Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

dotarłam do j.cytryny :inlove: jutro idę dalej średnia spadła do 133 ,brak pokera z 1,2,4 , w sklepie sporo już wykupiłam :):music:

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Miałam plan tylko do pnącza a udało się zdobyć j.cytrynę i do końca brakuje jeszcze1950 punktów.Z 2-go piccolaka wiecznie poszukiwanie skarbów.

3. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

John też już jest na pokładzie :inlove: brakuje mi 2,5 tyś do końca, ale to już na spokojnie będę człapała do tego piccolo, w sumie fajna rozgrzewka przed wielkimi łowami, bo przynajmniej się sprawdziłam i myślę, że tym razem byłabym w stanie zrobić te łowy do końca (o ile będzie drzewko nawozowe do zdobycia) :music:

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z piccolaków dostałam:cylinder,poszukiwacze skarbów i zabawa w wodzie,mogło byc gorzej ale zadowolenie średnie 8)8)

5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Witam!
    Ogólnie nie jest najgorzej, jeszcze troszkę i też skończę. Na razie to skończyły mi się bonusy oczywiście poza CMJ. Z dwóch pikolaków to dwa razy nieumarły skarb, mam już ich 6, liczę teraz na florenowca;)

Jak dojdę do końca a zostanie trochę czasu i siły spróbuję rozpracować te pozostałe pokery.

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

koniec ,ten ze złotym zębem na koniec strzelił mnie kijkiem pogo z ostatniej skrzynki pikolaka xD wykupiłam wszystkie itemy prawie wszystkie zagrody, sadzonki , wejściówki;) jeszcze trochę podłubię :)

7. dana7317

dana7317 Analityk forum

Czuje się jakbym zdobywała ,,tysięczniki''...
    Choć wiatr i deszcz w oczy idę z mozołem w górę, bez zielonych kropel ciężko idzie ale się nie poddaje...
    na 13 000 Góra Lori (już prawie- rozbiłam obóz na 12750 bo Puchary się skończyły za 3 godziny dostawa ma przybyć)
    następny przystanek 15 000 Góra Ligustr ...
    gdzieś tam cała we mgle -Cudowna Góra Piccolo -18 000
    i na 23 tysiącach marzenie prawdziwych śmiałków niedościgniona Góra Gór -John Cytryna...
    Czas ucieka nieubłaganie i niedługo się zamknie okienko pogodowe i zdobycie będzie niemożliwe...
    Oby tylko starczyło mi tlenu ...xD

8. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Dzisiaj jest Dzień Mężczyzn, a tu cisza. Chyba kobitki farmerki grają w kości i zapomniały o farmerach hihi
    Zatem wszystkim Panom życzę dużo zdrowia , szczęścia i miłości i niech radość w Waszych sercach zawsze gości:)
    Wszystkiego Najlepszego!!!
    Event prawie skończony, jeszcze troszkę z prawej strony jest do zrobienia.

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2024
  9. klonek68

klonek68 Generał forum

190 partii rozegrano i już xDxDxD koniec całości ufff....wystawiam piccolo ;)

10. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Bardzo przyjemny event. Lubię grać w kości. Na początku szło bardzo słabo ale pod koniec trochę nadgoniłem. Mój cel to 15tyś pkt. Zobaczymy czy się uda. Z piccolo wypadły kwieciste. :inlove: Średnia punktów z gier 154. [​IMG] [​IMG]

11. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Do Jaśka brakuje mi jeszcze 2410 punktów. Ze średnią 135 na gierkę powinnam zdążyć do końca eventu. 8)
    Z pikolaków dyniowy i parasolka. Trochę bonusów odpaliłam do eventówki, żeby nadgonić, bo moje koło mnie nie lubi wyjątkowo. Od kilku eventów nie dostałam żadnego bonusu do stodoły czy do roślinek. Ale szczęśliwe kości ładnie z oaz leciały, szczególnie ze zwierząt z Bahamy.
    Zdecydowanie jeden z moich ulubionych eventów :D:D

12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ewnt zrobiony , tzn lewa strona , mimo że półtorej dnia był człowiek z dala od komputera ;)

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

lewa strona zrobiona prawa cienko Borsty mnie oszukuje :oops: z picolaka bajkowe zródło -.-

14. grania.

grania. Baron forum

Całość wykończona. ze złotymi kośćmi poszło 193 gierek, dwie musiałam dorobić bez złotych kości, Piccolaki grzeją się na leśnej, zobaczymy co z nich wyjdzie, W sumie wystawiłam 6, bo też te z poprzednich ewentów. Do kompletu zagadkowe drzewa i zagrody - może pręgowiec by się objawił. Ewent przyjemny średnia koło 130pkt. Brak pokera z jedynek. Za to sporo karet - szczególnie z dwójek. Na pola powrócił powojnik do spółdzielni, Jeszcze trzeba zapakować oazę na hodowlany, bo są obniżki - podobno byle czym oprócz zombiaków.

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Chyba muszę pójść do Ciebie na korepetycje.;)xD
    Właśnie skończyłam:

Niestety średnia słaba, no i nie wszystkie pokery trafione.:sleepy:

Czemu piszesz "półtorej dnia"? Przecież dzień to facet nie kobitka.:p
    Ten dzień - półtora dnia, ta godzina - półtorej godziny.

16. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

jeszcze 2000 punktów i koniec

17. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Udało się skończyć.Na razie z Piccolo Kwieciste i Uczeń Ingrid .Ostatni wystawiony na łąkę i ciekawa jestem czym mnie zaskoczy.o_OOby nie jednym z ulubionych przez wszystkich:p Teraz pogram dla zgarnięcia reszty nagród.

18. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Z picccolo bajkowe żródło x2 i zabawa w wodzie- no i fajnie o_O

19. incasent

incasent Ambasador forum

Weekend w kasynie:

Troszkę za dużo roślin wysiałem, ale doclickam, wykupię cały sklepik ;)

Gratuluję wszystkim, którzy ukończyli i życzę powodzenia wszystkim, którzy jeszcze walczą :)

20. grania.

grania. Baron forum

Z 6 wystawionych piccolaków: nieumarły skarb, dyniowy, kwieciste, cylinder iluzjonisty, wieczne poszukiwanie skarbów, no i oczywiście kijek pogo, Całkiem nieźle. 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.