kotki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika roman1940, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. roman1940

roman1940 Aktywny autor

dlaczego nie z każdego kotka dostajemy prezent tzn prezent jest ale pusty nic się nie wyświetla i nie zabiera uspakajacza kotka, dostałam już 4 prezenty ale mam jeszcze 7 uspakajaczy i z żadnego nie dostaję konkretnego prezentu od kotka tylko wyskakuje pusta paczuszka

Ostatnie edytowanie: 3 sierpnia 2015
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

roman1940 odsyłam do poradnika, >>TU<< znajdziesz informacje oraz oznaczenia prezentów jakie otrzymujesz. Widoczna w okienku nagroda może pokazać oznaczenie cyfrowe, po czym po chwili widoczna powinna być zawartość, proponuję również zapoznać się z >tym< tematem.

3. roman1940

roman1940 Aktywny autor

zapoznałam sie z jednym i drugim tematem,wszystko mam wyczyszczone, dostałam już 4 prezenty ale teraz z paczuszek nic nie wyskakuje żadnej zawartości, myślałam że może to trzeba odczekać np 30 min i po tym czasie znowu dostanę jakiś prezent po dostarczeniu uspakajacza kotkowi ale nic dalej nie mam po otwarciu paczuszki więc coś jest nie tak skoro mam zrobione uspakajacze a nie mogę ich dostarczyć wg reguł gry

stokrotka76 lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

roman1940
    po dostarczeniu uspokajacza dla kotka i kliknięciu w prezent nie pokazuje się okienko z opisem otrzymanej nagrody?

5. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Każdy uspokajacz to prezent więc może powinieneś zwrócić sie do PT jak tak sie nie dzieje w Twoim przypadku.

6. gosial529

gosial529 Forumowy żółtodziób

dlaczego jak dałam 4 kotkom uspakajacze to się nie zapisałam do TOP 1000 jak inni dali też tylko pare i się zapisali a ja nie? Jak w ogóle można zapisać się na tą liste TOP1000?

nikki2676 lubi to.
  7. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Musisz oddać 100 uspokajaczy. Po oddaniu tej ilości każdy dodatkowy uspokajacz spowoduje, że możesz się znaleźć na tej liście.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

9. Pomimo obecności na forum autor nie udziela się w swoim wątku więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.