Opinie Kosmiczna gra w kości

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Mar 8, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

46/65 jeszcze walczę haha

2. grania.

grania. Baron forum

Z piccolo uczeń Ingrid - chyba wzięli pod uwagę, że wypstrykałam się wczoraj z SP xD. Zdobyty w 135 gierce. Lecę dalej, bo kwiecia u mnie w bród. Chyba dolecę do końca. Na wypadajki sieję ulepszoną hortensję i tak z jednego pola kręci się koło 150 wypadajek. Zbiór 2x dziennie. U mnie brak pokera z trójek.

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Piccolo dało Nieumarły skarb a skrzynki 2szt. SP i jakieś PD - nie popisały się.
    U mnie też brak dwóch pokerów i chyba już nie będzie bo jak lubię grać w kości,
    tak już mam naprawdę dość tej szulerni:pxD

4. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dzień dobry :) u mnie pnącze zdobyte, 35 nagród odebrałam :) Powodzenia wszystkim walczącym, nie dajcie się przechytrzyć ;D

5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Też mam takie 2 uparte pokery
    a właściwie, to właśnie ich nie mam :cry:xD:p

6. Aisha1969

Aisha1969 Półbóstwo forum

do pikolaka jeszcze 4 kroki im bliżej tym kości lecą co raz gorzej na 7 gier raz trójka raz kareta a potem 5 x 1 para , ale dobrnę tam nie odpuszczę oszustom :) na 122 gry z pokerów brak tylko jedynek :)

7. grania.

grania. Baron forum

A ja ślepa myślałam, że brakuje mi tylko pokera z 3, a tu jeszcze na koniec dopatrzyłam się, że nie mam z 6 xD. Całość ukończona w 196 ruchach, średnia spadła do127,5, bo na koniec szukałam tych pokerów i różne dziwne decyzje podejmowałam. Z neonków małpki. Kwiecia jeszcze zostało. to jak dojdą wypadajki to jeszcze tych pokerów poszukam.

8. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Pnącze jest i chyba wystarczy :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A nagrody w sklepie wykupione? bo ja prawie zapomniałam, że tam jeszcze co nieco można zdobyć :oops:
    U mnie rząd chmur też już jest i Piccolo w pasku, na razie nie wystawiam bo jakoś mi nie tęskno do kumpla czy innego kijka :p
    Do końca jeszcze prawie 3 tys. punktów ale może jakimś cudem się uda, dyniowego uruchomię bo koło nie chce zbytnio współpracować ale gra w kości to u mnie event numer 1, lubię :inlove:

10. mar1sz

mar1sz Okazjonalny autor

U mnie 80 gier średnia spadła do 133 i tylko jeden poker:mad:

11. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

73 gierki za mną... Teraz już sieje bo zostało jeszcze trochę czasu do końca event.... Nie mam parcia na piccolo bo na razie mam 9 tys punktów z prawej strony..... A myślę że bonusy bardziej mi się przydadzą na wielkie łowy :p

12. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

67 gierek za mną pnącze jest czyli cel zrealizowany :) A w kości dalej gram ile ugram to moje ;) Trafiłem pierwszy mój baobab ( Wielkie Super Drzewo ) także jestem mega zadowolony a dostałem ze skrzyni zagadkowej drzew ;)) Aaa jeszcze trafiłem drugi poker jedynek :) 9450 pkt jak na razie ;) Walczymy dalej o jak najwięcej dobroci w tym evencie ;)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Koniec wg planu.
    Nawet kilka gier więcej, bo wczoraj rano miałem +1 i jeszcze na noc posiałem badyla.

Losowość taka, że niech ją...
    Poker mnie omijał szerokim łukiem.

Pnącze oczywiście też się nie spisało.
    Tak wygląda pikolo z "kunf-fu":

I nawozowiec z "wyposażenia XI":

No nic, może za 8 dni...

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Plan minimum zrobiony :)

67 /9600

wylotki bez kombinowania z alchemikiem i umawianiem z Jaśkami ;)xD
    z tego co na start (szarłat) i z eventówki i zostało

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja dostałam 2 perfumki , z picolo kumpla. Z tych kumpli to już mogę zrobić druzynę piłkarska z całym sztabem....
    A tak czekam na opryskiwacze... w ilości 3 sztuki i nic.

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pnącze wczoraj z picolo magiczne ze szkrzynki PD 72/43 gierek trzy pokery wpadły

Last edited: Mar 13, 2023
  17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

80 gierek za mną, tylko 1 poker z "6" a GT 1600. Chyba nie dolecę do końca.
    42 nagrody zebrałam

18. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Udało się trafić dokładnie 25 tys., a do kompletu na tablicy rzutów, brakuje tylko pokera z dwójek, popracuję nad nim, ale to już poza konkursem.

Jednak da się wyrzucić.

Last edited: Mar 13, 2023
  19. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Nagrody w sklepie jeszcze nie ruszone ale też nie ma tam niczego na czym specjalnie mi zależy więc te kilka srebrników powinno wystarczyć. Pokerków, karet los nie daje to i do skrzyneczki z 8 tys. brakuje. To jak ścigać się z wiatrem ...:)

20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

1550 brak do piccolo, pokery 4: jedynki i szóstki, zastanawiam się czy brać ten najlepszy item. Tajemniczości już wzięłam.

Thread Status:
Not open for further replies.