Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no niestety mnie wywala ide sobie bo juz nie mam zdrowia

2. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Już powinno wszystko działać.

4. Montwa

Montwa Baron forum

...
    Rysiek wrócił. :D
    I tak go energia rozpierała, że popaliło wszystkie styki w grze. xDxDxD

.

5. justi_j

justi_j Okazjonalny autor

no i udało się! ! tylko 189 rozgrywek i mam (pierwszy raz!) skończony pasek po prawej. teraz rzucę sobie kostką dla relaxu;)

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja od paru dni poluję tylko na pokera z czwórek w sklepie nie wykupiłam tylko gwiazdek , z.bananów i kuponów mam ich pod dostatkiem ;)xD

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

To ja tak poluję na pokera z piątek :D przy okazji dokupuję coś ze sklepiku, bo na półkach jeszcze sporo towaru ;)
    Może troszkę bez zastanowienia wykupiłam na początku wszystkie itemy, a nie były potrzebne do pnącza ;)

8. dantic3

no i dobrze ze sie znalazł:Dgra wróciła Jaśka bede miała :) na wiecej nie licze

9. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

nie wiem czy dojdę do jaśka bo mam 161 gierek i 77 nagród. Ostatnie 2 gry to pokery z 6 i 3, brakuje jeszcze z jedynek. Punktów mam 19280.

10. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

110 gier i 14 150 ptk. I na tym kończę. Słabo mi ta edycja poszła. Dużo par mało pokerów (z pokerów brakuje mi do 1, 5 i 6) w poprzednich edycja gier w kości szło mi lepiej. Ale pnącze zdobyte i jest git. Szkoda że ostatnio nauczyli się dawać itemy na pnącze z plusem i trzeba czekać na nie z utraceniem plusa :sleepy:

11. dantic3

Jasiek jest:) sieje dalej ale do końca nie dojade :music: z picolaka wyszło drzewko ale magiczne

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No tośmy jednakowo zostały wynagrodzone za tą orkę :p bo i mnie tą magicznością losowość uraczyła.
    Zrobiłam do końca - na co potrzebowałam 189 razy z szulerami się zadawać - i z ostatniej skrzynki robale mi inwazję na Wyspę skarbów zrobiły :music:
    Tak niezbyt było warto o ten ,,koniec,, zabiegać, no ale... mówi się trudno i od jutra dalej się orze :p

13. dantic3

191 gierek mam jeszcze jedną rozegram ale do końca braknie przez tego szulera przegrałam pod koniec same trójki sypał :cry:to kanalia jedna -.-

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

i to by było na tyle a wynik mam taki 162 gry a nagrody 80/20170, brakuje mi jednego pokera. Oczywiście pnącze jest i itemy, dopalacze, kombajn i parę zagdkowych. Nie wiem czy będę robić następne.

15. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Skończone przed południem dziś. 190 gier, sklep wyczyszczony, picolaki stoją... a ja marzę, żeby odstawić gumofilce do kąta, bo latam po grządkach bez przerwy. Może się ziści, choć eventy kuszą...

16. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

dotarłam do piccolo i kończę na 18410pkt/135gier. Jakbym się bardziej pilnowała to może dotarłabym dalej, ale potrzebowałam odpocząć.
    Ominęły mnie pokery z 2 i 4, bo w pewnych momentach wolałam stawiać na inne mniej ryzykowne rozwiązania dające pewne punkty

17. dana7317

dana7317 Analityk forum

Wreszcie się wdrapałam na tą nieszczęsną ,,Górę Midoriyama''-Piccolo :p Dosłownie na oparach czasowych ...
    wykulałam 184 gry -wszystkie kombinacje udało się zaliczyć a pod koniec sypało Stritami. Raz na dzień pole lałam zielonym bo na więcej nie było stać tyle co z baobabów nazbierałam.
    Ewent jak dla mnie wymagający, wypstrykałam się z SP podczas obniżki żeby kosmicznymi kośćmi oszczędzić na sianiu.
    Gdyby nie one to bym nie skończyła prawej strony.
    Zawzięłam się -jednak czy było warto? -teraz mam mieszane uczucia bo jutro hodowlany a tu ni ma za bardzo czym karmić te zwierza w oazie:sleepy:zmęczona jestem już , ewent goni ewent i to co kiedyś było fajną zabawą teraz jak szychta w kołchozie ...
    oczywiście nic nie muszę ... ale przyzwyczajenie robienia ewentów jakoś nie słabnie choć już nie robię z uporem maniaka wszystkich jak kiedyś ...

18. bogusiania

bogusiania Weteran forum

W poniedziałek dotarłam do pnącza, 124 gry, prawa strona - do połowy, 15720 pkt. Ze sklepu wykupione itemy, SN, SNZ, kupony na kombajn. Zawirowania w realu - nie wykorzystane 10 pucharów z młyna, strata ok. 1200 pkt. Do JC i tak bym nie dotarła, muszą wystarczyć 2, kolejne 2 skrzynki Piccolo z kumplami przepadły. Natomiast problemu z wypadajkami o dziwo, nie było - zostało nie wykorzystanych przeszło 800 sztuk. Z kolei kosmiczna chwała do wysiania to kosmiczne ilości, bez jakiegokolwiek wsparcia z koła, bez dyniowych, z 1 SWD i 1 WDZ, przy problemach z grą - niewykonalne. Ale nie narzekam, następne eventy będą lepsze, mam nadzieję :)

19. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

No i wyrzucili mnie z kasyna na dwa zadania przed piccollo (czas mnie wyrzucił, nie problemy z grą).
    Trudno, najważniejsze, że poznałam tam nowego kumpla Johna i zgodził się pomagać na farmie.
    Na razie będzie siedział w pasku, do najbliższego eventu wylotkowego. :)
    Niech się chłopak oswoi z bliźniakami. :)
    Zapomniałam o szczęśliwej kości, może inaczej by się to potoczyło, gdybym wcześniej sobie o niej przypomniała.
    Kilka pokerów było, druga lori na farmę zawitała.
    Warto było odpalić dyniowe i oazę.
    Jednak pozostał taki niedosyt.
    Tej niespodzianki po pracy...

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.