Opinie Kozi ogrodnik - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

teraz zupraw leci lepiej niż z drzew

2. farmerinha

farmerinha Koneser forum

no to się nieźle wykolegowałam z tymi drzewami :sleepy: z 90 z goździka może by wyleciało a tak dużo kombinowania mnie czeka... zobaczymy jak cebula się spisze

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kolejny etap zakończony

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2021
  4. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

U mnie dwie misje zrobione w całości
    Teraz roślina wysiana na wszystko, a z wypadajkami idę torem jak przy wiadrach, czyli pierwszy rzut hortensja, następnie żółta róża i na noc goździk. Przy pierwszej zostało mi ponad 40 wiader, więc mam nadzieję że teraz też wydoli:)

5. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Właśnie odwiedziłam szklarnię. Cebula nie do pokonania, 19 razy ją uszlachetniałam jakaś chyba pastewna, nie daje się nawet modlitwy nie pomogły. Rezygnuję z niej:D

6. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Kwiatuszku dziękuję również za przypomnienie, od rana krokus czekał do sprawdzenia, ale oczywiscie nic :cry:
    Jak tak dalej pójdzie to i z krokusa zrezygnuje xD
    Jutro idę do realnego ogródka, ten mnie tak nie zrujnuje xD

7. farmerinha

farmerinha Koneser forum

A jak dużą szklarnię robisz? Mnie z małych szybko powyskakiwały wszystkie uszlachetnienia oprócz miłości do SN. Nad tym to się namęczyłam sporo. A cebula się przydaje, właśnie mi z niej wypadły 102 wylotki.
    Jak jutro to powtórzy to się może doczołgam do itemu xD

8. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A no właśnie w tym sęk, robię największą, chodzi przecież o tą miłość. A tak przy okazji, misja trzecia zakończona na styk. Zostało 9 szt. nawozu. Pozdrawiam i powodzenia.

9. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Dziś od południa nie wchodziłem na farmę i dopiero teraz przypomniałem sobie, że są przecież misje do zrobienia:p z goździka wypadło 173 nawozu, więc i u mnie już zadanie w pełni skończone:D kilku h opóźnienie, ale i tak udało się zrobić bez problemu...takiego eventu mi trzeba było po tych dwóch ostatnich:wuerg:xD

10. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Kozi ogrodnik III
    skończone

11. puniak3

puniak3 Moguł forum

trzcina 187 wylotek reszta w nocy z krokusa oby tak dalej

12. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

ciekawe co wystawiać...drzewa czy roślinę...na jutrzejsze wypadajki ...a reszta z oaz...?

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja posieję hortensję. Co prawda z drzew też mają rękawice wypadać ale ja mam większe zaufanie do roślin, do których mam też skracające czas wzrostu przetwory z alchemika. A jak braknie kilku sztuk to można "dorobić" w oazie, mają wypadać z każdej hodowli.

14. farmerinha

farmerinha Koneser forum

ja na nawóz wystawiłam drzewa i to był największy błąd... 53 wypadajki w stosunku do 102 wypadajek z cebuli... nigdy więcej drzew :p
    Dziś rano item zdobyty, nie powiem, ulżyło mi :D Teraz ciułam na tajemniczą zagrodę - jeszcze 20 do końca...Ale z tym się w ogóle nie spinam już :)

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Koniec. Zostały 2 nawozy(xD) i 760 różaneczników:D

16. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Kozi Ogrodnik III skończony czekam na następny :)

17. SMOD_Atena

PoloMit, Krokus1219 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. farmerinha

farmerinha Koneser forum

U mnie małe się zdecydowanie sprawdziły, bo w nagrodach pocieszenia wyskakiwało zazwyczaj jakoś 300 szt. cebuli, więc wszelkie starty się wyrównywały, nawet z nawiązką xD na wszystkie uszlachetnienia cebuli zużyłam może z 1000 szt. rośliny. :p

Nawozy z upraw faktycznie wylatywały pięknie, z krótkiego prosa wyskoczyło aż 11, więc misja skończona w 100%. Uff, jak to się jednak nie można poddawać :p Rozsiew dzwonka już czeka, mało rośliny teraz potrzeba, to może kolejną wypadajkową będę sobie mogła odpuścić :D

19. SMOD_Atena

Vaiot mam prośbę - zmniejsz ilość wierszy w podpisie sygnatury, zgodnie z Regulaminem forum:

2.1. Nick, sygnatura, awatar

(...)
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Język podpisu jest dowolny (pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia).

Super, dziękuję i post dla porządku usuwam.

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2021
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zrobiłem dopiero 1 rozsiewxDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.