Opinie Kosmiczna gra w kości II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Też tak właśnie się zastanawiałam, gdzie są Twoje wyliczenia i jakoś tak mało było Cię widać :p Czasami tak real wyrwie człowieka sprzed komputera, że i wracać się nie chce, znam to i rozumiem.
    A żeby w temacie pozostać to event skończony, ale talarki nadal zbieram :music:

2. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

jakie drzewa polecacie na kostki?

u mnie lewa strona dawno zrobiona, działam z prawą, ale ciężko idzie :oops: ale się nie poddaje, może jakimś cudem uda się skończyć przed czasem xD
    gier rozegranych na razie 152, roślinka się przetwarza na kolejne 30 gier, udało się w końcu na kole bonus ustrzelić to roślinka dalej na polach rośnie,
    a średnia słaba, bo ok 118,20. Poker tylko jeden, a tak to same trójki wylatują i sporadycznie duży strit :oops:

3. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Teoretycznie im dłuższy czas wzrostu, tym większa szansa na kości, ale u mnie od wierzb całolistnych lepiej sprawdza się zwykła brzoskwinka xD Gdyby nie oazy praktycznie nie miałabym szczęśliwych kości, bo z całej polany wypada mi aktualnie średnio 5-7 sztuk, a to jest tragiczny wynik :(:cry:

4. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

finito teraz robimy żetony na zakupy

5. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Talarki zbieram na resztki zakupów (sklep pusty). Nie przeliczyłem poszedłem w sobotę na żywioł, odpaliłem trochę koła i dyniowych . Stąd 251 gier zrobionych, 30480 punktów. I rosną sobie orzechy, żeby resztę z kostkami zrobić.
    A jak cztery itemy z + ściągne to sobie piccolo wystawię. Nawet Quepę za bezcen sprzedaję , bo teraz nie chce mi się ziela siać - tylko drzewa i brakujące zagrody.
    Pozdro walczącym

6. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

8) 189 gierek u mnie i koniec eventu. Jeszcze ostatni zbiór z pola, na trzy pucharki wystarczy. I trzeba wziąć się za odbudowywanie zapasów przed kolejnymi eventami xD

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

przyszłam na zbiór a tu klops nie moge sie zalogowac czy to tylko u mnie tak sie dzieje:sleepy:

8. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Nie ładuje pola albo wywala z gry - tak na zmianę -.-

9. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Nie, u mnie mnie od 20-tu minut to samo -.-ledwo na forum w ogóle weszłam i też mam zbiory i kości do rozegrania :cry:

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Informację o problemach przekazałam wyżej.

11. dantic3

oby jak najszybciej naprawili dyniowy sie kończy przez tą awarie nie zrobie ewentu a juz widziałam Jaska na horyzoncie :oops:

12. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

U mnie to samo nie idzie się zalogować może jakieś informacje na ten temat

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To chyba będzie jakiś większy ,,klops,, bo i u mnie zdycha :music:najgorsze, że w trakcie rozgrywki siadło i nawet nie wiem czy cokolwiek punktów dopisało , a już 3/4 na karetę miałam :oops: teraz ani z łąki na łąkę nie da się przejść bo owce do setki latają -.- ani w sklepie ewentowym cokolwiek kupić, bo wyczyściło cały sklep ino tło z Borstym zostało

14. -Tara60-

-Tara60- Młodszy ekspert

u mnie też , nie ładuje się ,jak zwykle gdy event się kończy :mad::mad:

15. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

16. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Fajnie..odpalilam bonus 200%..8)8)8)

17. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

ponad 30 minut wchodzenia i zebrać się nie daje, wszystko wisi ...

18. dantic3

cos ruszyło ale te kręcące sie kwiatuszki zaraz mnie cos trafi >:( no i znowu zdechło

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jak u mnie to na 88% kręci
    ruszyło:p

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2024
  20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

U mnie już gra odżyła :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.