koszyk eventowy a przedmioty evntowe vs stałe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agniecha$, 16 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

nie daj mi spokoju pewna kwestia [​IMG]
    drzewo flaszowca i zagrody Kuki jak i ulepszenia z koszyka to są stałe czy eventowe ?

i czy nie powinno to być oznaczone ?
    bo każda z opcji daje co innego i w zależności czego gracz będzie oczekiwał po zakupie tychże koszyków zostanie oszukany

rozumiem że rośliny nie są rozróżnione na stałe i eventowe i po zakupie koszyka zadziałają do eventu

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Wszystko co znajduje się w koszykach to przedmioty czasowe, czyli takie, które po evencie znikną (zostaną wymienione na PD/SG/TPD). Stałe drzewo i zagrodę z ulepszeniami można zdobyć wyłącznie jako nagrodę za wykonanie zadań eventowych. Dla wyróżnienia przy każdej z tych pozycji dopisano, że jest to przedmiot stały.
    upload_2025-7-16_17-27-45.png

Też uważam, że przedmioty te powinny się jakoś różnić w grze skoro będzie można mieć równolegle oba rodzaje - czasowy i stały. Można by próbować pozmieniać nazwy, ale z tym jest zawsze duży problem i nie chcieliśmy pogłębiać zamieszania. A przy koszykach w FAQ dodamy informację żeby nie było wątpliwości.

Czy masz jeszcze pytania?

marmlada i agniecha$ lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dziękuję za odpowiedź :)

znaczy mnie nie przeszkadza podobna nazwa nawet jest to na swój sposób strategiczne ale brak tej informacji przy koszykach
    ale już wiem że będzie dodane
    super
    Dziękuję :)
    nie mam więcej pytań

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W takim razie zamykam. Miłego wieczoru:)

agniecha$ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.