Opinie Kozi ogrodnik - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szanika-sz

szanika-sz Okazjonalny autor

Mam posiane, ale dość krótką roślinkę a brakuje mi 30 wiaderek. tyle na pewno nie zbiorę więc jak ktos ma wolne sówki to prośba o podesłanie :)

2. farmerinha

farmerinha Koneser forum

po goryczce goździku i cebuli pozostało 11 wiaderek :(

będę próbować krótkimi roślinami...

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zabrakło 17 wiader, może z prosa o 13 wylecą. Ale te wylotki na wiosenny nawóz... Mogę im powiedzieć pa pa.

EDIT: Okej, jednak nie, bo to dopiero pojutrze:p

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2021
  4. hanzos

hanzos Ekspert forum

dziękuje za wylotki, ale jeszcze trochę mi brakuje. Kochani farmerzy zajrzyjcie na giełdę przedmiotów eventowych i i jeśli możecie wesprzyjcie tych, którym brakuje. Pomóżmy sobie. Ja już niestety wszystkie prezenty rozdałam i więcej nie mogę. Więc liczę wyłącznie na darowizny.

5. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Do itemu zabraklo 110 wiader. Trudno. Reszty eventu i tak nie robie-nie mam czasu siac i zbierac oraz kombinowac jak zakonczyc zadanie. Kawka i tarasik :)

Powodzenia walczacym :)

6. -ig54

-ig54 Czeladnik forum

roślinkę wysiejesz ...wystarczy zrobić tylko 2 ,4 i 6 ....dasz radę ...

z kukurydzy ..5

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 kwietnia 2021
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wypadajkowe posty wyjątkowo usunęłam już teraz bo z tego co widzę, to we właściwym miejscu sporo osób jest chętnych do wysłania wiader tak że potrzebujących zapraszam tutaj: >>> Przedmioty eventowe - kwiecień 2021
    Tam też proszę pisać o swoich wypadjkowych potrzebach.

8. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Kozi ogrodnik I
    skończone

9. krasnoludek10

Zabrakło 10 wiader. Posiany goździk na dużych polach z białą i kerststolem oraz oczywiście SN. Mogłyby te wiadra lecieć lepiej.

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2021
  10. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

u mnie brakuje do końca 30 :/ wiec raczej nie ma szans

11. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Kto potrzebuje, to tam sporo chętnych do pomocy. :inlove:

12. Pientaszek6

Pientaszek6 Okazjonalny autor

z kopru wyleciały ostatnie potrzebne wiadra i koniec,czekam na następne zadania,zyczę powodzenia

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Tę misję mam z głowy, brakuje ponad 100 wiaderek...-.-
    Od 14-tej zaczynam sianie różanecznika, zobaczymy ile uda się wysiać.
    W piątek jestem umówiona do stomatologa na 14-tą, z domu muszę wyjechać przed 12-tą, więc farma będzie zamknięta
    i wypadajki pozbieram pierwszy raz dopiero po 19-tej i znowu ich zabraknie :cry:
    Jak pech to pech -.-

14. hanzos

hanzos Ekspert forum

farmerzy pomogą. mi dzisiaj pomogli, więc Tobie też pomogą.

15. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

no i nie udlo sie, nie lubie takich misji

16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

szklarnia zdobyta , dziękuję Wam bardzo :inlove:

17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Usunęłam wypadajkowy offtop...

Pierwsza misja przeszła bez perturbacji, roślinka do drugiej misji się rozsiewa. W sumie to wszystko, co mam do powiedzenia o evencie:pxD

18. krasnoludek10

kurna, nie zdążyłem przez te kwiatki:mad::mad::mad: Punkt 14 się odwiesiły, więc ciekawe czy zaliczyło misję:mad::mad: Dobrze, że w 2 zadaniu, kampanii diamentowej nie było nic ciekawego8) Za to po zbiorze goździka miałem 47 wiader.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To coś tak jak ja.:D
    Ale żebyś Marion nie musiała sprzątać, to napiszę, że martwią mnie skrzynie bonusów z pnącza.
    Niby powinnam się cieszyć, ale zwykle jest tak, że jak coś samo wypada, to już zawartość jest dużo gorsza. Niestety spodziewam się wysypu bonusów zwiększających wyspowe punkty doświadczenia.

20. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Jak to dobrze czytać Rozmowy - przegapiłabym te PNS, bo poradnik przeczytałam tylko przed rozpoczęciem, a teraz dzięki Twojej info zmiana planu, chciał nie chciał muszę zrobić III i V, ale robię je tylko do PNS.:music:

21. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tylko nie siej na super polach a na malutkich, to o 19 zbierzesz więcej, bo z SP tylko 44.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.