Kostki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 22 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam. Rozumiem ze jak mam 2 kubki do gry to moge rzucac koscmi max 6 razy i bez wzgledu na wynik dopisze mi 2x 10 gwiezdny talar? Miałem 2 kubki zagralem raz i dopisalo mi 10 gwiezdy talar drugi kubek zniknal i nie mialem mozliwosci gry. Tak ma byc czy to kolejny blad przeklamanie oszustwo?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To żadne oszustwo, gdybyś przeczytał poradnik to wiedziałbyś, że tak powinno być i nie wysuwałbyś takich oskarżeń. Cytaty z poradnika Uszczęśliwić marudę:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. nowicjusz

Nie wysuwam oskarzen tylko pytam. Czyli majac 2 kubki wejsowke za kazdym razem stanowi2 x kubek do gry to otrzymam 10 gwiezdny talar?

4. SMOD_Atena

Tak, każda minigra wymaga 2 x Kubek do gry w kości, za każdą minigrę otrzymasz 10 gwiezdnych talarów oraz punkty naliczane po prawej stronie.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. nowicjusz

6. SMOD_Atena

Skoro ok, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.