kot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bestia10698, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

obdarowałam kota 45 prezentami ma już pare a mimo to nadal pojawia się żeby dawać mu prezenty

ale on nie daje mi za darmo ja najpierw musze dać jemu

Posty połączyłam, ponieważ po usunięciu wypowiedzi innego Użytkownika, Twoje znalazły się pod sobą.
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2016
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Vagabondalmond Twój post usunęłam, ponieważ nie wnosi nic do wątku.
    bestia10698 po obdarowaniu postaci kompletem prezentów nadal można przekazywać im kolejne upominki, tym samym zdobywając dodatkowe nagrody z puli. Informacja ta znajduje się w poradniku:
    Zachęcam również do zapoznania się z całym poradnikiem: >>klik<< :)
    Czy mogę w czymś jeszcze pomóc? Masz jakieś pytania? :)

3. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

aha dzięki tak szczerze to troche zagmatwany ten poradnik

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli masz jakieś wątpliwości w kwestii eventu, Moderatorzy oraz Użytkownicy na Forum bardzo chętnie Ci pomogą :) Zachęcam również do śledzenia wątków eventowych, które znajdują się w tym dziale: >>klik<<. Gracze w tematach dzielą się swoimi doświadczeniami, znajdziesz tam również wiele odpowiedzi i wyjaśnień dotyczących poradników, a jeśli masz jakieś spostrzeżenia lub uwagi możesz je oczywiście zamieścić- opinie wszystkich Użytkowników są dla nas ważne :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanka? :)

5. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

nie dzięki można zamknąć

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę spokojnego wieczorku i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.