kot ratownik-item

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by juras, Dec 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. juras

juras Weteran forum

Witam! Kot ratownik, to item ze skrzyni ze skarbami do wyboru,przez gracza kończącego komiks nr2. Sprawdziłem w poradniku gry; zaledwie 25PD, ale niech tam, będzie służył póki na jego miejsce nie będę miał bardziej wypasionego. Postawiłem i zdziwiłem się że:
    - po usunięciu ulega zniszczeniu,
    - owszem daje 25PD, co 10 godzin, ale tylko 4-krotnie,
    W poradniku nie ma o tym żadnej informacji.
    Moje pytanie jest następujące: gdzie znajdę pełną informację na temat cech, tej jakby nie było nagrody wieńczącej zakończenie komiksu.
    Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Akurat ten item to jeden z kiedyś wprowadzonych do gry prezentów sezonowych. Informacje o nim były podawane w OO na starym, niestety nie istniejącym już forum. Widzę, że niestety nie ma tej informacji na obecnym w tabeli itemów ani w poradniku do Kolekcji komiksów. Przekażę zespołowi FAQ i poproszę o uzupełnienie tej informacji. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi, na przyszłość jednak bardzo proszę takie braki, pomyłki czy błędy zgłaszać w tym wątku : >>>FAQ - pod lupą <<<. Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

kota ratownika to najlepiej na pnączu postawić. I daje 25 PD co 10 godzin

4. juras

juras Weteran forum

Chciałbym jeszcze spytać, czy wrzucone do komiksu towary, przepadły bezpowrotnie, tak jak przepadnie nagroda za ukończenie komiksu .....zresztą nieważne, bo pewnie dla ekipy Forum; "nic się nie stało". prócz tego, ze gracz swój wątek umieścił w złym temacie.
    Mam nadzieję, że w przyszłości, nie będzie trzeba zgłaszać podobnych błędów w podanym wątku FAQ pod lupą, bo ich nie będzie. Przy okazji sugeruje poszerzenie tematyki tego wątku o inne niż językowe błędy w grze.;)
    Pozdrawiam

ciekawostka, to pewnie na takim rzędzie z jednym małym polem.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

kgcygan, dziękuję za pomoc.

juras, bardzo przepraszam za brak tych informacji. Tak jak napisałam wyżej, przekażę zespołowi FAQ tę sprawę. A w przyszłości na pewno nie unikniemy błędów czy pomyłek ( za co z góry bardzo przepraszam ), bo choć wszyscy staramy się pracować jak najlepeiej, to nie myli się tylko ten co nic nie robi.

Towary oddane do komiksu po jego zakończeniu przepadają, a Gracz otrzymuje nagrody w postaci PD , SG i wybór jednej z trzech w końcowej nagrodzie w skrzyni ze skarbami.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Edycja : Twoje posty przywróciłam do wersji po moim połączeniu i bardzo proszę zapoznaj się z Regulaminem forum, a szczególnie z tym punktem :

2.12. Edycja postów po moderatorze

Zabronione jest edytowanie swoich postów, które zostały edytowane przez członka ekipy.

Kara:
    5-31 pkt

Tym razem upominam słownie.

Last edited: Dec 4, 2015
  6. juras

juras Weteran forum

SMOD_Ateno, znam ten punkt regulaminu i kiedy zauważyłem post pod postem, edytowałem i połączyłem. Widać zrobiliśmy to jednocześnie. Edycja MODA jest pewnie widoczna dopiero po odświeżeniu, stąd taki bałagan. Przepraszam.
    A co do sedna sprawy komiksowej, to proszę to potraktować z przymrużeniem oka, wiadomo, że przy tak rozbudowanej grze, będzie się zdarzało, ale wytknąć nie zaszkodzi.:p
    Miłego weekendu

P.S...a pisałem już , że temat można zamknąć?

7. SMOD_Atena

Widzę historię edycji postów, moja była wcześniej ;)

Jeszcze raz dziękuję za wytknięcie, zmobilizuje to nas jeszcze bardziej to jeszcze lepszej pracy i mam nadzieję, że będziesz z nas zadowolony choć troszkę.

Nie pisałeś że temat można zamknąć, ale skoro nie masz już dalszych pytań odnośnie Kota ratownika to temat zamykam, dziękuję za życzenia i wzajemnie miłego weekendu życzę.

Thread Status:
Not open for further replies.