinha

farmerinha Koneser forum

Przede wszystkim dziękuję bardzo wszystkim za wypadajki:inlove:

Pierwsza misja zrobiona w zasadzie na styk - plan minimum tylko, czyli po itemi może coś jeszcze, jeśli się uda. No i się nie udało :p 2 wypadajki na 2 diamentowe kroki to było za mało xD Z siańska wypadły 3, to myślałam, że z górki, no ale potem już było gorzej z tych krótkorosnących. Ale item jest, więc się cieszę, chociaż to stawia pod znakiem zapytania kolejną misję z wypadajkami...

Podpowie ktoś z czego lepiej lecą tym razem - drzewa czy uprawy? Bo to w tych misjach to róznie bywa -.-

8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Na to nie ma jasnej podpowiedzi. To słynna losowość BP. Ja radzę jak najdłuższe roślinki na start, albo zwykłe drzewa bez ulepszeń. Te możesz posypać skarpetą. Można również posiać sekundowe z kasztankiem wtedy masz od razu ale tu konieczne są zielone kropelki.

9. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Dopiero wrocilam z pracy. Musze jeszcze zrobic raporty. Ze dwa razy moze by sie udalo zebrac i to wszystko. Pewnie cos tam sobie posieje i tyle :)
    Ot tak-dla sportu :)

edit: widze kuponik na kombajnosa-pewnie tyle sie da :)

10. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Dokładnie. I trzeba by było za każdym razem użyć dobra farmy w tym wypadku długorosnące albo sekundowe plus SN.
    Chociaż! Niektórzy jednak skończyli po dwóch zbiorach i to..Goździka..wyleciało ponad 135 wypadajek?!
    To mi jakoś nie idzie, wczoraj zebrałem pierwszy zbiór o godzinie 17:00 i to 18 razy lepszą Hortensję od Goździka i dostałem 111 wylotek, odrazu posiałem następną i o 9 rano dostałem kolejne 105 i koniec końców brakuje 20 szt do itemu, sieję grzyby na 13 i przegapiam czas i jestem na lodzie:cry:
    Teraz wlaśnie zaczynam drugą część, nie łatwo się domyślić, że będzie ciężko:mad: więc odpalam muzykę, zamykam oczy i jadę (chlapię) na maksa :D Ja wam pokażę 8)xD
    Gosia dawaj! Jadyme na maksa xDxD
    Kupony mam jakieś wolne, podrzucę Ci jutro na g&txDxD

11. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Ale sie zrobilam. Uzbrojona po zeby pozbieralam cos tam, pola gotowe i...cos mnie tknelo...zagladam w roslinki do siania a tu...figa z makiem...bo to dzika laka... :) :) Tak jest jak sie czyta byle jak :)
    Mam tam zagrody i ani mysle ich wywalac.
    Dobrze, ze kerstola ani niewinnosci nie uzylam :)
    No to posieje cos do misji w spoldzielni i wracam na kanape :)

btw...Panie Ksiadz...prosze mnie tu nie robic w biblie, ok?
    Kuponiki na GT nie chadzaja...a szkoda...a by sie dzialo...
    G&T... nawet nie wiem czego potrzebuje....cos ze 2 rzeczy obiecalam...

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Roślinka rośnie, zbiór dokładnie o 1:08 i będzie koniec drugiego zadania. Poszło lepiej niż myślałam. Pozdrawiam i powodzenia.

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 1280 badyla8)

14. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Jutro rano koniec. Nie wiem dlaczego zakodowałam że mamy wylotki i eventówkęna przemian..
    A tu od jutra do końca sianie i dropsy..
    Eh.. :sleepy:

15. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Ja na pierwszy zbiór sieje roślinę długo rosnąca która jest akurat potrzebna do misji, ale na drugi zbiór już tak nie robię. Sieje róże igiełkowata która mam najlepiej ulepszoną i po podlaniu i kupie rośnie 10,20h, a jakbym chciała hortensje to ona rośnie 14,40h więc lepiej posiać tą z ulepszeniami roślinę i rano mieć więcej czasu na ewentualne braki

16. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Różanecznik miło było Cię poznać :D druga i trzecia misja z głowy. Teraz ponowna kwestia jak wypadnie po 14 wiosenny nawóz z Hortensji :sleepy: jak znowu mniej jak komuś np z róży to pójdę na działkę i trochę swojego dołożę, albo wysmaruję xD
    O o hej :D o właśnie a propo ulepszeń, dziękuję za przypomnienie, dwa dni temu włożyłem krokusa do uszlachetnienia, bo 20 tysęcy cebuli juz poszło na nic xD zaraz sprawdzę czy cos wyszło, ale w takim tępie to nie wiem kiedy coś uszlachetnie :D

17. krasnoludek10

No tak, jutro też różanecznik:cry::cry::cry: Ale SN więcej na niego nie mam zamiaru chlapać niż na 2 rozsiewy startowe, bo i tak trochę go wychlapałem na wiadra8)

18. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Wszystko by było ok, ale najgorsza praca, od biedy po tysiącu zawieszek zbiorę na telefonie, ale nie chcę tym razem na ostatnią chwilę, dzisiaj zbiór miałem o 13, ale popatrzyłem na zegarek, który nikomu sie nie chce przestawić i faktycznie była 14 :cry: biednemu zawsze wiatr w oczy xDxD

19. krasnoludek10

Aaa, to mi od 13:58 do 14:00 się kwiatki kręciły i przestały dopiero punkt 14xD-.-xD A goździki na Dużych z BN i kerststolem próbowałem zebrać już od czasu kiedy były gotowe, czyli 13:558)

20. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Możemy sobie rękę podać :DxD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.