koszt powtórnego rozegrania gierki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oset53, 18 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jeśli w rozegranej gierce otrzymałam 20 talarów ale przekroczyłam czas to za powtórne rozegranie tej samej gierki ile muszę zapłacić 2 czy 1 pudełko z ciastkami? w poradniku nie ma takiej informacji.

2. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Wg tego co jest napisane w poradniku:

• Czas minigry można wielokrotnie odnawiać - każdorazowo kosztuje to 1 x Pudełko z ciasteczkami; przycisk zresetowania czasu gry znajduje się w górnej części okna:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. oset53

Nie rozumiem, chciałam wrócić do wcześniej rozegranej gierki a nie przedłużyć czas aktualnie rozgrywanej.
    Czyżby to było równoznaczne? powrót do rozegranej a przedłużenie rozgrywanej w danym momencie ? Po prostu po pewnym czasie zauważyłam że nie mam plusa przy wcześniej rozegranej gierce.

4. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Z tego co widzę u siebie to rozegranie ponownie danego poziomu kosztuje tak samo 2x pudełko. 1x pudełko pewnie dotyczy wydłużenia czasu jeżeli on się skończył i nie zrobiłaś wszystkiego w danym poziomie ale musisz przed zamknięciem się okna pewnie zresetować czas i to kosztuje 1x pudełko.

oset53 lubi to.
  5. MOD_Solmyr

Jeszcze dopytam jak to dokładnie ma być i dam znać :)

oset53 lubi to.
  6. MOD_Solmyr

Jeżeli grając w grę stwierdzamy, że nie zmieścimy się w limicie czasu możemy dokupić ten czas płacąc jedno pudełko. Jeżeli zmieścimy się w doliczonym czasie to otrzymamy nagrodę dodatkową.

W przypadku kiedy nie mamy jak przedłużyć czasu (brak pudełek), lub wyjdziemy z gry to chcąc zaliczyć nagrodę dodatkową trzeba zapłacić dwa pudełka i grać od nowa.

Chcąc zgarniać nagrody dodatkowe jak najmniejszym kosztem najlepiej mieć kilka sztuk pudełek w zapasie gdyby tych kilku sekund zabrakło. Zawsze to taniej wyjdzie niż zaczynać poziom od nowa.

Mam nadzieję, że się trochę rozjaśni :)

pepe2013 dzięki za pomoc

Daj znać czy masz jeszcze jakieś pytania w tym temacie :)

oset53 lubi to.
  7. oset53

Dziękuję bardzo, teraz wszystko jest jasne jak słońce:)

8. MOD_Solmyr

Dziękuję w takim razie temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.