Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Z jednego pełnego wsadu oaz 12 kostek, z drugiego - 11 :p i skutek uboczny xD

Powodzenia wszystkim życzę i wielu kości ;):p:)

2. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Zbiór całego pola z drzewami poskutkował porywającą ilością kości, w ilości aż 10. Chyba ostatecznie wyleczyło mnie to z walki o Jaśka, pozostaje zadowolić się pnączem. xD Ewent jak zwykle nie wystartował tak jak trzeba, jako roślina miała być kosmiczna chwała gracza, a jest zwykła. :p

No nic, powodzenia! :)

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Z całego pola wierzby całolistnej (23h) i sporej armii Jaśków wypadło 41 kostek. W 2 poprzednich edycjach z mniejszą ilością Jaśków wyciągałam z pola ponad 100 kostek. Tym razem kurek bardzo mocno dokręcony.
    Borsty i Canalio przeciągnęli strunę -.-

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

na chwile obecna mam 30 szczęśliwych kostek,z drzewek 20h dostałam aż....7szt :cry:
    natomiast wykorzystuje oazy wsady po 130(dzień obniżek za 1SP)
    I-8 szczęśliwych kostek
    II-15 szczęśliwych kostek + 95 kubków
    III -9 szczęśliwa kość + 101 kubków
    IV -7 +105
    V -9+100
    VI - 8+98
    VII -14+101
    VIII -14+99

czy zrobię całość nie wiem,napewno do pnącza,z darmowgo kubka niestety wylazła tylko 3 -160pkt :( :( ,uzupełnie jak zbiorę oazy 8)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2024
  5. incasent

incasent Ambasador forum

19 jaśków, pizzeria, turbo dynia - finał -> 23 szczęśliwe kości...
    No tego to jeszcze nie grali....
    Trzeba będzie ruszyć bonusy z paska na wysianie roślin i wychlapać troszkę SN na wylotki. A za chwilkę Wielkie Łowy...
    No nic, trzeba założyć gumiaki i trochę popracować ;)
    -----
    Powodzenia dla wszystkich! :)

6. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

2x pełny wsad oaz i po 10 kostek

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ja z pola drzew i trzech wsadów oaz mam już 75 szczęśliwych kości. Teraz tylko wysiać badyla Gałęzie ośmiotyczna opieka, faraon, opowieści zagrody zimowego słońca, dla lotniska, skracają drzewa xxl posypane turbozośką do 1,30 godziny.

Edycja:
    Ze 142 drzew xxl wypadło 15 szczęśliwych kości

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a moje drzewa zastałam zebrane,mimo wyłączonego automatuo_O:eek::cry::cry::sleepy::mad:

9. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No to powolutku sobie sadzimy na małych polach [​IMG]

10. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

ja w oazie uzyskałem 1533 kubki i 174 kostki teraz zabawa z badylem zostaje

11. -mala159-

ile wsadów ?

12. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

nie wiem nie liczyłem 12 albo 14 nie liczyłem ale wnioskuje po perfumach miałem ok 13 tyś mam 5,5
    jeszcze bym powalczył w oazie ale musze uciekać na trening więc zostaje to co jest

13. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

To ile ty wsadów zrobiłeś? ja pełne 6 razy i mam 45 kostek.
    Ha ! widzę już wyżej odpowiedź, czyli dwa razy tyle co ja. Gdybym zrobiła jeszcze 6 u mnie zapewne byłoby 2 x 45= 90 u ciebie 174.

14. Montwa

Montwa Baron forum

Z pełnego wsadu w oazie wypadło 9 szczęśliwych kości. o_Oo_Oo_O

Dziekuję, nie tykam tego więcej. 8)

No to odpoczynek. xDxDxD

.

15. -mala159-

myslę,że tych wsadów było duzo wiecej ,bo z kazdego wsadu u Ciebie wychodzi po 12 kości szczęśliwych,chyba nie mozliwe,bo u mnie tylko raz wyszło 15szt a tak to ponizej 10 8),post #64 tam wrzucam ile dostaje ze 130 wsadów.
    Teraz chyba bedzie ostatni wsad i kosci powinno być na całą lewą stronę + odrobina nadwyzki 8)8)

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Z pola z 5cioma ogrodami: w każdym całolistne + kilka baobabów dla sprawdzenia +wierzby iwy i brzozy, czyli min. 21h rosnące drzewka. to dało 26szt. kości. Myślałam, że mało, ale jak czytam forum to chyba jednak nie...
    Z oazy:10szt.
    Szkoda, że z magicznych drzew nie lecą :p

Zamiast CMJ wrzuciłam bonus +100% do stodoły (mam 16 nie wiem skąd o_O; pewnie ze skrzynek). Dobre to na rozruch eventówki i przy okazji na owoce z drzewek. Na noc i wyjście do pracy przestawiam się na drzewka, ale do wieczora trochę posieję eventówki, żeby w weekend odpalić bonusy, zakręcić kołem i szybko skończyć. Tak jest plan...:)

17. grania.

grania. Baron forum

coś mi eię wydaję, że z oaz kostki lecą zależnie od wsadu, Z pełnego wsadu zombiaków podstawowych wyleciało raz 10, raz 17, z niegźwiedzi 5 i z osłów 5, może to tylko zbieg okoliczności, ale na razie postawię na zombiaki. 8) Z 20 zagadkowych drzewek wyleciało 5, a rosną tylko 5h, a z reszty pola 20h w tym 5 ogrodów tylko 17. I tak na razie trzymam drzewka, bo nie mam czasu pilnować zbiorów. Dzisiaj trochę poklonuję, do soboty drzewka na polu, a w sobotę zobaczę ile będzie złotych kości to posieję z małymi dopalaczami. poprzednim razem średnią miałam 132 o ile dobrze pamiętam - to trochę trzeba nasiać.

18. Ania

Ania Moguł forum

Witam wieczorowo

Lewa strona zrobiona a prawa na 42 słabo

19. kamder

kamder Hrabia forum

U mnie też wskoczył ;)

Na jakieś 11 - 12 pełnych wsadów wyszło tyle kostek:
    Reszta może wyleci ze drzew :).

20. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

....

na rozgrzewkę....
    darmowa gra - 40 !!!!
    już 100 do tyłu na starcie....
    xDxD

chyba nie warto wytaczać ciężkich dział dla 7,5%PD więcej z pola....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.