Opinie Kozi ogrodnik - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Ja jeszcze nie, ale za chwilkę, bo zapomniałem o białej :p
    Damy radę :D

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Czwarta część gotowa :p

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2 rozsiew zasiany:p;)

EDIT: Wreszcie pierwszy zasiew na małych polach:D

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2021
  4. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Trzecią skończyłam, goździk na noc sprawdził się pięknie, sypnęło wypadajkami aż nadto, zostało 127 niewykorzystanych
    Dzwonek posiany na małych polach, rośnie trochę dłużej ale trzeba go mniej, więc powinno być na luzie.
    Ciekawa jestem jak będą lecieć rękawice, dodatkowa możliwość z oazy wróży chyba że słabo :)

5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Drugi pełny ?? na małych poletkach ? - toś szybki , mnie pierwszy jeszcze nie dojrzał :p ale spokojnie i drugi dziś machnę, bo mam niezłą książkę do czytania, przy której na pewno dotrwam do zbioru tego drugiego :music: i będzie finito z Kozim ogrodnikiem w wydaniu IV-tym .
    Hortensja na rękawice już posiana i... niechby się wreszcie to ogrodnictwo skończyło bo Mietka mi maruda że zaczyna się czuć jak ta koza u woza - tak do kompa uwiązana xD:cry:Nawet w balonie sobie nie może pobuszować bo licencji brak - a na licencje też brak :cry:- ot farmerskie życie :p

6. krasnoludek10

Nie, nie, kochana. Rozsiewy to są na dużych polach a wtedy posiałem 1 raz badyla na małychxD;) A kolejny zbiór o 4 nad ranem albo rano:p

7. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Spokojnie czekam na piątą;) Powodzenia.

8. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Zasiane na 14?

9. krasnoludek10

Na 14 jutro owszem;)

Zbiór rano.

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2021
  10. majka47

majka47 Analityk forum

A mi się takie ewenty podobają i nagrody super!

11. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

skończyłam,czekam do godz14,piąte zadanie z wylotkami-moze byc trudno,ale damy rade,pozdrawiam w słoneczny dzionek

12. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Kozi ogrodnik IV
    skończone

13. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

Czy mi się tylko wydaje czy dzisiejszy ewencik można pominąć? Itemy są podwójne....więc wystarczy już tylko ostatni pyknąć i mieć słoneczna niedziele dla siebie...

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No można, jeżeli zdobyłaś w tej wczorajszej czyli misji IV item Rozkwitająca szklarnia i nie zależy Ci na nagrodach z misji V, no i pykniesz te zadania, w których jest item na rząd z VI misji.

15. krasnoludek10

4 misja zakończona, zostało 305 badyli, z których 201 posiałem z wodą.

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zaliczone
    do poniedziałku luz

teraz trochę uzupełnić zapasy rzodkiewki bo ubyła i szałwii bo ubędzie ;)

17. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

kozi ogrodnik IV skończony :)
    siejemy dalej :D czekam na następne zadanie :p

18. grania.

grania. Analityk forum

Kurka wodna jak zwykle gapa ze mnie. Zapomniałam, że wypadalce będą lecieć z oaz i wczoraj trochę poklonowałam. Ze 400 SP poszło to i bym dzisiaj miała wypadalce z głowy. Ale na pocieszenie ładne przeskoki były to i kilka misji klonowania przeszło do historii. Może dzisiaj przeskoki będą mniejsze 8). Zobaczymy jak polecą wypadalce z hortensji. Dzwonki już mam w komplecie.

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Czekam na godzinę 14, ciekawe jak będą wypadać rękawice.

Mam też mieszane odczucia, gdy czytam w dynamicznym prośby o itemy z tego eventu. Co poniektórzy zaplanowali zdobycie pnącza z itemami tanim kosztem wykonując tylko ostatni etap.
    Nie podoba mi się to żerowanie na dobroci farmerów..-.-

20. KaCytrynka

KaCytrynka Wielki mistrz forum

Mam prośbę, czy mógłby ktoś wystawić, chociaż 200 szt. Rzodkiewki na targ nr 39, bo nie mogę skończyć eventu, z góry dziękuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.