Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja zacznę za jakieś 2 godzinki rozsiewxD

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Szału nie ma z 1-go piccolaka oczywiście kumpel walczącym powodzenia życze.

3. PoloMit

PoloMit Komandor forum

U mnie też już po zabawie...

Gratuluję tym co ukończyli a powodzenia jeszcze walczącym;)
    Pogodnego dnia dla wszystkich:inlove:

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Po nocnych zbiorach , przy pomocy dyniowego i farta na kole 2x 100% xDxDxD i ja zakończyłem lewą stronę . Do zakończenia prawej jeszcze 10000 ale tu już powolutku mam czas , jeszcze 134 godziny ewentu.;) Z Piccolo wyskoczyli wieczni poszukiwacze;)

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2024
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Za intensywniejsze sianie wezmę się w niedzielę - będę miała wtedy więcej czasu. Prawdopodobnie szybko skończę, bo planuję siać na małych polach z jakimiś bonusami (jeszcze nie wiem co uruchomię) i z SN. Póki co wyciskam z Jaśków Cytryn siódme poty i z drzewek szczęśliwe kościxD Mam ich na razie 105 szt. Zaraz wpadnie parę dodatkowych (wystawiłam zagadkowe drzewa) i na noc znów dam drzewka XXL. Dziś rano dostałam z nich 25 kostek, liczę że co najmniej tyle znów wpadnie...

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja jeszcze walczę z lewą stroną ,koło strajkuje odpaliłam 2 dyniowe i dotarłam 63/70 ,za 50 min zbiór badyla :)

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

mam nadzieję :) 20 gierek za mną :p

8. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Prawa strona już za mną, teraz zostaje tylko lekko ponad połowę lewej do zrobienia. Po 72 gierkach mam średnią 169, więc fajnie byłoby to utrzymać i zmieścić się w 150-160 gierkach, ale zobaczymy co będzie dalej. W slotach mam +200% i sieje na super polach, więc chyba powinnam zdążyć do końca eventu :music:

9. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

witam,zebrałam teraz drzewa i pokazało mi 3 szczęśliwe kości,weszłam do młyna i okazało się że mam zapisaną tylko jedną,co jest grane?:mad:

10. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Ja też już lewą stronę zaliczyłam.Więcej czasu na grę będę miała dopiero w niedzielę.Teraz skupię się na sianiu.Nie mam dużej średniej ale jakoś to przeboleję. Może wróci BB i Dzień obniżek?

11. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Jest ogloszenie o BB na sobote i niedziele ale obnizek nie ma . Wiec chcac dzialac w oazie z koscmi trzeba troche tej paszy zuzyc :( ale jest tez promocja na zakup paszy.. xD

12. incasent

incasent Ambasador forum

U mnie jeszcze rosną drzewa :)
    W weekend pójdę do kasyna [od święta] ;)
    ----
    Co do święta...
    Najlepsze życzenia dla wszystkich Pań :)
    Radości, miłości, wytchnienia i spełnienia wszystkich marzeń :) Wszystkiego najlepszego! :)

13. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

Pieknie dziekuje za zyczenia

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Skończyłam.

15. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Wykręciłam 200 imprezowych i ani jednego bonusu do stodoły, nawet +1 żadnego za to w dym żółtych warsztatów i śmieszne rzemiosło, które na rynku jest warte parę tysi sianogroszy. To imprezowe koło to już jest dno.

16. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ja miałem to samo,uznali że lepiej dawać wyprzedaż imprezowych i zarabiać ,a na Kole figa z makiem

17. Montwa

Montwa Baron forum

Nie, no tak to nie może być. ;)
    Ja jeszcze nie ochłonąłem po wczorajszych nerwach przez oazy, a tu już pokończone. o_OxD
    No to żeście mi dziewczyny wjechały na ambicje. xDxDxD
    Koniec odpoczynku. ;) Trzeba wprowadzić plan B. ;) Tylko jeszcze nie wiem jak. ;):p

Przyłączam się do życzeń - najlepszego, drogie Panie. :inlove::inlove::inlove:

.

18. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Dziękuję za życzenia Panowie:inlove::inlove::inlove::D

Jeśli masz dużo Super Paszy na luzie, to radzę jednak skorzystać z oazy i obniżki za 1 SP od soboty.
    U mnie bodajże z 15 wsadów miałam 144 kostki, resztę dosiałam:)
    Powodzenia i trzymam kciuki;)

19. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Miałem nie robić do końca ale zobaczyłem wasze posty i skończyłem :)

20. Montwa

Montwa Baron forum

A dziękuję bardzo. :)
    Powoli w głowie rodzi się ten plan B. :)
    Tak więc jestem dobrej myśli. :)

.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.