Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Jedna z moich ulubionych gier, tylko trochę za dużo ryzykuję w polowaniu na pokery.;)xD
    Podstawa jest, chwalę się tym co mam, bo średnia spada.:D
    Powodzenia w kasynie.:)

2. Jabłuszek

Jabłuszek Forumowy żółtodziób

Jakie rzemiosło polecacie użyc aby maksymalnie skrócić czas dorastania z super nawozem?

3. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

krestol i biała niewinność

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Gratuluję Aniu :)
    Ja jeszcze jeden zbiór

5. Jabłuszek

Jabłuszek Forumowy żółtodziób

dziekuje!!

6. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Witam:) pnącze zdobyte, itiemy wystawione a za parę godzinek zobaczymy co z picolaka wyjdzie. myślę , że jak zwykle "zabawa w wodzie" ;) teraz już na spokojnie dostukać do drugiej skrzyneczki. Życzę wszystkim powodzenia i miłego wieczoru:D:D

7. renia111979

renia111979 Mistrz forum

na 54 rozegrane - całe 6500punktów, jeszcze jeden zbiór i pnacze bedzie , reszta ile wyjdzie, bez spiny

8. bacowa70

Dziękuję Wojtku :)
    Dobrze, że są jeszcze takie eventy, w których można się pobawić.:)
    Zastanawiam się tylko czy siać eventówkę, a na noc dać drzewka, czy nie bawić się w oazy i drzewka tylko teraz już samą rośliną dojechać do końca.

9. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Cała główna drzew najdłużej rosnących i kilka pełnych wsadów do oaz zaowocowało jakże zawrotną ilością kostek w liczbie sztuk 38 hmmm....

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja jeszcze dwa razy posieje i wystarczy. Całości nie robię

11. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Nie wiem jak to będzie z drzewek poleciało całe 10 kości. Ponadto zrobiłem jeszcze ze 100 hodowli i poleciało 7... Byle do pnącza na więcej nie liczę... (17 gier rozegranych i 2340 punktów)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2024
  12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie wiem co dziś ze mną nie tak. Rano odebrałam od Franka +1 do zbiorów i poszłam do pracy :cry:xD ...zamiast wykorzystać do eventu 8), a teraz nie zauważyłam, że już nie ma BB i obniżek i zebrałam całą oazę, po czym całą zapakowałam xD.
    Chyba posadzę te drzewa i na dziś farmę odpuszczam...

13. incasent

incasent Ambasador forum

No i to się nazywa zabawa w kasynie! :) - Gratulacje Aniu! :)

A taki miał być ciężki event :D
    Gratuluję wszystkim, pożytku z pnącza życzę ;)

14. renia111979

renia111979 Mistrz forum

sam event prosty, natomiast niewykonalne zrobienie całej prawej strony8) oczywiście jak dla mnie xD może jednego picolaka z prawej zgrane przy dobrych wiatrach

15. bacowa70

Dziękuję Piotrku. :)
    Trochę późno wylosowałam na kole 200% i gdybym chciała wykorzystać bonus, to miałabym w kasynie nocny pobyt.
    Niby prawidłowo.:D

16. Ania

Ania Moguł forum

I po ewencie powodzenia życzę i wszystkich pokerów :)

17. McSnake

McSnake Czeladnik forum

Gratulacje!
    U mnie dopiero Jasiek osiągnięty po 169 grach. Póki co średnia - 136 i powoli spada.

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

lewa strona skończona,jeszcze zostało pare szczęśliwych kości to odrobine pogram z Borstym ;)

19. Ania

Ania Moguł forum

Dziękuję, ja na prawą stronę 180 gier rozegrałam i dalej będę robiła aż wykupię wszystko:)

20. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Ja spóźniona dopiero zaczynam, a tu część już skończyła event xD
    Tym razem koło dopisało:
    To chyba rekompensata za spowolnienie i zacinanie gry, bo ciągle odświeżać trzeba :sleepy: Bonusy w slotach siedzą, przed zbiorem odpalę jeszcze wszystkie dyniowe, to roślinkę powinnam w miarę szybko wysiać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.